Днес ще ходим да купуваме столче за хранене на Дани,че ще направим люлката на нищо,той бърка в чинията,в устата си и маже навсякъде.
.
.
и на Бобко е тръгнало първото зъбче, но не зная защо е горен 

и се прави на двумесечен - малкия вече си има мурафети и ни върнати на малкия си пръст. Това е и отговора към Веси - той по принцип явно зеленчуците ги има за гарнитура и броколите са му тегави, ама през биберона ги изяжда. От зеленчуците с охота яде само спанака и моето домашно пюре /то аз само веднъж съм му правила, ама го имам документирано - мъжо ми снима/ - явно ще е като баща си - като сготвя домашна манджа веднъж на 3 месеца ще ме хвали, че може и повече домашна да не види, абе отбора от натегачите се увеличавааааа. Новия хит е, че е супер щастлив като е на крака и като му се подадат пръстчета да седне направо става прав и иска така да стои по цял ден. Иначе на въпроса на Катето нямам отговор - нашата кръстница ще му вземе само златно кръстче, дрехите и всичко останало ще купуваме ние. Така се разбрахме. Иначе майка ми около 100 хиляди пъти ми повтори, че трябва да купим дреха на кръстницата /такъв бил обичая/ та сега и за това трябва да обикалям по магазините.
толкова съм му бясна, че нямам думи просто... Ако ни беше оставила някъде по пътищата на България барабар с бебето в нея сигурно щях да го очистя мъж ми на място!!! Сега е заплашен, че няма да седне на волана на моята кола поне в следващите 100 години и ако иска да троши нещо ще му купя една баракуда за 1000 лв ида я прави квото иска. Тая мърлявщина ме побърква. телефони вече му купувам по 50-60 лв щото нон стоп ги чупи. Всеки месец купувам нови, ако ще прави същото и с колата ми ще го линчувам направо.
Щом тези каши са допуснати до пазара се предполага,че са съобразени за бебета и проверени от съответните институции за безопасност,ако не българските то поне вносните.Моите много ядът каши,най-обичат Фризокремите и Гриса на Настле,много често им давам даже по два пъти на ден,в 10каша и следобед плод с оризова каша,става като кисел.В това имало боб,в другото есенция,в третото мляко ами какво да им давам на тези деца тогава?
:shock: