Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 64

• 28 302
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Моя адреналин беше толкова на ниво, че нищо не усетих от поставянето. Бяха по преценка на лекаря. Толкова се вълнувах, че ми сложиха допълнително упойка, че се тресях направо на масата Wink

# 616
А тия упойки си действат локално, доколкото съм чела, нали така. Смисъл, не преминават кръвоотока и не стигат до бебето. Четох веднъж разликата, едната действала на обвивките на нервите, другата прониквала по-навътре, общо казано, но нямаше инфо как се отразява на плода.

# 617
  • Бургас
Моето секцио беше с пълна упойка по преценка на анестезиологът. Имам две дискови хернии, пита ме и за кръвното и реши да е пълна.
Излязох лесно и за сега нямам никакви странични ефекти.
Преди години имам ужасни спомени от излизането - дезориентираност, болки в гърлото след интубацията, втрисане, главоболие и бях доста притеснена. Но лекаря ми каза, че сега използват много по-добри упойки. Беше ми леко замаяно и ми се спеше след операцията. Но може и от кръвното да е било, защото като ме раздвижваха ми прималя и се оказа, че съм с 80/40.

# 618
  • София
Благодаря на всички! Бъдете здрави и все така мили дами!

# 619
Мария, честота дъщеря! Да в много здрава и борбена и занапред! Дано успееш да поспиш от вълнение тази нощ Wink

# 620
  • Бургас
Благодаря, Пийк! 🙂Аз съм от миналата седмица в болницата и се улежах и си отспах.
А иначе вълнението е неописуемо! Пожелавам всяка жена да го изпита поне веднъж в живота си! ❤️

# 621
Моля ти се, лежането преди раждане не се сравнява с нощта след раждането Simple Smile Много да ѝ се радвате!!

# 622
Момичета бърз въпрос - до колко дни след ултразвуквия преглед при БХС мога да отида да дам кръв в Майчин дом - 1 или 2 след прегледа ? Благодаря !

# 623
  • София
Момичета бърз въпрос - до колко дни след ултразвуквия преглед при БХС мога да отида да дам кръв в Майчин дом - 1 или 2 след прегледа ? Благодаря !
Ми май още на следващия ден. Или след 2 дена. Побързай, ако можеш.

# 624
Прегледа ми беше вчера, а се налага да отида утре / сряда /, дано не е проблем :/

# 625
  • София
Прегледа ми беше вчера, а се налага да отида утре / сряда /, дано не е проблем :/
Еее еми мисля, че ще е ок. Най-много да ти се понамръщят. Отивай си утре и толкоз.

# 626
Мария, честита рожба и бързо възстановяване.

# 627
Здравейте момичета един бърз въпрос бременна съм 21 седмица . Започнах със стартово тегло 63 килограма , а в момента съм 71 , при последното посещение при гинеколога  , той ми каза , че не е здравословно този темп с който качвам килограми и ми зададе задачата да отслабна до следващия преглед , който е другия месец на края , а истината е че аз нр съм се хранила нездравословно даже бих казала , че поемам малко количество храна предимно домати , краставици , мляко , сирена месо почти не ям , тъй като не обичам освен пилешко  другото плодове , зеленчуци единственото вредно е Кока-кола , но и тя не в промишлени количества .Забрани ми към този момент тестени неща , сладко , сол, мазно все неща които аз така или иначе не ям  . Вие как мислите много ли съм качила ?

# 628
  • София
Ами аз утре ще раждам и за цялата бременност съм качила 10 кг. На 172 см височина, бях 69 кг, когато забременях и сега съм около 80 кг. Много е индивидуално от височина до структура на жената, но определено гледай да не качваш повече от 16 кг., така го дават и лекарите, до 16 кг.

# 629
  • София
Аз качих 4кг, а съм едва в 14г.с. Висока съм 168, започнах 58кг, днес се мерих 62.
Най-лошото е, че бях 60 преди 2 седмици Sad Т.е. качила съм 2кг за 2 седмици. Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт