Тези дни и аз си мислех същото (за бързото минаване на времето)!!!
А какво може да стане, ако яде от млякото, което слагат в пюретата?
. Но не мисля да го правя скоро пак защото в АМ си има всичко, което й е нужно от този сорт за сега.
А и още нещо доста неприятно - майката, която има такава каза, че тежали 18кг
Това е голяям минус.Иначе имат супер много цветове и са точно такъв тип какъвто на мен ми харесва - без отделен зимен и летен кош. 
/ и какво се получава в крайна сметка в следващите 4-5 месеца ще си ядеме едно и също
ми нещо не ми се струва нормално. Много ме дразнат тези които казват ,че нашето поколение като сме били малки са ни захранвали набързо със какво ли не и пак не сме умрели и затова започнах по тъй наречените нови схеми ама всяко нещо си има граници .Та по този повод давам и карфиол и боб и грах и нямам проблеми и се надявам така да е и за напред все пак не мисля ,че ще напишат на пюре че става за бебета над 4 месеца а то да е за над 6
абе незнам дали се изразих правилно ама направо откачих вече с тези храни то не е чудене не чудо 
е разбира се ти си решаваш това е мое мнение а и аз мицля като Цеци че няма да искат да седят завити и без много отворена видимост.
/ и какво се получава в крайна сметка в следващите 4-5 месеца ще си ядеме едно и също
ми нещо не ми се струва нормално. 

Да му мисли мама.... Иначе на нея й е смешно като ме захапе, а аз като изохкам...
аз се завърнах,хубаво си изкарахме,по нататък ще пратя снимки.Да ви разкажа един неприятен момент,как се скарах жестоко със свекърва си насред Дисниландия.Цял ден ме ядосва,че изчезва нанякъде с малкия и целия ни багаж,та си губихме времето да я търсим,Дани цял ден не беше ял,но не проявяваше признаци на глад,но го накърмих,малко след което той повърна шоколад
.И тя си призна че му дала едно блокче да си хапне(и аз се чудя що не е гладен) и това на незахранено бебе.Направо като разбрах откачих,ама и тя вместо да си мълчи ми спори,че нищо лошо не е сторила и ми крещи на всичкото отгоре.От този момент нататък не и оставих детето дори и за 5 минути.Тази седмица мисля да започвам със захранването.Като си наваксам с четенето ще пиша пак.Приятна вечер от нас. 
Май тези пюрета за нас ще са У лево
И бяха за след 4 мес. Нещо, като гледам вносните храни за бебета ми се струва, че ние тук се правим на по-католици и от Папата
Там наистина захранването е след 6-и мес, но явно въвеждат всичко доста по-бързо и без чак такива мании за алергии
е разбира се ти си решаваш това е мое мнение а и аз мицля като Цеци че няма да искат да седят завити и без много отворена видимост.
А напролет ще си взема лятна със сигурност. Замислила съм се за една на Хаук, а и ТАКО-о имат лятни и тях ще погледна.
/та незнам кога ще се наканя да дам на бебо но и това ще стане.
аз миналата седмица за Алекс количка купих а ти вече за второ избираш
почуствах се се закъсняла

Препоръчани теми