Парфюмни размисли и страсти - 238

• 48 514
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
За кожа и аз ужасно харесвам Black Perfecto by La Petite Robe Noire и класическата, но и La Petite Robe Noire Intense би се вписала, стои наситена и индигова. Вишната и бадемите стоят много дръзко и сладко с кожено яке.
Black XS L'Aphrodisiaque for Women Paco Rabanne https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-L-Aphr … -Women-18898.html, който си пазя и пръскам много рядко, защото е спрян. Такава луда ванилия с плевели не съм мирисала. Направо залепва за кожено яке:

# 121
  • Балчик
Имаш Кали Келеш едт, сега имам едп, но повече ми харесва едт. Търся го и аз.

Били ги сравнила? Защо повече клониш към edt?
Ох, изобщо не умея да описвам парфюми, а след Тиква няма какво да добавя.
А защо ми харесва повече едт? Някак по - ефирен и лек ми е, доколкото това може да се приложи за Кели Калеш. Едп ми е по-плътен, тежък и задушлив. Освен това и миризмата на едт ми харесва повече, не зная коя нота ме дразни в едп. Не дотам, че да не го нося, но все пак.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 23:13 от Джемма

# 122
Тиква, сподели /може и на лични/ от къде го купи и за колко. Търсих, но намирам на доста високи цени и то само стотици.

# 123
Все още има Kelly Caleche в онлайн бг сайтовете. Мисля,че не е много търсен аромат и за това има запаси Nerd За мен ЕДТ е много свеж, лимони,роза и мека кожа (кожата не е велурена като в Ботега Венета,Валентино Уомо,Кюир Аметист и т.н).ЕДТ за мен е много лесен аромат,момичешки и всесезонен. ЕДП  е без никакви цитруси,тежка роза със сурова кожа.Доста хард и доста труден. Въпрос на вкус !

# 124
  • Балчик
Ре., и ти ги усещаш като мен значи.
Ами той в един от сайтовете ЕДТ на чудна цена бил тестера. Е, вече ще го имам пак.

# 125
Ре., и ти ги усещаш като мен значи.
Ами той в един от сайтовете ЕДТ на чудна цена бил тестера. Е, вече ще го имам пак.
Да Simple Smile В парфимо е 80 лв за 100-ца,което си е супер цена Money
ПП. Накелеших се яко Stuck Out Tongue Closed Eyes (не се сдържах от толкова описания)

# 126
  • София
На кожено яке и аз не нося парфюми с нотка на кожа. Предпочитам с алкохолни, особено ликьорени нотки или с много мускус. Ако якето е рокерско, обичам контраста с нотки на шоколад или с много остър шипър.
Кожените нотки ги обичам в съчетание с костюм с панталон и сако и хубава чанта,

# 127
ПП. Накелеших се яко Stuck Out Tongue Closed Eyes (не се сдържах от толкова описания)
А така! Ще спим в сеното Laughing (аз кожа не усещам)

# 128
Парфюмни, случайно някой да знае разлика между GIVENCHY L´INTERDIT тоалетната вода и парфюмната?

# 129
  • София
Аз много харесвам Палома Пикасо като остатъчен аромат по яката на коженото ми яке. Heart

Някой питаше къде може да се тества Теню де соаре, имаше го в Кръгчето в Сердика, аз там съм го тествала, но преди повече от година може би.

# 130
  • София
За кожено яке първоначално се сещам за Guerlain Black perfecto, но като се замисля и класическият Агент ще му отива много. Представям си още VCA Moonlight patchouli и Carven le parfum.

# 131
Парфюмни, случайно някой да знае разлика между GIVENCHY L´INTERDIT тоалетната вода и парфюмната?
За мен ЕДТ идва по- фин, някак лек, незапомнящ се толкова. Има доста фенове и той, но зависи кой какво търси. Аз избрах ЕДП 😉

# 132
  • София
Сега се сетих, че и Сантал Роял ми се връзва много с кожено яке. Stuck Out Tongue
Rose rouge, впрочем, също. При мен обаче не е толкова сладък и като се смеси с кожа, става чук.

# 133

Интелигентен и красив отговор не мога да ти дам, но подарих тоалетната вода и носителката й е около мен редовно, а аз самата имам парфюмната.
И двете са божествени, много, много, много си приличат! ЕдТ е една идея по-нежна и тиха, но не обезличава аромата в никакъв случай. Взимай което си намерила на добра цена.

# 134
  • София
ЕДТ е по- звънлив, при мен отива към чисто флорален. С ЕДП туберозата ми се разгръща като дъвка. Предвид факта, че беше ми споменала като много красив един безличен върху доста хора парфюм (Blanc), мисля, че ЕДП е твоят. Там цветето се усеща повече.

Общи условия

Активация на акаунт