Парфюмни размисли и страсти - 238

• 48 431
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив

Моят нов so pretty ❣  Ще пиша след като се темперира и го подуша на топло🍀Извинявам се няма още линк към фрагрантика😊

# 256
Аз ще допълня за Fever, защото се стопли - за момента (ще видя как е в по-топло време), ще е от парфюмите, които усещам слабо и не излъчва на моята кожа. Като се прибере ММ, ще пръсна и върху него, за да видя на друга кожа как ще се държи, и дали проблемът е в кожата, или в моя нос. Сега няма кого да питам от мен парфюмът усеща ли се повече, отколкото аз го усещам, а аз го усещам слабо, като се има предвид, че на два пъти буквално се полях с по 10 пръскания.

# 257
  • Бургас
Ау, Астра честит, казвай бързо откъде го купи.Bowtie Опиши го плиийззз, прилича ли на първия Скандал?Flowers Hibiscus Чакаме нов Нарцисо -https://www.fragrantica.ru/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Eau … Ambr-e-60299.html

# 258
  • София
Удовият Букет от серията на Ланком.
Шагаф Уд на Суис Арабиан...или го имаше ти....? Simple Smile)

Мерси, дами. Монталите с уда не ги харесвам. Ланкома и Суис Арабиан със сигурност ще ми допаднaт, но не намирам от къде да ги купя. : )

# 259
  • Sofia
Кечър, УБ на Ланком го пробвах в шоурума на Вазов...изчезнал е от сайта им, пробвай по тел. да питаш дали го имат все още. Simple Smile)
Суис Арабиан и той е изчезнал, преди го имаше...

# 260
  • Пловдив
Купих го от Parfumite.eu, често намирам новите там, прекрасно опакован, кутията е тъмно към бордо червено кадифе, с пауч и лента за разпечатване. Флакона е като диамант с тъмно розов сок в унисон с кутията.
И така първи впечатления са с много обща черта с нощния скандал, но този има определено една млечно - плодова нота,  същата медена прелестна обща част и ми напомня много на Виктор Ролф Флауърбомб Нектар ето това намерих за него: https://www.perfumemaster.com/jean-paul-gaultier/so-scandal-womens-perfume . За проекция и трайност на аромата ще допиша по-късно.
.... да допълня, този вариант на Скандал ще става за топло време според мен, защото я няма тази почти накъртвяща сладост като нощния, силен е само известно време, после остава като аура, но вече само цветна и ефирна❣

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 18:56 от astravera

# 261
Wow....astravera ,бързо давай отчет за тази красота-обичам всичките Скандали......

# 262
Някой може ли да сподели каква е разликата между:
LANCÔME LA NUIT TRÉSOR A LA FOLIE
и
LANCÔME LA NUIT TRÉSOR EDP
Кое е по-силен, траен и шлейфов?

# 263
  • София
Фланкърът е по- слаб, но и по- изискан от моя гледна точка. Другият доста сладнее.

sunattraction, ще проверя, благодаря Simple Smile

# 264
Здравейте, искам да си купя Coco Mademoiselle от известно време, но все ме спира цената. Сега намирам тестер на EDT на добра цена, та въпросът ми е много различни ли са?
Да, имат много голяма разлика. Едт е много по- остър и се развива добре лятото. Ако искаш Едп, никога не купувай Едт, ще се разочароваш.

# 265
Благодаря Денси, ще следя значи за добра цена за EDP и ще си взема него все пак Simple Smile

# 266
  • Бургас
Цветинка, хвърли едно око и на Коко Мадмоазел Интенз ако желаеш преди да избереш, заслужава си.Heartbeat

# 267
Момичета, дали Jimmy Choo Floral е траен като аромат?

# 268
  • София
Средна работа към неособено Simple Smile

# 269
Към 4-5 часа ми трае. Много го харесвам, слънчев летен аромат. Писала съм му ревю.
Времето сега навън не е подходящо за него, но лятото е страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт