Парфюмни размисли и страсти - 238

• 48 483
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Ох, два три месеца трудно.. 100мл ми стигат за 2 или 3 години.. по 2 или 3 пръскания на ден... о и имам други парфюми... А и работя с бебенца и рядко се пръскам на работа.

# 181
Кои парфюми имате и ползвате?

# 182
Ако някой е пробвал следните аромати Viktor&Rolf Bonbon Pastel EDT и Viktor&Rolf Bonbon EDP, кой ви харесва повече? Искам да си взема единият на сляпо, но се колебая. Confused

https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Bonbon-Pastel-55747.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Bonbon-23317.html

# 183
Спирам да гледам, спирам! Че то всичко е на намаление, не само парфюми, аааа!
Оттук нататък само J'Adore, ако изпадне на наистина невероятни пари, макар че не знам дали ще искам ЕdP или EdT, а и не знам от коя година е EdT-то, за да сравня с написаното във фрагрантика.
И, разбира се, парфюма, който издирвам от 1 година, защото не ми стигна акълът да го купя като го имаше по бг сайтовете - Atelier Cologne - Vanille Insensee. Може и Si Passione да грабна, бутилчицата все едно аз съм я създала, невероятна естетическа наслада ми носи.
Ама само на суперсделка, честна дума. Sweat Smile

# 184
  • Germany
Бел, скицо такава, много ме разсмиваш Heart Eyes Hug Страшно ми помогна, и е прав Deetron, хич не ми трябваше да чета, че приличал на моя любимец Блек кенди, къде да го търся сега в тази коронокарантина Stuck Out Tongue Winking Eye Чудесно се справи с описанието, благодаря ти много! И пиши по-често!

Благодаря, мили хора Ковачева:stuck_out_tongue_winking_eye: ти си главната виновница да рискувам и сега трябва да помагаш с описания и на другите от Grand Crus ,че съм хвърлила око и на Туберозата и Ирис Драже, пък не ми се чакат мостри ,които ще пристигнат незнайно кога.Bowtie
Bright Crystal, да, така действа Парфето от рози, хвърля те в еуфория и ти се иска да имаш всичките, познато. Моят съвет е да не бързаш. Наслади се сега на този, опознай го, поноси го, тогава мисли за другите. За мен той е черешката на колекцията, може би само лавандулата ми харесва повече от него. Аз имам парфето от рози, лавандулата и ириса, и смятам, че са най-доброто от тази линия на Ланком. Туберозата е хубава, доста сладка, има нещо като кестенов мус в нея, нещо от Ейлиън, нещо от Есенс Класик  на Гутие, прилича на добре направен мейнстрийм, топъл и силно сексуален, но не бих дала категорично тази цена за него. Не съм много убедена, че е точно за теб, твърде топла е според мен за твоя вкус, но пробвай, може да ме изненадаш. Ирисът е страхотен, мокър, свеж, истински, дава усещане за нещо чисто, но игриво, с разкошни хрупкави бадеми и захарна пудра, но смятам, че ти категорично няма да го оцениш, не съм разбрала да харесваш такива ириси. Мисля, че Жасмин Марципан ще ти допадне, той ми е силно белоцветен, леко ретро, отива ми малко в посока Поем на Ланком, не буквално, но е в тази стилистика. Смятам, че от цялата колекция само той и туберозата евентуално има шанс да ти допаднат. Другите не са за теб. Доста хора познават колекцията, предполагам, че ще получиш и други мнения, но аз смятам, че шансовете да харесаш друго са минимални.

# 185
  • София
Мале, след това описание на парфето... Scream
Само тоя ликьор в пирамидата ме спасява да мисля, че хич няма да ми пасне.

# 186
Аз един на Кензо го мисля вече година, че много привлекателно ми ухае на сливов ликьор, ама пък не съм убедена, че искам аз да мириша така Grinning

# 187
  • София
Ровя в стари парфюмни теми напоследък и попаднах на една тема отпреди точно 8 години, където пак сме се забавлявали с асоциации https://www.bg-mamma.com/?topic=648791 Пускам за новите попълнения Simple Smile

# 188
  • София
Кое Кензо, Бамбина?

Аз последните дни се замислих дали да не пробвам пак парфюми, които преди не са ми харесвали. Кожата се променя. Примерно слона на Кензо и Шалимар са ми в топ недолюбвани, но подозирам, че сега, 7-8г. по- късно, може много да ми стоят.

# 189
https://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-World-Intense-46223.html

Eто това.

Ако някоя намери ванилийката на Atelier Cologne, ще й изпратя бутилка вино по Спиди! Много го искам за есента! Разкошен, уютен, гушкав аромат. Създаден за пуловер с пухкава яка и чайче.

# 190
  • София
Миналата седмица една позната ме пръска с него. (Ванилията) Готин е.

# 191
Аз имам още 5 мл и си ги пазя и мириша, и мечтая... Grinning
Тя откъде го е поръчала?

Eдит: Омг, оказа се, че в нашето Нотино пак са го заредили... Ама съм запомнила нещо дооста по-ниско като сума, хм. Но ето какво ще правя след карантината Grinning

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 01:55 от bambinnah

# 192
  • София
Нейното е старо шише и е подарък от чужбина.
Наистина е много уютен парфюм.

# 193
  • София
bambinnah, от седмица гледам Si passione на цена 148 лв (100 мл) и много му се чудех, но последния месец прекалих и ще се въздържа. Много си харесвам само Si. Напомня ми на миналата зима и все на хубави усещания и чувства. Si passione пробвах веднъж и определено ме грабна.  Толкова, че като свърши Si ще подновя с този Wink

# 194
  • София
Днес изпробвах едно виалче на Coach, което кътах от няколко години. 😀
https://www.fragrantica.com/perfume/Coach/Coach-the-Fragrance-38855.html
До момента, душвайки го по щандовете, аромата не ме бе заинтригувал. Днес усетих, че е прекрасен, много пролетен, свеж, цветен, леко сладък и идеален за дни в които ти се носи нещо леко и не натрапчиво. За мен е прекалено лек и ненатрапчив. Усетих цветя, круша и май нищо друго. Ще ми е интересно да прочета мнения и за други Coach-ове.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 04:48 от Mira_X

Общи условия

Активация на акаунт