кате, много полезно инфо за пластиките, ама аз като си направя сметка след 3-4 години да раждам пак и една година след това ще са минали 5 години да си разхождам раздрания корем
Незнам... Като минат още 6 месеца ще видя дали да не направя пластиката пък за второ дете ще му мислим на място. Аз с гърдите нямам проблем - там нямам стрии та няма да пипам бюст, ама корема... Ако ме видите ще ви се уплаши окото.По въпроса за обиците - това е като всичко останало - всеки си има мнение и виждане по темата и си знае най-добре. Аз лично ако бях родила момиченце нямаше да го направя ама не заради друго, а защото мен ме е шубе - аз си пробивах допълнителни дупки на ушите на дърти години и спомените ми не са много розови та сигурно не бих посмяла... ама май попаднах на девойка дето се учеше върху мен

А за храненето - Иван се храни подпрян на възглавница на около 45 градуса и май му е удобно, но трябва скоро да се замъкна да взема стол за хранене. Иначе да питам - вие мислите ли да слагате детето да седи като направи 6 месеца? Ортопеда беше казал да го оставям седнал като се изправи за първи път до седнало положение сам... първо иван вече сяда в количката щото има упора /ама според мен му е рано и не му позволявам да седи/ и второ на моята приятелка детето вече е на 8 и половина месеца - седи супер стабилно, но досега не е сядала сама нито веднъж. Кво мислите по темата?
Може да се нарани детето, ако си дръпне обиците, освен това не харесвам бебета или съвсем малки деца с бижута, ще ги пробия когато тя реши сама, и ние имаме подарени един чифт обеци, ама имаме и два синджира и една гривна, няма и тях да й сложа в скоро време
.Ели утре прави 5 месеца , а от 2-3 дни си сяда сама , и то доста стабилно.Аз не смея да я оставям така , но се чудя как ще я удържа още цял месец
.Най -вероятно ще се поборим със сядането още седмица(докато аз приема факта , че детето си седи нормално) и ще я оставя да прави каквото иска.Мисля си ,ч е сегашните деца са готови да седнат по-рано защото постоянно ги държим в шезлинги и кошнички , а там са в полуседнало положение и любопитството ги кара да се изправят по - рано.Аз да си призная ,ч е от 3 месец я слагам полулегнало положение в количката( естествено отначало беше за кратко) , но иначе не спираше да реве през цялата разходка
,, та така и стана от както сама съм започнала да си избирам какво да облека се навличам здравата и все така не боледувам ама леле направо няма да забравя колко студ съм брала като малка. Та сега гледам да не навличам ама и каляването да не прекалявам с децата за да не се правят на ,,куп с дрехи,, като мен когато пораснат .
дано мине добре ,че в тази жега...
на кръщенето днес. Нашето е след две седмици и ще бъдем само най-близките
Ели ме информира за форума, а когато съм у майка ми успявам и да попрочета това-онова. Сега имам повече време и реших да напиша нещо и дано скоро данданията у нас да приключи и да мога да влизам всеки ден. 
Поне според Маги, съответно и според мен