Парфюмни размисли и страсти - 238

• 47 770
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Кой е по-хубав от двата ЕДП -
Hermes Twilly d’Hermes или
Hermes Twilly d’Hermes Eau Poivree

Само първия съм тествала - много нежен, усеща се базата  ванилия и сандалово дърво, джинджифил почти не усещам, макар да обожавам, а вторият, ако е "spicy", повече би ми харесал.

# 601
За мен нямат нищо общо. Не нося Портофино, кисел ми е, а обожавам Кристал О Верт. В Кристала има и доста бели цветя.

# 602
Кажете нещо за Cristalle Eau Verte Chanel (Знам, че много се е писало, изчела съм всички коментари) Отдавна се каня да го пробвам, само него не съм тествала. Не знам защо досега съм го отбягвала. Имам и нося през лятото Escale a Portofino Dior - също е лимонен, но не кисел и зелен лимон, а от по-сладките. Шанел-а има ли нещо общо с него? Разбира се, не са еднакви, но се чудя, дали носи същото усещане.
За щастие - не! Аз никак не харесвам Escale a Portofino Dior, за мен е лимонов сок със захар и нищо друго. Той е "топъл" парфюм за мен, като топъл лимонов сок и не ми носи свежест.
Eau Verte започва с аромата на лимонова кора. Ако разрежеш лимон и стиснеш кората, от нея излизат фини пръски, те миришат така. Да, мирише на лимонова кора, не на лимонов сок. Горчиво-лимоново. Или пък на лайм от мохито. В началото е моно лимонов аромат и ако нямаш търпение да го изчакаш, може да си кажеш "егати простия лимонов мирис", но не го подценявай! Това е Chanel все пак! Simple Smile После започват да прииждат цветните нотки - първи аз усещам ирис и магнолия, после нероли и нататък се променя композицията - всичко се смесва перфектно (за моя нос) и остава една цитрусово-цветна свежа елегантност. С напредване на времето, цветята взимат превес над лимона и парфюмът омеква, започва да излъчва свежест и чистота, но вече преди цитруса са цветните акорди. Кристал в името на парфюма е много на място. Ароматът е кристален! Като звън на кристални висулки, разлюляни от лек бриз.

# 603
Различни са, всеки е хубав по своему. Имала съм Диора, сега от няколко дни нося този Шанел. Много е голяма разликата от партида до партида. Моят купих след Нова година от чужбина. Силно лимоновият старт е много по - мек и кратък. Магнолия и брашнен ирис преобладават и за мен е прекрасен парфюм. Трайност няма кой знае каква, но е свеж, изискан и освежаващ. Зависи много през коя година е произведен.

# 604
  • Бургас
Не си приличат двата парфюма, точно горчив го усещам Кристал О Верт аз.Не блести и с трайност върху мен, докато Портофино е с доста добра трайност при мен и по-хубавият парфюм за мен.Въпрос на вкус, трябва да се пробват да се види как застават на различните кожи.

# 605
Здравейте! Интересувам се дали Chloe, Signature, edp е класическият Chloe,edp.

# 606
Парфюмни,ChinA White,става ли за на сляпо? Почти на сляпо се,защото съм я мирисала,но нищо не помня🧐Харесвам много пудрени аромати-да се има впредвид😃

# 607
Здравейте, много моля, дайте ми всякакви мнения за Romantina - Juliette Has A Gun!!!:)

# 608
Здравейте, много моля, дайте ми всякакви мнения за Romantina - Juliette Has A Gun!!!:)
За мен не е никак хубав парфюм.

# 609
За мен не е никак хубав парфюм.
в какъв смисъл нехубав? На какво мирише, нещо повече? Асоциация?

# 610
Мирише цветно, обикновено и плоско. Няма развитие или нещо интересно.
Има сладка нотка в муска и затова може би не ми допада.

# 611
Днес получих Парфюмна вода и лосион (подаръчен комплект) - Трезор на Ланком от Парфимо, който ще подарявам. По кода излиза, че е произведен септември 2018 година. Ако парфюмът е оригинален, нали не би следвало да е проблем, че е произведен преди година и половина?

# 612
Днес получих Парфюмна вода и лосион (подаръчен комплект) - Трезор на Ланком от Парфимо, който ще подарявам. По кода излиза, че е произведен септември 2018 година. Ако парфюмът е оригинален, нали не би следвало да е проблем, че е произведен преди година и половина?
Проблем от какво естество? Ако искаш да е "пресен", не се притеснявай, определено е пресен. Всъщност, за предпочитане е да е по-стар, поне аз така предпочитам, за парфюми, които са отдавна представени на пазара, но това си е наука, не мога в две изречения да обясня всичко, което съм научила за парфюмите за няколко години.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 18:49 от Анонимен

# 613
Здравейте, аз все пак да помоля пак за повече мнения за Juliette has a gun Romantina и за които други решите, от марката имам citizen queen, sunny side up, calamity j., тях си ги знам:) Ще бъда много благодарна за всякакви скорошни отзиви!!

# 614
Здравейте, аз все пак да помоля пак за повече мнения за Juliette has a gun Romantina и за които други решите, от марката имам citizen queen, sunny side up, calamity j., тях си ги знам:) Ще бъда много благодарна за всякакви скорошни отзиви!!
Имам Отмъстителната Лейди и Лудата Мадам от тези, които нямаш.
Много ги харесвам и двата парфюма. Ако обичаш рози ще ти харесат.
Лудата Мадам е труден парфюм и на сляпо е опасно. Има животинска нотка, слава Богу аз не я усещам.
Има ли къде да ги пробваш?

Общи условия

Активация на акаунт