Парфюмни размисли и страсти - 238

• 47 845
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Много щедро от тяхна страна! Браво! Е така се печелят клиенти във времена на криза! Впечатлена съм!
А Шанела Шанс? Цена /мл?

kopche - 50 мл 129.60 лв
Много добра цена! Браво на тях!

Познава ли някой този аромат на Hermes -Eau de Pamplemousse Rose?

# 451
Хм, мен пък Сатена на Лалик не ме беше впечатлил особено. Напомняше ми на микс от модерните сладости - ЛВЕБ, Мон Герлен и т.н. Пробвах го точно в суха софийска жега, идваше ми твърде сладък. Може би в друго време ще му дам шанс пак.
Солей също е интересен, но аз бадеми, мляко и кафе не усещам. Повече е наблегнато на цветя и плодове. Все пак, много пролетен и звънлив. Каня му се и на него в някой момент.

# 452
  • Sofia
Здравейте дами, чета с интерес темите, страхотни сте и много полезни (дотук преди всичко сте ми спестили неудачни покупки, но и сте запалили няколко фитила Simple Smile )
Имам въпрос за Dolce & Gabbana Light Blue Intense, каква всъщност е разликата с класическия, че мненията из мрежата така и не ми го изясниха.. Свеж ли е, траен ли е? Ползвала съм нормалното издание преди години, хем ми се носи, хем не и тази разновидност може и да се окаже вариант.
Благодаря ви!

# 453
Разлика почти няма, освен че Intense-версията е по-наситена и дълготрайна/но това е когато едп версията излезе/.Наскоро четох мнения, че бил реформулиран .Не съм го взимала след това.Преоткрих прекрасна лимонена свежест в много други парфюми....

# 454

kopche, аз го имам и много харесвам. Свеж грейпфрут с нотка свежа роза. В топлите дни нося предимно нежни цветя и този Ермес ми действа като глътка свеж въздух в най-тежките жеги, когато не мога да нося цветя. Красив е, но много нетраен. На всеки час пръскам . Донякъде цената му позволява такова щедро поливане, но пък мъкнене на бутилката в чантата дразни. Отливка би ме улеснила, де.
Дано съм ти била полезна.

# 455
За мен Lalique Satine EDP е по-скоро зимен аромат, направо на Коледа ми ухае.

# 456

kopche, аз го имам и много харесвам. Свеж грейпфрут с нотка свежа роза. В топлите дни нося предимно нежни цветя и този Ермес ми действа като глътка свеж въздух в най-тежките жеги, когато не мога да нося цветя. Красив е, но много нетраен. На всеки час пръскам . Донякъде цената му позволява такова щедро поливане, но пък мъкнене на бутилката в чантата дразни. Отливка би ме улеснила, де.
Дано съм ти била полезна.
Подкрепям. Много го харесвам, но е нетраен.
Копче, не е за теб този парфюм. Няма да ти допадне мисля.

# 457
kopche, аз го имам и много харесвам. Свеж грейпфрут с нотка свежа роза. В топлите дни нося предимно нежни цветя и този Ермес ми действа като глътка свеж въздух в най-тежките жеги, когато не мога да нося цветя. Красив е, но много нетраен. ...
Голям фен съм на всички Ермеси от този тип "колони".Всички са толкова жизнени и цитрусови,свежи и НЕтрайни.Но за жега са разкош.
По същия начи ми действат и някои Алегории на Герлен. Aqua Allegoria Pamplelune и Aqua Allegoria Herba Fresca са ми фаворити.Хлад в бутилка.

ПП.Продължавам да чета за Монталите и не искам да повярвам,че от толкова много видове,нито един не става за мен. Трвба да има някой ставащ Thinking

# 458
  • София
Много ви благодаря за коментарите, момичета! Hug
Имам Aqua Allegoria Pamplelun, както и Мандарин Базилик, който е прочут с трайността си от 10мин. Но някак, това -мус в заглавието ми звучи някак... вкусно, та, да... Но наистина всички коментари във Фрагрантика го свързаха с нетрайност.Thinking
Тук го видях на симпатична цена. Simple Smile

# 459
  • Пловдив
Разлика почти няма, освен че Intense-версията е по-наситена и дълготрайна/но това е когато едп версията излезе/.Наскоро четох мнения, че бил реформулиран .Не съм го взимала след това.Преоткрих прекрасна лимонена свежест в много други парфюми....
Би ли споделила кои са тези парфюми?
Умирам и убивам за този италиански лимон в старото Лайт Блу. Бих си купила 20 литра, ако можех 🙃

# 460
Страхотен лимон има в последната ми придобивка Chance eau Fraiche Chanel .Също така прекрасен и изискан лимон има и в  Cristalle eau Verte Concentree Chanel.Тези са ми към момента любимите аромати с лимон във връхните нотки.Обожавам ги ❤🍋 Пред тях Light Blue доста издиша/визирам реформулировките/ .Когато излезе беше wow....Сигурно зарибих 50 дами да го използват ....За щастие Шанел не реформулират ароматите си или поне аз не съм попадала на такива от тези, които използвам.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 14:28 от macadamia

# 461
  • Балчик
Черната орхидея се превърна от мой бленуван любимец, от който изпръсках едни 30мл, в парфюм, от който ми се повдига буквално. Не мога да стоя в една стая с човек, който го носи. Почва да ме души и стиска за гърлото.
Ох, като чета как всички го обожават, мислих че само аз не се разбирам с него. Говоря за ЕДП. Една 30-ца я мъча много години. Мирише ми на пръст и това е. Никакви шоколади и секс, само мокра пръст, торище, гъби. Ако го усетя от някъде, веднага се отдръпвам на безопасно разстояние. Нещата не стоят така с цветния воал ЕДТ, обичам го.

# 462
..Ох, като чета как всички го обожават, мислих че само аз не се разбирам с него. Говпря за ЕДП. Една 30-ца я юъча много години. Мирише ми на пръст и това е. Нимакви шоколади и секс, само мокра пръст, торище, гъби. Нещата не стоят така с цветния воал ЕДТ, обичам го.
И аз не го харесвам,при мен е шоколад с развален пъпеш.Години наред го тествах и тествах и НЕ.

# 463
Черната орхидея я харесвам на други хора, но на мен -не , буквално ме задушава.

# 464
Имам и ЕДП и Воала, но не ги нося въобще от много години. Само Велвет Орхидея нося и то в студено.
Черната Орхидея не харесвам вече и върху други хора.

Общи условия

Активация на акаунт