МАРТЕНЧЕТА сме красиви-умни,палави,игриви!!!

• 9 457
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Ех, Мики, дали не е много чак след 3 години? newsm78 Аз също наскоро бях замислила пробиване на ушите, но педиатъра на Катерина ме разубеди и каза да изчакам поне до 1 година, за да се оформи ушната мида и "после да не ме упреква никой защо са там дупките на ушите". За сега реших да почакам....
Ние сега стягаме багажи - ще имаме великото преселение на народите - първо отиваме у брата на съпруга ми за да гледаме куче за две седмици, после на море, после на планина и така благополучно към края на септември ще се завърнем у дома...Много ми е чудно как ще събера цялата покъщнина на Катерина Rolling Eyes newsm78 Mr. Green
Хайде хубав ден и приятни разходки Hug Hug

# 196
Здравейте !
На Галито ушите ги пробихме на 10 месеца. Не сме имали никакви проблеми после с дупките. Не са и на високо, добре са разположени на ушите. Моите са направени като съм била на 4ри години и са по-нагоре от нейните, просто зависи къде ще ги направят, според мен. Аз реших да е по-малка ,защото по-лесно става, не разбират много още и докато ги щракнат с пистолета и всичко свършва( няма време за ревове;) ,а ако по-голямо детето може да не иска да влезе изобщо( и това съм виждала). В същото време не е хубаво да е много малко (това с едномесечното бебе ме потресе), защото ако много дърпа може да ги скъса и да стане голяма беля ooooh!
Аз обличам и малката и голяма много леко. Или с рокли или панталонки и блузки или потничета, а на бебка и бодитас късо или без ръкавче Peace

# 197
Благодаря ви за отговорите   bouquet
Спорът ни е дали над 30 градуса е нужно да му обува на детето чорапи (вариантът за нея,ако е бос да го завие).Моят синковец миналата година в жегите беше на 0-2 месеца,но аз не съм си и помислям подобни неща.За това питам вас, та да не спорим излишно  Whistling

# 198
Чорапи слагам само, ако духа по-хладен вятър или си е направо студено. На 30 градуса с чорапи е излишно, а пък за завиване да не говорим. Но и аз видях тези дни бебе колкото нас с плюшен гащеризон с чорапки и дълъг ръкав #Crazy Така обличах Маги, като се роди март, но не и посред лято #Crazy

Последна редакция: сб, 19 авг 2006, 14:28 от veselina_s_p

# 199
Здравейте,
Михаил се пооправя малко по малко, видях се в чудо последните дни, майка ми мрънка през 15 мин по телефона изглеждал отпуснат, пак акал, не искал да яде, купихме безконтактен термометър тя ми се обажда да ми каже "струва ми се че пари", за 3 секунди се мери температурата с него, но трябва да и кажа "измери я, аз ще чакам на телефона ", аз бягам от работа да го водя по доктори, от офиса ми звънят през 5 мин ... ревеше ми се постоянно, а отпуска посмърно не можех да взема точно сега... Отровихме го детето със Смекта и ентероли...сега като ни види повече от 1 човек до него с биберон стиска уста и отказва дори да яде  Sad толкова е наплашен да не му слагаме пак нещо гадно в устата  Sad сега пак съм на работа, но поне е с баща си и съм 1000% по-спокойна
Иначе нощем той спи по боди мушнат в лятното чувалче в началото не се кефеше особенно, но свикна и не ставам през 20 мин да го завивам  Wink

# 200
Мами, погледнете как завърши днешното ни ядене

Joy Joy Joy

И смятайте, че нямаше събуждане. Това дете ме разбива как може да заспи дори право, стига да иска. След тази сцена я разнасях, измих й лицето, сложих й пюрето в шише, но нищо не успя да я събуди Mr. Green Егати спиолата. Бие дори рекордите на леря си/сестра ми/ Mr. Green

# 201
Чорапи слагам само, ако духа по-хладен вятър или си е направо студено. На 30 градуса с чорапи е излишно
Понякога, майки са ми казвали, че обличам Али много леко, но нали трябва да се каляват. Изнеженото бебе става болнаво през зимата cold . Чорапи слагам само когато са й студени краката. Не хладни, а студени

# 202
А как ви е по-лесно да храните бебораните? Легнали или седнали?

# 203
  • In the jungle out there..
Аз пък не мога да разбера защо бързате толкова с тези обеци newsm78 Оставете децата намира, когато са достатъчно големи да го пожелаят сами...Представете си, че дойде на мода да нямат дупки на ушите момичетата Crazy На мен ми ги пробиха в първи клас, след като проглуших ушите на майка ми, затова си мисля, че така е правилно. Разбира се, вие си решавате, но си мисля, че е излишно на този етап...

# 204
Чорапи слагам само, ако духа по-хладен вятър или си е направо студено. На 30 градуса с чорапи е излишно
Понякога, майки са ми казвали, че обличам Али много леко, но нали трябва да се каляват. Изнеженото бебе става болнаво през зимата cold . Чорапи слагам само когато са й студени краката. Не хладни, а студени

Вески ден  търпя критики,че децата ми са голи и боси и умират от студ,аз ги карам само по памперс  Mr. Green отделно в къщи стоят на климатик на 22С.Жилетки и дълги гащи не съм им обличала от как сме в БГ.До сега дете не ми е кихнало,не са се раболявали никога,само дето имаха веднъж разтройство,придружено с вълчи глад Mr. Green
За яденето ги храня в шезлонга или легнали на висока възглавница,почти седнали.
За обеците аз мисля да им сложа сега като се захлади,всяка майка си решава сама за себе си.

# 205
Аз пък не мога да разбера защо бързате толкова с тези обеци newsm78 Оставете децата намира, когато са достатъчно големи да го пожелаят сами...Представете си, че дойде на мода да нямат дупки на ушите момичетата Crazy

Много се съмнявам да дойде такава мода.Аз също скоро се бях засилила да  дупча ушите , на Ели , но ми казаха да изчакам да минат жегите ,че понякога вдигали температура.Май не ми се чака до Благовещение.А и тогава още ще ги изкарваме със шапки и ще им дразни.Мисля да ги пробия през септември , та да зарастнат докато сложим шапките.
А сега в жегите сме почти - само по памперс или - памперс и потниче.вечер и слагам чорапки защото се развива , а човалчето и драска  бузките

# 206
Калаза, ще те питам, като ти се роди момиче следващият път, на какво мнение ще си Mr. Green

Аз, както виждате, храня Маги вече в слолчето за хранене в най-легналото положение. Ако нямах столче щях да я храня в кошницата за кола. Но където и да се хранят, според мен, трябва да са полуседнали, но не и легнали. Мисля, че ще се задавят легнали. Пък и мазането с пюрето ще е просто тотално, ако са легнали Mr. Green

# 207
Калаза, ще те питам, като ти се роди момиче следващият път, на какво мнение ще си Mr. Green

Но където и да се хранят, според мен, трябва да са полуседнали, но не и легнали. Мисля, че ще се задавят легнали.
Освен , че ще се задавят , четох , че като ядат легнали , има опастност от инфекция на средното ухо.Аз също храня Ели в кошчето за кола.

Връщам се на темата за чорапките - познавам майки , които си навличат децата и резултата е - само детето да остане на сянка (дори и с чорапи и завито  #Cussing out) и на секундата започва да киха.То от сега е изнежено , а за зимата не ми се мислиПрез деня обувам чорапки само ако съм на дебела сянка и  усетя ,ч е краката са и студени

# 208
  • София
Оставете децата намира, когато са достатъчно големи да го пожелаят сами...
На мен ми ги пробиха в първи клас,

На мен пък ми ги пробиха в 10-ти клас (т.е. аз отидох да ми ги пробият), след като 1-2 години преди това по-малката ми сестра си ги проби и най-накрая ме пусна шубето. Не ми се струва, че нещо съм изгубила и затова и аз мисля на Зори да й пробият ушите, когато тя реши, че иска. Верно пък детето може да не иска да носи обеци  Stop

# 209
  • София
Привет! Hug
Веси,много е сладка малката поспаланка!Аз храня Дани в люлката,която му купихме скоро,много ми е удобно,но другия месец ще му купим столче за хранене.Наш'то педи преди 2 дена на консултацията ми каза вече да го подпирам с възглавници седнал  Shocked и дори в количката да го слагам на 90 градуса и като се измори и започне да се свлича да го отпускам назад #Crazy.За първи път чувам такива препоръки още в 5 месец!Аз, разбира се, нямам намерение да го правя,мисля,че още му е раничко,слагам го поседнал само в мен,като го държа.
За обличането,ние все сме с чорапки,ама много студени му стават крачетата като ги махна.Иначе спим по боди с къс ръкав или без ръкав и завит с много тънка пеленка,в повечето случаи се отвива.

Общи условия

Активация на акаунт