Пожелавам ви здраве, щастие и много късмет. Нека за всички да е мирна и благодатна!
Ето го моят новогодишен подарък за вас. За съжаление се оказва, че за момента Ексен е достъпен само в Турция, но се надявам скоро сериалът да стигне и до нас.

Есма е втори началник в правното бюро на баща си. Красива, амбициозна и силна жена.
Филиз е адвокат - инатлива в работата си, ранима... Едно убийство ще пресече пътищата на тези две жени. Но как?
Еп.1
Есма, има само една цел - да се издигне в правното бюро на баща си. На излизане от работа тя ще се сблъска с инцидент. Сега Есма е принудена да направи избор, който ще промени живота й.
Коментари от зрители, които вече са гледали
Есма Йозтюрк .. Ти се появи в живота ни в първите часове на новата година, добре дошла .. Трябва да се срещаме със силни жени като теб. Вдъхновяваш всички .. А сме в самото начало на пътя!
@terziogluburcin какво прекрасно завръщане? Отново с героиня, която не навежда глава и стои изправена на краката си. Не се съмнявам, че Есма Йозтюрк ще добави много смисъл в живота ни.
Hükümsüz е много добър сериал. Много подходящо решение е да повдигнем въпроса в момент, когато убийствата на жени се увеличават. Малко е страшно да гледаш история от реалния живот, но много ми хареса.
Диалозите също бяха много добри. Сериалът дава сила на Ексен още от първия ден.
Бях много любопитен и си заслужаваше. Темата е точно на място, актьорската игра е страхотна, кадрите са заснети за десятка. Ех, ако можеше винаги да гледаме толкова висококачествена работа ...

Не съм се съмнявала и за миг, че след всичко, което ни беше известно - каст, тема, трейлъри, ще гледаме качествен и силен сериал. Коментарите само го потвърждават.
Те какво са написали?

Всичко, което си написала е много интересно. Благодаря за отделеното време 

pepel_ot_rozi ако попаднеш на някакъв превод, да го пуснеш веднага. След като гледах епизода любопитството ми е до небето.
Казва се Сердар. Интересното е, че като за главен герой му дадоха две минути ефирно време, но въпреки това някак точно той запали любопитството ми.