Дистанционно обучение за учениците- Тема №2

• 33 776
  • 793
  •   1
Отговори
# 555
Класната ми каза, че и те ползваши школо за ел.дневник.
Кажете ми как се сдобихте с парола за там?
Тя се опита да ми каже, че се влиза със същите данни за вход както в Тиймс, обаче пробвах, не става.

Трябва да си направите регистрация в школото.
Ученикът е въведен от класната, след като вие попълните регистрацията, системата ще ви пита за ролята ви( родител), ще попълните и името и класа на детето и самата система ще ви свърже. Парола и акаунт си правите вие.
Офф, не зная дали стана ясно.

# 556
Там всеки се регистрира сам.

# 557
Всеки се регистрира сам с истинското си име, училище, клас. Естествено избираш си потребителско име и парола. След това обаче профилът се активира, одобрява, от администратор. Понякога това одобрение се бави и в такъв случай трябва да се свържете с класен, за да се задвижат нещата.

# 558
  • Бургас

Не при всички. При нас училището ни направи акаунти на всички родители, след като написахме в един списък нашите имейли. След първото влизане можехме да се сменим паролите, който иска разбира се, защото раздадените пароли баха случайно генерирани.

Така, че трябва да питате в администрацията на училището.

# 559
  • София

Не при всички. При нас училището ни направи акаунти на всички родители, след като написахме в един списък нашите имейли.

Потвърждавам. Аз също получих служебна регистрация от училището, но май беше свързано с телефонен номер, а не с имейл (случи се преди няколко години и не помня точно)

# 560
  • Ямбол
Ако изобщо става дума за Школо.
Имам чувството, че на всеки електронен дневник казват Школо.

# 561
  • Бургас
Школо е нашия и акаунтите бяха направени от училището, не от нас.

# 562
В Школо сме и ние, правихме ги сами. После класната ги потвърждаваше.
В предното училище ни ги раздадоха наготово.

# 563
Ако изобщо става дума за Школо.
Имам чувството, че на всеки електронен дневник казват Школо.
Грешно чувство имаш значи.

# 564
Не мога да разбера как днес учители ще пращат за утре домашно за утре като днес е официален празник.Ако се ходеше на училище така ли щяха да пращат домашно?

# 565
За мен това е основният проблем при дистанционното обучение. Липсата на ясен график. При присъствено обучение нямаше да се случи. Притеснително е, че тази практика може да се запази и когато децата тръгнат на училище.

# 566
За мен това е основният проблем при дистанционното обучение. Липсата на ясен график. При присъствено обучение нямаше да се случи. Притеснително е, че тази практика може да се запази и когато децата тръгнат на училище.

# 567
Синът ми е голям, но когато беше 1 и 2 клас, точно това се случваше и без ДО-в пощата на класа преди и след ваканции се спускаха задачи, занимания, тестове, проекти, без оглед на свободни, почивни и празнични дни.

# 568
Родителите имахме Фб група на класа ( в периода от 1 до 4 клас ) и  класната ни правеше луди без значение дали работен ден или ваканция.

# 569
Защо й се връзвахте? Аз съм ги дресирала, че ако желаят някаква домашна от нас, да го публикуват в тиймс. Личният ми фейс профил не е на тяхно разположение. Научих ги, с 2 коментара до директорката, и внезапно започнаха да се съобразяват с молбата ми. Преди това беше ужас за мен. Буквално, тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт