Парфюмни размисли и страсти - 238

• 47 888
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Категорично Saab!

# 286
Може ли няколко думи за Mancera Aoud Blue Notes - мисля да го взимам насляпо, освен ако не ме разубедите. Smiley

# 287
Аз поръчах jardin exclusif на  mancera и един с oud  на Boucheron, почти на сляпо са ми и двата, от мансерата имах пробичка и много ми хареса, дано не се разочаровам

# 288
  • София
Разкажи малко за Жардан  Ексклусив, моля. Много му се чудя. Всъщност, който го познава, ако може да сподели. Много обичам и муск и жасмин, но плодовете малко ме притесняват - круша, пракова...

# 289
Като дойде ще пиша 🤗 аз имах пробичка и по спомен е страхотен- ярък, слънчев , завладяващ..

# 290
  • София
Chanel Chance eau fraiche до момента е единствения Шанел, който ми е харесал от тези, които съм опитвала. Много свеж!

А иначе днес се сдобих с Boss Scent For Her Private Accord. https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-The-Scent-Pri … or-Her-50875.html
Усещам го, като тъмен шоколад с портокалови парченца. Много, много какао! За мен, началото му е, като аромат на суров, какаов прах от пакетче, но след като се развият и другите нотки се превръща в този тъмен шоколад. Уж, бил нетраен, но пръсна само на едната китка, миг се, вършех домакинска работа и дори и след това продължи да го усещам.

Вчера гледах за новия фланкър на Light Blue, чиято пирамида ми изглежда интригуващо.
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Light-Blue-Lov … -Femme-60037.html

# 291
  • Тополовград
Ако купя на дъщеря си (27 г.)  No.5 L'eau, Chance, кой шанел да купя за сина си. Да се възползвам от намаленията и аз, но искам да е изненада. Благодаря ви и май не трябва да ви чета повече , че хем не зная какво да взема хем искам да ги зарадвам.

# 292
  • виртуално
Ако купя на дъщеря си (27 г.)  No.5 L'eau, Chance, кой шанел да купя за сина си. Да се възползвам от намаленията и аз, но искам да е изненада. Благодаря ви и май не трябва да ви чета повече , че хем не зная какво да взема хем искам да ги зарадвам.

Allure Homme Sport Chanel for men

# 293
Ако купя на дъщеря си (27 г.)  No.5 L'eau, Chance, кой шанел да купя за сина си. ,.....
Bleu de Chanel,прекрасен е .Взех го на мъжа ми,който е велик каприз.Хареса му!

https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Bleu-de-Chanel-9099.html

ПП.Ако трябва да избирам хубав мъжки парфюм,не бих взела за себе и Шанел.Има много по добри - Герлен,Ив Сен Лоран,Ерме!!!

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 09:37 от Ре

# 294
Момичета,,, помогнете с мнения ☺️
Напълних количката в Елинор, но трябва да съкратя малко бройката
Кой от двата парфюма да отпадне
Rawaa или Boucheron Quatre en rouge? 😊

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 10:29 от Antonina Antonova 605485

# 295
  • Тополовград
Може ли да ми препоръчате Ерме мъжки и съответно дамски парфюм. На другите 2 марки съм им купила.

# 296
Rawwa,Quatre en Rouge е много красив и траен👌

# 297
На Равата й мина сезонът, освен това има по-голям шанс да я хванете на намаление по-нататък.

# 298
Може ли да ми препоръчате Ерме мъжки и съответно дамски парфюм. На другите 2 марки съм им купила.
На Ермес парфюмите са по-трудни и на са за подаръци, нито за покупки насляпо. Пробвайте и тогава купувайте. Иначе бих избрала Туили и Тер Д"Eрмес Ветивер.
Бих оставила Равата.

# 299
Бушерона е хиляди класи над Рава според мен!
Аз не се влияя от мнения,то не че много някой ме коментира ,де,повечето ми познати имат до 5 парфюма максимум и не питат никога с какво съм:((

Общи условия

Активация на акаунт