Дистанционно обучение за учениците- Тема №2

• 34 410
  • 793
  •   1
Отговори
# 210
Мисля, че се дължи на пропуски и неактуалузации на един друг източник, който събира на едно място всичко за всички училища. Това е системата на АдминПро. От нея се вземат данните, които се влагат в един.мон тиймс. Но там често има неточности, и вероятно този ученик не е отразен да е в новото училище. Той има код за старото, убедена съм.

Ето колко е неактуална системата: в нашия клас, екип, са 2 ученици, които напуснаха преди Нова година. И една преподавателка, която почина миналата година, сега се води, че е собственик на екипа.

# 211
Е то са минали 4  месеца откакто се прибра тук.Тогава излиза че двете училища вземат пари за един и същ ученик!?

# 212
  • Пловдив
Виж...на твое място бих говорила директно с директора, да си изясня случая.

# 213
Не разбирам как става това издаване на кодовете.Казва че Министерството ги издава.Би трябвало като училището подаде списък на класа ,всички да получат.Той е там от преди ИП,не след него.Та не разбирам връзката с това кога е записан.

Вероятно училищата не подават никакви списъци, а акаунтите се правят от някаква база, която МОН или не знам кой има от началото на годината.

# 214
При моя в 1 клас са по 40 минутки най-много.
Нашите са с Зум последно.
Еми ето, може, а нашите са с нищо. Уърд файл с инструкции за мен.
Някой друг с първокласник, който да работи през платформа?

# 215
Моят син от една седмица са с Тиймс.Той и още едно дете от класа обаче все още чакат за код.Питам класната-"ми той понеже дойде декември  в училището ни,ще дойде до седмица неговия код"....Еми още няма такъв код.и другото момче също.То дойде през януари.
Не знам какво да правя вече,към кой да се обърна?

Кода ви е в старото училище. Обадете се на предишната класна ръководителка и тя трябва да ви го даде.
Дано съм ви била полезна.

# 216
Ще има ли пролетна ваканция или децата пак ще са пред компютъра?

# 217
  • Пловдив
не почиваха ли достатъчно?

# 218
Ами не. Моето дете учи много повече сега. В тетрадките за работа в клас изписва и решава много повече задачи от преди. Решава си всеки ден тестове. Аз преподавам материала. И аз също искам почивка.

# 219
  • European Union
Barsa, името и паролата на детето са били изпратени в старото училище. Но вече няма нужда да ги търсите от там. Първата вълна регистрации беше направена с базата данни от септември. От миналата седмица са актуализирали данните и вече ползват базата данни от февруари. Името и паролата са изпратени в сегашното училище, просто трябва администраторът да ви ги даде. Обаждане до директора ще свърши работа.

Моето дете също си учи активно и искам да има почивка.

# 220
Благодаря на всички, които ми отговаряха.Преди час треньора ни се обади да пита защо не влиза в часовете сина ни.Оказа се че бленувания код е от вчера сутринта изпратен.Обадих се на класната отговора беше:"ами аз не мога да влизам всяка минута в пощата,си...ще проверя и ще се обадя"След 3 минути имахме кода....
Еми....яд ме е....И после колко тинйновете са неконтролируеми и безотговорни....

# 221
Ние работим в школо след като беше голям зор да се регистрираме в ТИЙМ.
Не знам дали министъра е наясно как върви обучението, но е пълен ХАОС при нас. Става една говорилня, родителите готвят, гледат ТВ, викат по по-малките си деца, става микрофония.  Изобщо загубата не време е пълна.  Добре, че сме 1 клас, че нямаме история, биология, география, физика и т.н., че трябваше е по нощите да учим.

# 222
Изобщо не разбирам защо в първи клас си губите времето с часове в реално време.

# 223
Изобщо не разбирам защо в първи клас си губите времето с часове в реално време.
И аз не разбирам защо ни задължават. До обяд сме пред екрана, първия ден написа на кои страници да работим, а днес и този труд не си направи класната. Ако искаш да научиш къде се работи, седиш и и слушаш глупостите.

# 224
не почиваха ли достатъчно?
Не.

Общи условия

Активация на акаунт