Парфюмни размисли и страсти - 238

• 48 436
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Някой може ли да сподели каква е разликата между:
LANCÔME LA NUIT TRÉSOR A LA FOLIE
и
LANCÔME LA NUIT TRÉSOR EDP
Кое е по-силен, траен и шлейфов?

И все пак е субективно мнението ми, но за мен  LANCÔME LA NUIT TRÉSOR A LA FOLIE е доста по-сладък, че чак захаросан ми идва, усещам червени плодове, а LANCÔME LA NUIT TRÉSOR EDP  е по-изискан,дълбок./не ме бива в описанията на парфюми/

# 271
  • Стара Загора
Моля ако някой е запознат, да отговори- Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau Si Sensuelle, намира ли се в Beauty Zone/Douglas, не е ли спрян от няколко години (една дама с която кореспондирам,твърди, че януари 2020 е купен от Beauty Zone Русе)?

# 272
Не съм го виждала от години в София. В Русе не знам.

# 273
  • Бургас
Guerlain Cruel Gardenia става ли за на сляпо за мен?Mask Много му се чудя?

# 274
  • София
Аз лично много го харесвам. Изобщо не е жестока, а мека и омайно красива.
Да няма намаление на ексклузивите, че искаш да го гърмиш насляпо?

# 275
Цветинка, хвърли едно око и на Коко Мадмоазел Интенз ако желаеш преди да избереш, заслужава си.Heartbeat

Кристал, 99% съм сигурна, че Интенз ще ми хареса, даже повече, но сега няма как да го пробвам, а и цената му е още по - висока Sad Все пак някой може ли да направи сравнение между двата - от към трайност и излъчване? И кой е по - подходящ за пролет / лято?

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 18:11 от cvetinkka

# 276
Guerlain Cruel Gardenia става ли за на сляпо за мен?Mask Много му се чудя?
О не, въобще. Никога насляпо. Не се изхвърляй така , той е страшно скъп.
Разбирам въодушевлението от Ланкома и покупката насляпо, но такива скъпи парфюми да искаш да купиш насляпо, сама знаеш, че е лудост. Все някога ще уцелиш гредата, а с Гарденията доста вероятно.

# 277
  • Бургас
Кечи, ами 20процента от Дъглас.Bowtie Денс, знам ама си викам, че може и този път да имам късмет.Опиши го малко, рускините не са много възторжени.Сравняват го със сапун, 330лв. идва някъде в момента.

# 278
  • София
Не е баш сапун, има мускусен оттенък. За мен мирише на много скъп и луксозен пухкав крем. Ефирен е и ненатрапчив, стои близо до кожата, но е еманация на женственост. Денси сигурно ще го опише по- добре, но това са моите 5 цента.

# 279
Кечи, ами 20процента от Дъглас.Bowtie Денс, знам ама си викам, че може и този път да имам късмет.Опиши го малко, рускините не са много възторжени.Сравняват го със сапун, 330лв. идва някъде в момента.
Познавам само няколко човека, които го купиха тук и го носиха дълго. Все нещо не е наред, все нещо иска, все нещо подразва. Аз не го купих никога, ползвала съм отливка и не е мой. Винаги ще го свръзвам с Натали Никол, на нея стоеше като на богиня.
Би ли дала 330 лв. в момента за парфюм насляпо и то толкова противоречив?
Кюир Белуга е много по-хубав, но и той не е за теб и не става за насляпо.

# 280
  • Sofia
Моля ако някой е запознат, да отговори- Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau Si Sensuelle, намира ли се в Beauty Zone/Douglas, не е ли спрян от няколко години (една дама с която кореспондирам,твърди, че януари 2020 е купен от Beauty Zone Русе)?

Той е лимитка и го имаше един сезон. Ако някъде е останал.... Но за веригите знам, че не държат такива - промоция и после изтегляне на количествата.  Или не е от там, или не е купен  2020. Мога да снимам моя ако ще е от полза.

# 281
  • Бургас
Ако ме бяхте подкрепили повече хора щях да го изтряскам!:kissing_heart: Мерси Денс:hugs: , Кечи Hugс теб имаме някой общи парфюми, които харесваме и двете,  не съм я отписала Гарденията.Чакам и други да се включат ако имат желание.Не е хубаво така да ми чупите хатъра.Bowtie

# 282
Lacoste pour femme vs elie saab le parfum

# 283
  • София
Ели Сааб. Stuck Out Tongue

# 284

Общи условия

Активация на акаунт