Странни петна по бельото

• 4 826
  • 7
  •   1
Отговори
  • Yambol
Здравейте,

Имам едно такова питане ... случва ми се да виждам едни петна по вътрешната страна на бельото. Цвета им е светло оранжев и стои като "изгорено" по самата тъкан. Спазвам стриктна интимна хигиена /1 път на 24ч - от дете свикнах така/ , ходя на гинеколог и си правя изследвания както е редно. Бельото си го подменям на около 6 месеца. Не използвам ежедневни превръзки, имам течение но не е обилно, без мириз и цвят. Не ми е проблем да изхвърля захабеното бельо и да си купя ново, но ми е чудно и искам да знам от какво се появяват тези "петна"
Благодаря за разбирането, очаквам да чуя вашето мнение.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 18:32 от Не се сърди, човече

# 1
  • Terra incognita
Това изглежда като обезцветено с белина, много странно.

# 2
  • Yambol
Това изглежда като обезцветено с белина, много странно.
не изпозвам белина за бельото, само за чистене. И аз направих асоциация с петна от белина, на такова прилича

# 3
На мен ми се е случвало също веднъж особено на едни бикини, точно както го описваш - обезцвети се, все едно е от белина. Отдадох го на недобре фиксиран черен цвят на плата и от течението, да е било примерно с с по- ниско pH. На едни други пък ми се получиха малки дупчици, все едно е изгорено с киселина, предполагам самия плат е имал дефектна нишка (от четири еднакви чифта се получи на един). Микробиологичните изследвания са ми били ок. Сигурно понякога просто този секрет е по-кисел и изхабява плата.

# 4
И при мен е така. Всички гинекологични изследвания са си в норма, та и аз не знам точно на какво се дължи, но явно не е проблем. Ще питам следващия път, когато ходя, но мисля че di_di е права и е от киселинността на секрета.

# 5
  • Yambol
И при мен е така. Всички гинекологични изследвания са си в норма, та и аз не знам точно на какво се дължи, но явно не е проблем. Ще питам следващия път, когато ходя, но мисля че di_di е права и е от киселинността на секрета.

Изключително кофти ми става, като си взема някакво по-скъпо бельо и след 2 месеца да е с петно...  а дали има някакъв начин да се регулира / нормализира киселинността ?

# 6

Изключително кофти ми става, като си взема някакво по-скъпо бельо и след 2 месеца да е с петно...  а дали има някакъв начин да се регулира / нормализира киселинността ?

Да, много е неприятно. Аз ползвам ежедневни превръзки постоянно.
Следващия път, когато ходя на преглед ще попитам, ако някой до тогава има идея, ще се радвам и аз да чуя

# 7

Да, много е неприятно. Аз ползвам ежедневни превръзки постоянно.
Следващия път, когато ходя на преглед ще попитам, ако някой до тогава има идея, ще се радвам и аз да чуя
Привет! Добре, че я има темата тук! Още от края  бременността така ми се получава на бельото. А да мине след това - все още не е. Спомняте ли си какво ви е казал аг на прегледа? Че аз съм чак след празниците при него.

Общи условия

Активация на акаунт