Парфюмни размисли и страсти - 238

• 47 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Някой познава ли Contradiction Calvin Klein Bowtie
Нещо ми е ретро, мисля,пазарувам и чета само стари парфюми! .Прииска ми се да го имам,но ми се иска някой ,който го познава да го опише Nerd

# 661
Аз го имах преди мноогоо години. Не са ми пресни спомените, но не ми хареса. Беше ми слаб и нетраен, и тотално... жм.. Нищо запомнящо се няма в него за мен, камо ли пък противоречиво..

# 662
Аз го имах преди мноогоо години. Не са ми пресни спомените, но не ми хареса. Беше ми слаб и нетраен, и тотално... жм.. Нищо запомнящо се няма в него за мен, камо ли пък противоречиво..
Аз имах Ескейп(класика в жанра) ,,,,,,,няколко 100-ци изхабих. Много любим и много траен,много. За това реших,че и този е така интересен и траен...

# 663
Някой ползвал ли е парфюм на Bettina Barty ? Доволни ли сте като трайност,сила на аромата ? Колко време се ползва една опаковка?

# 664
  • BG-DE
Ха, и аз съм нещо на ретро вълна но се заглеждам в Hot couture на Givenchy и също ще съм благодарна за няколко думи от познаващи го 😊

# 665
Аз много харесвам Contradiction. За мен е от типа скрити и скромни съкровища, които никак не очакваш да те изненадат приятно.
Люляк, евкалипт и топла база, която напомня малко на маслен каймак, разтопен върху нагрята дървесина. Базата е от тонка, сантал и муск, но не ги усещам поотделно, а са ми нещо комплексно, меко и нежно.
Бях си взела едно виалче 15 мл. от Нотино и все си обещавам цяла бутилка от това бюджетно съкровище.

# 666
  • София
Ха, и аз съм нещо на ретро вълна но се заглеждам в Hot couture на Givenchy и също ще съм благодарна за няколко думи от познаващи го 😊
Много са ми стари спомените, да се разбира от преди реформулациите, но помня чудесни сладки малини, като гъсто сладко  и доста черен пипер, които по-принцип не харесвам в парфюм, но тук не ми пречеше, напротив даже, някак сгряваше парфюма. Носила съм го като ученичка по сред зимата.

# 667
Някой ползвал ли е парфюм на Bettina Barty ? Доволни ли сте като трайност,сила на аромата ? Колко време се ползва една опаковка?

Свежи, ежедневни, ненатрапчиви, офисни, с трайност 3-4 часа.Нищо особено.

# 668
Сегашния Hot Couture е потресаващо синтетичен. Поръчах си проба след носталгичен пристъп- нищо не е останало от него.

# 669
  • BG-DE
Описанието на Etoile ме въодушеви, защото много обичам малини 🤩 но щом е реформулирано осакатен го забравям, жалко😣 защо унищожават красивите парфюми 😣

# 670
  • До сърцето...
Страхотен парфюм, оня от едно време, мога да се "къпя" в него безкрайно. Ласкав, топъл, женствен.
И да, Deziderata е права - сегашния е бледо копие. Ако намериш Hot Couture, произведен преди поне 7-8 години, ще изтеглиш 6-ца от тотото.
Защо, защо го осакатиха!?

# 671
Старият Hot Couture беше едни такива презрели и стояли на слънце малини, поръсени на цвят с черен пипер. Не е моето. Новия не го познавам, но ако и синтетика блика от него както казва Deziderata, ще е още по-зле.

# 672
Сега има по-хубави малини. И Girl of Now Forever, и Dolce Gabbana pour femme 2012. ❤❤❤

# 673
  • BG-DE
Да-да, така е но не знам защо от вчера все по ретро парфюми се заглеждам, дори бях на крачка да взема Амариж но ММ ме помоли да не го правя, още помнел "този ужас" 😊 относително скоро го пробвах и не му понесе 😊

# 674
  • Бургас
Добре, че те е спрял за мен Амариж е непоносим, простоо е брутален.Добре, че не си взех Поем ужасно ме измъчва в драйдауна.Има една пластмасова нишка, която не ми дава мира, това същото го усещам и в Класик ЕДТ и Синема.Преди няколко дни си пръснах Органза на китката щях да се задуша, не зная какво ми става.Тази обединяваща ги нотка ме побърква и не мога да ги нося.В момент на умопомрачение бях на крачка да купя Поем.Добре, че се вслушах тук в мненията, че иначе не знам.Към тях прибавям и Jul et Mad Bella donna, слагам го в тяхната група за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт