Парфюмни размисли и страсти - 238

• 47 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Flowers Hibiscus Благодаря на Всички, които споделиха и изразиха мнения за  Karl Lagerfeld For Her. Той вече е поръчан …когато дойде ще споделя вече и  лични впечатления. Чудесни сте, аз перманентно Ви чета, защо съм в групичката на парфюмно търсещите нови и нови аромати, усещания и разширяващи емоционални хоризонти, чрез тях. Но рядко пиша…нямам идея защо…

# 586
  • Стара Загора
И аз поръчах Karl Lagerfeld For Her  Simple Smile

# 587
Изкушават ме отстъпките на Прити шоп, отдавна искам Шанел шанс о вив и Коко Мадмоазел Интенз. Не ги познавам, та въпроса ми е дали Шанс о вив е свеж и подходящ за лятото /поне по пирамида би трябвало да е /, а Мадмоазел Интенз има ли общо с първообраза. Харесвам Нежния Шанс, Шанел 5 льо, пудрената 19 и Габриел.

# 588
И аз моля за мнения за Chance Eau Vive - струва ли си за "прост цитрус", любопитен ли е, как стои лятото...
(На каква цена е в момента в Pretty Shop?)

И ме накарахте да се замисля за Karl Lagerfeld For Her. Някак ми липсва такъв ежедневен, непретенциозен, приятен, женствен, симпатичен аромат. Бях нарочила Boucheron Quatre за тази роля.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 12:28 от bambinnah

# 589
И аз моля за мнения за Chance Eau Vive - струва ли си за "прост цитрус", любопитен ли е, как стои лятото...
Той не е прост, ама е един от най-нетрайните Chanel-и. Прочети повече за Eau Verte като вариант.

Днес с най-огромно удоволствие съм с Chanel No 5 Eau Premiere (2015)Heart

# 590
И аз моля за мнения за Chance Eau Vive. На каква цена е в момента в Pretty Shop?
И ме накарахте да се замисля за Karl Lagerfeld For Her. Някак ми липсва такъв ежедневен, приятен, женствен, симпатичен аромат. Бях нарочила Boucheron Quatre за тази роля.

Ами аз Boucheron Quatre не бих го предпочела пред КL, но това е въпрос на вкус. Като че ли KL е една идея по-закачлив от Бушерон, но пък последният е по-изискан. Но това е въпрос на вкус. Щом харесвате Шансът на Шанел, може би Бушерон повече ще Ви допадне - моя приятелка има и двата и си ги сменя (аз и "шансът" не харесвам особено). За нея пък KL е сладникав.

# 591
(На каква цена е в момента в Pretty Shop?)

И ме накарахте да се замисля за Karl Lagerfeld For Her. Някак ми липсва такъв ежедневен, непретенциозен, приятен, женствен, симпатичен аромат. Бях нарочила Boucheron Quatre за тази роля.
Аз съм за Boucheron Quatre, Karl Lagerfeld For Her ми е по-обикновен, като много други ежедневни аромати.
Да добавя за Chance Eau Vive, т.к. и аз го мислих и прочетох мнения за него, та изводът ми е, че е най-малко харесвания Chance, трябвало време да го разбереш, оцениш и т.п. Отказвам се засега.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 12:44 от Dari_77

# 592
https://www.fragrantica.com/perfume/Karl-Lagerfeld/Karleidoscope-13200.html

Преди време търсих този Калейдоскоп, но никой от от-лайн магазините не го предлагаше.

# 593
  • София
Аз съм навярно най-големият фен на КЛ от години. И в темата съм писала много за него. Обожавам чистотата и уюта, които ми носи. И това на фона, че 80% от любимите ми парфюми са все разни атомни бомби. От няколко години не оставам без КЛ и вманиачено купувам нов, когато предният свърши.

# 594
  • The Evergreen State
На мен ми допада Шанс О Вив, свеж е и при мен има добра трайност. Купих си го при едно прибиране от България от парижкото летище преди години. Ползвам го през топлите месеци. Стои чист и хладен. Лесен е за харесване според мен но аз поначало обичам Шанел бранда.

# 595
Аз съм навярно най-големият фен на КЛ от години. И в темата съм писала много за него. Обожавам чистотата и уюта, които ми носи. И това на фона, че 80% от любимите ми парфюми са все разни атомни бомби. От няколко години не оставам без КЛ и вманиачено купувам нов, когато предният свърши.

А "Karleidoscope" имали ли сте и какво мислите за него? Аз не можах да си изградя твърдо мнение, защото имах само една пробичка, но някак завладяващо ми подейства, щом още го мисля.

# 596
  • Бургас
Шанс О Вив аз го харесвам и си става за летните дни, при мен има и добра трайност.Коко Мадмоазел Интенз и едп имат прилики за мен.Добре, че не си купих Кристал О Верт на Шанел преди да го пробвам добре на кожа, щеше да бъде адската греда.Изобщо не ми харесва как ми стои, твърде ми е лимонов.Ако искам хубав качествен цитрус, както аз си му казвам луксозния лимон ще си поръчам Dior Escale a portofino, който за мен е много красив парфюм, елегантен и луксозен.

# 597
Аз не харесвам Шанс О Вив въобще. Само Тендър ме дразни повече.

# 598
  • София
Hastar, бях взела проба, когато излезе. Хубав парфюм, но не е мой. Нежен, елегантен, стилен, с наситен аромат на виолетки. В същото време на мен не е особено траен, затихва бързо и е прекалено монотонен. За млада жена и за ежедневието е добър избор, но за по-зряла или по-екстравагантна дама е безличен. Визуално би бил перфектен за жена тип Тилда Суинтън.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 13:37 от Fever Ray

# 599
  • Пловдив
За Монталите - Red aoud, Dark Purple и Sweet oriental dream са убийци. Изключително трайни, застрелват те от упор.
Много харесвам Oudmazing, Intense Cafe и Vanilla Extasy. И те са силни, но по-умерено, по-нежни са. Пробвала съм много, никой друг не успя да ме впечатли.
Струва ми се, че и Aoud Lagoon ще ми хареса, но все още не съм го тествала. Мисля, че Densi е писала за него.

Кажете нещо за Cristalle Eau Verte Chanel (Знам, че много се е писало, изчела съм всички коментари) Отдавна се каня да го пробвам, само него не съм тествала. Не знам защо досега съм го отбягвала. Имам и нося през лятото Escale a Portofino Dior - също е лимонен, но не кисел и зелен лимон, а от по-сладките. Шанел-а има ли нещо общо с него? Разбира се, не са еднакви, но се чудя, дали носи същото усещане.

Общи условия

Активация на акаунт