Парфюмни размисли и страсти - 238

• 47 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не съм Денси, но Мукхалат го познавам и е накъртваща дъвка. Даже леко нагарча.

# 571
Супер прашна ванилия с ягоди. Много силен, много. И сладък. И пластмасов понякога. Носила съм го много, но сега не мога.

# 572
Мерси , поръчах Vanille absolu , дано ми допадне 😘🤗

# 573
  • Бургас
Аз препоръчвам от Монталите Intense cafe, Roses musk, Rose elixir.На мен Vanille absolu ми мирише на сладкарски цех.Ще съм като ходещ сладкиш с него, дано се харесате.

# 574
Дано, аз много обичам ванилия и на това разчитам.

# 575
Дано, аз много обичам ванилия и на това разчитам.
Да, ще ти хареса много.

# 576
  • София
Intense Cafe ми е най - любим от всички Монтали!
Следващия ми ще бъде Oudmazing. Чакам Елинор да пуснат 100мл тестер на добра цена и го вземам веднага! Yum

# 577
  • Sofia
И аз тези двата харесвам и имам,  плюс Intense roses musk.

# 578
Някой с мнение за Morning Muscs на Alexandre J?
Аз го описвах преди няколко страници. Много е хубав, праскови, османтус, муск, женствен и излъчващ.

Благодаря ти! Сега ще потърся и с търсачката да прочета. Че нещо ми е влезнал в главата с това описание...

# 579
  • София
Моите Топ 3 любими Монтали са Sweet Oriental Dream, White Musk и Oudmazaing.
Никой от тях не е за покупка насляпо.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 00:14 от Fever Ray

# 580
  • при морето
От Монталите много харесвам и носяWhite Aoud,Black Aoud,Dark Purple,Pure Gold,Chocolate Greedy,Patchouli Leaves .Първият ми Монтал и голяма любов беше Red Aoud,но му се наситих и рядко посягам към него,пък и май вече е на свършване.Само с  Amandes orientales не можахме да създадем връзка,купих го и не се възприех с него,предложих го на мъжете в къщи,но нещо и те се цупят,та си стои непотърсен,горкия.А го бях тествала,не е на сляпо взет,и уж ме грабна,пък като пристигна в цялото си величие-100-тица,с пауч,и... магията се развали.Anguished
И тук го предлагах-и тук никой не го иска,тъжна работа направо.

# 581
Монтал-обсебваща миризма за без пари,не са моето, мъчих няколко, но нищо....

# 582
Парфюмни,  и аз моля за отзиви за Karl Lagerfeld For Her, прочетох общи характеристики, като чист, кремест и лек офисен аромат. Нещо такова за тази пролет си представям, не силно ангажиращ, коректен в работна среда и все пак носещ чисти и "bright" нотки на настъпваща пролет Simple Smile!

Преди 5-6 години го използвах и много го харесвах. На мен ми ухае на нещо бонбонено, свежо ... младежко ми "звучеше" тогава, когато излезе.

# 583
Ах, как се влюбих. Все едно съм на 16. Вървейки по улицата, умислена за някакви велики тийн проблеми и ровейки нервно в телефона си, се разминавам с някой, той ме блъсва без да иска, извинява се мимоходом и всеки продължава по пътя си... И точно в този момент вдишвам дълбоко и зениците ми се разширяват. Обръщам се рязко, за да потърся с очи, човекът, който предизвиква това в мен, но в тълпата не мога да го открия. Все още обсебена и усещаща присъствието му затварям очи и насред хаоса потъвам в блаженство. Боже, колко е красиво, а аз съм вече с елегантна  рокля, на сватбата на най-добрата си приятелка. С него, носещ се от хванатите небрежно само с щипка къдрици.
Такова ми е, влюбено, усмихнато, и супер красиво...пристигайки на работното ми място, затрупано с бумаги. Но носа ми търси ръката ми, така както влюбена девойка търси прегръдката на любимия сутрин под завивките.
Благодаря ви, че ви има, и че ми давате смелостта да действам на сляпо.
Дори слепец ще се усмихне след Girl of now.
Дали въпросът, който ще започне да ме гложди ще е кой да бъде следващия на Elie Saab и всички ли са толкова прекрасни?!
За протокола... само на 2,6 х 16 съм

# 584
Montale имам Aoud night-тежък,траен,но задушлив-рядко го нося и е зимен,за студена зима,иначе става непоносим.
Roses musk or Elixir са по-нежни и носими и си ги нося с удоволствие!
Днес съм с Cloud Ariana Grande -уф,голям облак около мен с 3 пръс:)))

Общи условия

Активация на акаунт