,ама щом е така...
.
?
?
Мисля към тази с ориза и царевицата да слагат плодово пюре и така.
?
. Благодарение на местната диета, която ми е наложена ми се оправи стомаха и вече нямам проблеми, освен когато се изкуша да ям пикантни крилца в КFC, което за съжаление ми се случва рядко, бе болките не си заслужават повече от 3-4 пъти годишщно. Ако детето прояви желание да ги опита като стане на 2-3 годинки ще му дам - няма да му сложа лепенка на устата, но докато аз му избирам храната ще яде това, което аз преценя за правилно и бобовите култури съвсем не са от правилните според мен. А аз не съм изхвърлила зеленчуците от менюто на детето - давам картоф, морков, брокол, тиквичка, а и местните пюрета, които купувам умишлено ги вземам за след 4-ти месец защото в тях месото е 8-10 %, останалото зеленчуци и ги давам през ден - на следващия чист зеленчук. за радост или за жалост педите ми също е фен на месото... по принцип тя е за сравнително късното захранване - сок даде на навършени три месеца и половина, но за месото е категорична, че е супер полезно и не трябва да лишавам детето от него от сега. и също, че в случай, че е наследило от мен таласемията ще му е доста полезно.
или просто педиатъра на детето е решил така... 

Другите готови пюрета така си седят. Кога ще й дам нещо различно, не знам...
. Препоръчани теми