Парфюмни размисли и страсти - 238

• 47 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Никой от тях няма абсолютно нищо общо, дори доприна точка или по дух до Шалимар.

# 556
  • София
Full incense e чист тамян, но не църковен. Мирише на пръчици. Моно аромат без развитие, според мвн става за наслагване с други парфюми освен ако не искаш да миришеш на индийски магазин. Няма нищо общо с Шалимар. Другите 2 не познавам Simple Smile

# 557
Относно Karl Lagerfeld Heart Eyes
Онзи ден ми пристигна второ шише 90мл, но имам още няколко фъс от предишния и не съм го отворила. С удоволствие бих го потретила и почетвъртила. Прекрасен офисен и не само за мен целогодишен аромат. Не може да обиди никого, ухае на чистота, но не сапунена, завидна трайност, не се натрапва.  За цената си е повече от перфектен, улавям се, че го предпочитам в последно време пред доста от по-скъпите ми аромати /не, че цената е от значение/.
Получих и 5-то авеню на ЕА. Ей така да имам нещо небрежно и между другото. Точно този чист флорал не успява да ми влезе под кожата и това е - ретро ми е, дано успея да го изразходя, че е 125мл.
Карл е в пъти по-добър за мен. Hands Thumbsup

# 558
Имам Full incence и много го харесвам, но не го препоръчвам за "сляпа" покупка. Тамян е, но  не е църковен и опушен, а някак жизнерадостен и свеж, не ми напомня на ароматни пръчици, по - скоро е хвойнов, леко терпентинов дори. В базата се появява лека сладост. Тамян, борова смола, хвойна и терпентин са приятни за мен аромати, харесвам и по - хладни парфюми.
Aoud Night е много мощен роза - уд, пробвах го някъде около Нова година, взех си блотер, който сложих в калъфчето на телефона. Сега се сетих да го извадя и още се усеща! Не съм голям експерт по парфюмите с уд, този ми хареса тогава заради липсата на отчетлив аромат на кожа, по - класически, също хладен като усещане.  На палтото ми стоя повече от седмица и се " залепяше" за останалите ми дрехи. Консултантката в магазина каза, че и двата аромата се купуват повече от мъже. Моята кожа е гореща и много излъчва, заради това не го взех, но ми допадна. Третия не познавам.

# 559
Някой може ли да даде мнение за следните парфюми на Montale:
- Wild Aoud;
-  Full Incense;
- Aoud Night?

Любимец ми е Guerlain Shalimar и виждам, че тези имат сходни съставки, но не знам дали ще ми харесат.
бих се включила с мнение за Full Incense: много хубав тамян, ако търсите точно такъв аромат. Лично аз много повече харесвам Casbah в този смисъл, но и Montale си е много добър. Иначе тук е темите имаше едно доста красиво описание, може да прочетете.

# 560
  • Стара Загора
Благодаря Ви много за бързото включване. Осъзнавам, че не са за покупка на сляпо, но в Дъглас не съм ги засичала. А в нотино не мога да намеря мостри. Помня преди време, че тук или в другата тема за парфюмите се обсъждаха капачките им и от там ми хванаха окото.
Не харесвам сладки/сладникави аромати (свързвам ги с детството, не знам защо), както и леки, защото леките/свежи аромати кожата ми ги изпива и не се усещат.

# 561
От тези двата, Aoud Night евентуално би бил по - подходящ, но е подчертано зимен аромат, поне според мен.

# 562
Момичета, може ли да споделите нещо за Bvlgari Omnia Amethyste

# 563
  • Стара Загора
A освен тези, за които питам, Вие какви бихте препоръчали на Montale?

# 564
  • на майната си
Преди месец си поръчах мостричка на ЧО от чисто любопитство. Ами нанесох леко на китка, избива предимно шоколад, небрежно подкрепен от трюфел и ванилия, нищо кой знае какво. Приятен аромат, даже след време установих, че шишенцето е празно, обаче якето ми не миришеше на абсолютно нищо.  Не съм разносвал аромата, за да придобия солидни впечатления, но нито ме впечатли, нито разочарова. Интересен и запомнящ се аромат е, но не е нещо, което да те отвее. Може би това е най-слабият аромат на чичо Том, до който съм се докосвал. Да, убеден съм, че не е тази сила, каквато е била в началото на своя живот тази орхидея, но това важи и за останалите му аромати, повечето, от които обожавам. А иначе описанията ви къртят, стабилно ме развеселиха.

# 565
A освен тези, за които питам, Вие какви бихте препоръчали на Montale?
Преди три дни зададох същият въпрос.Върни се няколко странички назад и ще видиш предложенията!

# 566
Момичета, може ли да споделите нещо за Bvlgari Omnia Amethyste
Много е хубав! Като копринен шал е! Нежен и пухкав.

# 567
Sweet vanilla, starry night, intense cafe ,roses elexir

# 568
Удмейзинг, Лагуната, Черния и Червиния уд, Ориенталските мечти.

# 569
Densi, mukhallat хубав ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт