Парфюмни размисли и страсти - 238

• 48 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Gabrielle и аз много обичам, но Есенс изобщо не ми хареса.
Елегантен, свеж, щастлив парфюм.
Но както с всичко е необходима проба първо.

# 241
  • Бургас
Chоcolat- che и cabochard- che благодаря ви дами.Hug И аз съм като ударена с чук, но е факт Парфето измести малко любимият ми Мон, но все някога трябваше да се случи, дай Боже всички да откриваме още-по големи любови.На мен парфюмите са това, което ми носи наслада и радост и ме изваждат от реалността особено сега.Обичам ги лудо и двата.И да си допълня за Парфето, че не се съгласявам с някой мнения в които се твърди, че нямал развитие и пръснеш и хоп оставал така до края.Не не съм съгласна във върха е много по-гъст, постепенно плавно почва да се трансформира в изсъхването си става изключително красив и все по-луксозен като скъпа помада.Какъв Габриел, Тони Барабони вземи си едно Парфе от рози да ти стане перфектен и розов живота, хаха.Bowtie Шегувам се, не зная колко ще сме ти от полза един го харесва, друг не избирай какво да правиш.Аз съм от харесващите го, типичен Шанел си е само Габриел ,сега имам Есенс харесвам и двата.Ти решаваш.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 09:59 от Bright Crystal

# 242
  • Варна
Ммм, май ще си взема един Dior Joy, той мисля е по-свежарски, нали? От стоене вкъщи започнах да ви чета и … ужас Simple Smile Не бях парфюмо-манияк, съответно не познавам много аромати и повечето, които коментирате изобщо не съм ги чувала Simple Smile Но... за всичко има време.

# 243
Ммм, май ще си взема един Dior Joy, той мисля е по-свежарски, нали? .....
Ако искаш нещо свежо и красиво ,за мен такова е зеления Шанс на Шанел.
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Fraiche-1483.html

# 244
  • Варна
Да, и Денси предложи него, ще го взема насляпо, дано да ми хареса Simple Smile

# 245
Да, и Денси предложи него, ще го взема насляпо, дано да ми хареса Simple Smile
Не съм видяла, но тъкмо да дам още един глас за него:) Ароматът е страхотен,свеж,красив,"звънлив"(както казват тук) ,траен и отличим !

# 246
Тони, то и аз така, ама няма откачане...преди години напълних шкафа с парфюми, после малко почивка и мислех, че съм излекувана, но скоро пак налазих темата и вече знам, че няма излекуване това...
Зеления Шанс и на мен ми харесва много, но както казват специалистите Шанелската нотка, ако не ти понася, може да не ти хареса.
Тиква да се яви и да опише Фивър-а...моля...Simple Smile

# 247
Мале, това парфе и мен ме завладя.

Я дайте още няколко идеи в тази стилистика на задушлива роза (освен споменатия горе на Elie Saab). Heart Eyes Нещо се запалих.
Видях аз въпроса и се размислих, но честно казано тези не са чак задушливи. При умерено пръскане и подходящо време са си таман. Ти щом обичаш по-плътни аромати можеш да погледнеш тези дето са с уд и роза Червения уд Монтал, Черния(и вариации). Може би ги знаеш. Разбрах те какво питаш де. То на повечето хора особено дето не обичат рози все са им задушливи или мускалести - така , че пробване си трябва Grinning Ако се сетя за нещо такова ще пиша.

# 248
Тиква да се яви и да опише Фивър-а...моля...Simple Smile
Явих се! Ами... хубав! Много хубав! Не е плодов за мен, не е убийствено сладък. Да, сладък, ама един такъв пудрено сладък. Сякаш нещо от Prada Candy намирам в него, но този повече ми харесва. Също и от много любимия ми Orchidee Vanille VC&A. Не казвам, че си приличат, а че са от този тип и трите. Фин, не такъв дето с две пръсвания да те зашемети. Jimmy Choo edp е по-мощен и по-плодов, и по-присъствен от Fever. Май не може да се прекали с Fever! Добре блендиран. Сладостта не е захарна, а идва от тонката и е много умерена. Тези неща, показани в пирамидата във Фрагрантика след хелиотропа (освен орхидеята), въобще не ги долавям, но бутилката още се изпотява, защото е доста студена. Нека се стопли добре. Eдна такава много хубава нотка откривам, която страшно харесвам и ми напомня на други неща, в които я усещам и се оказа, че е любима орхидея. Вчера бях с Nero Assoluto, който ме разтапя Heart , а там тази любима орхидея е на преден план.
Много ми харесва Fever!

# 249
Честит да ти е! Наистина е много хубав!

# 250
Тиква, страхотно си го описала, благодаря. Ще го разгледам пак. Боди Тендъра (дето заради теб го поръчах Simple Smile )му се чудя още, в размените е, но го ползвам вкъщи и много ме радва. Накрая ще си ми стане любим и ще си го оставя.
Пръснах Розето на ЛВЕБ- прелестен е, благодаря за навиването (Денси Flowers Hibiscus)
Стои много стабилно, очаквах малко по- лек и ефирен да е, но много ми харесва. Дори повече от първообраза сякаш...

# 251
  • Sofia
Мале, това парфе и мен ме завладя.

Я дайте още няколко идеи в тази стилистика на задушлива роза (освен споменатия горе на Elie Saab). Heart Eyes Нещо се запалих.
Видях аз въпроса и се размислих, но честно казано тези не са чак задушливи. При умерено пръскане и подходящо време са си таман. Ти щом обичаш по-плътни аромати можеш да погледнеш тези дето са с уд и роза Червения уд Монтал, Черния(и вариации). Може би ги знаеш. Разбрах те какво питаш де. То на повечето хора особено дето не обичат рози все са им задушливи или мускалести - така , че пробване си трябва Grinning Ако се сетя за нещо такова ще пиша.

Удовият Букет от серията на Ланком.
Шагаф Уд на Суис Арабиан...или го имаше ти....? Simple Smile))

Днес си размотавам Боа/Бой Дор. на ВКА. Магияяяя ми еее........

# 252
И аз не можах да устоя на изкушението от Елинор....Бумнах един Chance eau Fraiche Chanel-мирисала съм го и по спомен много ми харесваше,но никога не съм си го купувала....дали е добре като трайност,като се има впредвид ,че е тоалетна вода,а не парфюмна.Имах Chance edp и си го изпръсках с кеф....

# 253
И аз не можах да устоя на изкушението от Елинор....Бумнах един Chance eau Fraiche Chanel-мирисала съм го и по спомен много ми харесваше,но никога не съм си го купувала....дали е добре като трайност,като се има впредвид ,че е тоалетна вода,а не парфюмна.Имах Chance edp и си го изпръсках с кеф....
Върху косата го пръскам 4-5 пъти, супер е от към трайност и шлейф според мен. Аз се чудя на CHANEL CHANCE EAU VIVE , но не го помня аромата, та може би ще пропусна.

# 254
Здравейте, искам да си купя Coco Mademoiselle от известно време, но все ме спира цената. Сега намирам тестер на EDT на добра цена, та въпросът ми е много различни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт