Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 226
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Екшън трилър по действителен случай със социално послание ! Браво на Бурчин, пак ме изненада. Hands Clap
Пристрастна съм, но този сериал е най-силната заявка на EXXEN до момента.

Hükümsüz- Burçin Terzioğlu Hande Doğandemir Alican Yücesoy İsmail Hacıoğlu

Şeref Bey- Haluk Bilginer Songül Öden ŞükranOvalı

Yetiş Zeynep- Aslı Bekiroğlu Keremcem

Vahşi Şeyler- Nurgül Yeşilçay Hazal Türesan

# 556

"Пустота" нови детайли за сериалът на EXXEN

Поредната бомба, която хвърли EXXEN е нов сериал с успешен актьорски състав.
Продуцент на амбициозния сериал е Мустафа Услу, който е известен с едни от най-гледаните и скъпи филмови продукции като "Айла" "Мюслим" и "Наим". На режисьорското кресло е Йомер Фарук Сорак, режисирал продукции като  G.O.R.A и "Любовта обича съвпаденията". Поредицата ще бъде адаптация на реални събития и ще напомня криминално-детективските жанрове. Плакатът на сериала е придружен с текста  „Истински истории за убитите мечти“. Дизайнерите са включили реалните  изрезки от вестници и заглавията на реалните събития, върху които се развива действието . Тези заглавия са  част от основните истории, разказани в поредицата. Предвижда се сериалът да бъде във формат мини сериал и да се излъчва за един сезон. Лозунгът на поредицата e  „Всяка предотвратима смърт е убийство“. Oчаква се реализацията на сериала да предизвика широк обществен отзвук.  Снимките на продукцията все още продължават в Измир, а продуцентът обещава западно качество на заснемане.
Актьорският състав на сериала включва талантливи и известни актьори. Бурчин Терзиоолу,  Ханде Доандемир, Алиджан Юджесой и Исмаил Хаджиоолу са основните действащи лица в екшън трилъра с елементи на драма.
Според официалната информация Бурчин Терзиоолу ще изпълни главната женска  роля на адвокат Есма Йозтюрк, а на Алиджан Юджесой е поверена главната мъжка роля. Останалите двама актьори имат поддържащи роли в сюжета на "Пустота".
От EXXEN все още не  посочват дата за премиера, но датата на пускане на Exxen в интернет пространството е 1 януари 2021г., когато ще започне излъчването на повечето им продукции.

# 557
Ради

Ще започнем новата година с нов проект на Бурчин. Дано е успешен и наистина да се даде гласност и широк отзвук, защото ще има и доста критика и неприемане на жестоката действителност. Смело е, че сериалът се базира на реални събития. Дано Темида да не е била сляпа и да е имало справедливост за погубените животи.

Адвокат Есма Йозтюрк

# 558
Аз почти изгледах "Различни светове" и искам да питам някои знае ли защо в сюжета е вмъкната историята на тази Хазал? Коя е тя?
Инче пропуснах да ти отговоря, може вече да си разбрла, но все пак - бившата прислужница в дома на Пери

Снимките продължават.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 13:04 от _Radi

# 559
Ради, изгледах го вече и сега по-ясно разбрах какво имаше в предвид с коментара си. На мен ми хареса, въпреки че на няколко пъти се чудех дали да продължа. Интереса ми задържаха Пери и Мерием и заради тях го догледах.
"Различни светове", различни съдби и една обединяваща ги безнадежност.

Нито една от тези героини в известна степен не харесва живота си, респективно себе си, независимо как приема околните и техните възприятия за живота.
Сериалът според мен показва стремежът да се променяш,  да се стремиш към нещо, да преодолееш себе си, страховете и собствените си предрасъдъци, но някак ми остана по-скоро с негативен нюанс.
Историята на моменти беше хаотична и разхвърляна. Имаше излишни персонажи, (като този с осиновената дъщеря, който така и не разбрах как се вписва в историята или прословутата Хазал, която накрая се оказва просто някаква си прислужница, неясно как оставила такъв отпечатък върху Пери), а  и финал при главните почти нямаше.
Да някои от тях промениха живота си или поне направиха стъпка към това, но очаквах повече.
Сериалът те хвърля  в размисъл, защото показва различията на хората и колорита на света, в които живеем, но нещо му липсва за да кажа, че е изключителен.
Обаче преоткрих Дефне Каялар. За първи път я видях в подобна роля и ми хареса. Единствено нейната героиня и тази на Фунда имаха цялостно и пълноценно развитие.

Илкер няма да играе в Pera Palas Stuck Out Tongue

According to Oya Dogan, the shooting of the series Pera Palas will begin in January, but Ilker Kaleli will most likely not be in the project. Hazal Kaya will have another co-star

# 560
Трейлърът е на холивудска продукция Heart Eyes

В момента сме при семейството на Фатма Йълмаз, станала жертва на ревност, според оправданията на убиеца й
Моите съболезнования. Беше ми стар приятел.
Г-н Адем казва, че дъщеря ви е имала връзка с адвоката си Четин Йозтюрк.
Дъщеря ти е виновна. Заради това онзи негодник уби баща й.
Наясно ли сте, какво говорите?
Колко добре познаваше Адем?
Ти с какво си по-различен/различна от тях?
Истински истории за убити мечти
Всяка предотвратима смърт е убийство…!

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 19:50 от _Radi

# 561
Бубето се завръща на екран с ,,трясък,,.

Благодаря Ради

# 562
Ето такова завръщане й отива на Бурчин! Nature Fire
Благодаря, Ради Kissing Heart
От трейлъра разбираме няколко нови неща. Една от жертвите е имала връзка с бащата на Есма, защото фамилиите са еднакви (Есма Йозтюрк - Четин Йозтюрк). Насилието, което е преживяла Есма вероятно е точно тази престрелка, при която те двамата са били убити.
Героят на Исмаил ще е репортер, а не полицай, както предполагах.
А режисурата е страхотна Hands Clap

Нещо интересно за последния кадър

Скрит текст:
#Hükümsüz, inspired by real events, will tackle the issue of violence against women.

The final scene in the fragman is an ode to the art installation in Istanbul by Vahit Tuna, which used 440 pairs of women’s shoes to draw attention to the issue of domestic violence in Turkey.

Инсталацията се състои от 440 чифта дамски обувки и показва  броя на загубилите заради домашно насилие жени в Турция през 2018г. Worried

С нетърпение очаквам да видя какво ни чака с тези двете Heart Eyes

Клипът вече е блокиран затова слагам линкове към каналите  на Ексен и Hükümsüz  в youtube  

https://www.youtube.com/channel/UCNv6gk7e_Cd0s_aFPeu1OSQ

Hükümsüz

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 00:35 от Inna_Hristova

# 563
Ели Инче

Инче, така излиза. Най- загадъчен е героят на Алиджан. За него разбираме само, че е бил приятел на бащата на Есма и ако той е Адем, значи по-някакъв начин е свързан с всички останали.

За добро утро една чудесна новина, Hükümsüz 1 Ocak’ta #EXXEN‘de /Стартират на 1-ви януари.

# 564
Два дни до премиерата Party Time Champagne
Още  един повод да очаквам новата година с нетърпение. Simple Smile
Бурчин и Алиджан са два таланта и нямам търпение да ги видя в общи сцени.

И до тук с радостта. Както написах по-назад животът е по-жесток и от най-жестокия сериал. Вчера трейлър, днес реалност -  още един загубен живот и убити мечти. Още един чифт обувки и съсипано семейство...

Това само трябва да мотивира сценаристите и актьорите, че са се захванали с нещо сериозно и смислено.
На един човек да повлияят, ще са направили света по-добро място.

# 565
Тежък ще е сериала. Но пък някак докосва и трогва дълбоко... Стилен и изключително силен трейлър 2

https://twitter.com/HukumsuzDizisi/status/1343967349070848003

Името ми е Хилял. На 10 години бях омъжена насила от баща ми. На 17 години бях убита от братята на съпруга ми.
Името ми е Едже Балджъ. Доведеният ми баща беше перверзник. Затова  бях убита.
Името ми е Есин Гюнеш. Поисках да се разведа със съпруга ми заради упражнявано насилие. Уби ме.
Името ми е Нихал Акар.  Бях убита от баща си докато спя.
Името ми е Фадиме Шафак. Бях задушена от перверзника, който влезе в дома ми...
Поисках да се разделя с любимия си… Затова съм мъртва
Пуснаха на свобода съпруга ми…
Годеникът ми ме уби след като ме изнасили..
Убиха ме заради колега…
Убити мечти
Истински истории
Името ми е Лейля. Омъжих се на 14. Отказах да изпълня съпружеският си дълг. Убиха ме
Всяка предотвратима смърт е убийство...!

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 20:20 от _Radi

# 566
Тежък ще е сериала. Но пък някак докосва и трогва дълбоко...

Името ми е Хилял. На 10 години бях омъжена насила от баща ми. На 17 години бях убита от братята на съпруга ми.
Името ми е Едже Балджъ. Доведеният ми баща беше перверзник. Затова  бях убита.
Името ми е Есин Гюнеш. Поисках да се разведа със съпруга ми заради упражнявано насилие. Уби ме.
Името ми е Нихал Акар.  Бях убита от баща си докато спя.
Името ми е Фадиме Шафак. Бях задушена от перверзника, който влезе в дома ми...
Поисках да се разделя с любимия си… Затова съм мъртва
Пуснаха на свобода съпруга ми…
Годеникът ми ме уби след като ме изнасили..
Убиха ме заради колега…
Убити мечти
Истински истории
Името ми е Лейля. Омъжих се на 14. Отказах да изпълня съпружеският си дълг. Убиха ме
Всяка предотвратима смърт е убийство...!

Хваща те за гърлото... Много силно! Само гласовете на тези жени и момичета, както и музиката успяха да ме развълнуват, при положение, че не разбирам какво говорят...
Благодаря, че облече емоцията ми в смисъл, Ради Flowers Rose

След дългата пауза Бурчин се реваншира по подобаващ начин! Отново й казвам браво за избора. Сигурна съм, че няма да ме разочарова

# 567
Ради, благодаря
Сериал с истините от живота,  жестока реалност.
Едва ли се работи по сериала без да се отрази емоционално на артистите, това е жестоко, много жестоко. А само го гледаме и четем, но реалността е унищожаваща..... Какви са тия изроди мъже

# 568
Ради Hug Инна Hug Ели Hug
Инче  мерси за снимките  Flowers Hibiscus
Ради  мерси за инфото и преводите Flowers Hibiscus
Много са интересни  двата трейлъра на сериала на Бурчин.
Ради, Инче  изчетох с интрес коментарите ви за "Различни светове".Аз още не съм го изгледала ,но като го направя ще спделя и аз впечатления.

# 569
ЧНГ, момичета! ❤️
Бъдете много щастливи! ❤️

Не остана много и ще се насладим на Бубка.

Общи условия

Активация на акаунт