Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 226
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Честита 2021-ва година, момичета!
Пожелавам ви здраве, щастие и много късмет. Нека за всички да е мирна и благодатна!

Ето го моят новогодишен подарък за вас. За съжаление  се оказва, че за момента  Ексен е достъпен само в Турция, но се надявам скоро сериалът да стигне и до нас.

Есма е втори началник в правното бюро на баща си. Красива, амбициозна и силна жена.
Филиз е адвокат - инатлива в работата си, ранима... Едно убийство ще пресече пътищата на тези две жени. Но как?

Еп.1
Есма,  има само една цел - да се издигне в правното бюро на баща си. На излизане от работа тя ще се сблъска с инцидент. Сега Есма е принудена да направи избор, който ще промени живота й.

Коментари от зрители, които вече са гледали

Есма Йозтюрк .. Ти се появи в живота ни в първите часове на  новата година, добре дошла .. Трябва да се срещаме със силни жени като теб. Вдъхновяваш всички .. А сме в самото начало на пътя!

@terziogluburcin какво прекрасно завръщане? Отново с героиня, която не навежда глава и стои изправена на краката си. Не се съмнявам, че Есма Йозтюрк ще добави много смисъл в живота ни.

Hükümsüz е много добър сериал. Много подходящо решение е да повдигнем въпроса в момент, когато убийствата на жени  се увеличават. Малко е страшно да гледаш история от реалния живот, но много ми хареса.
Диалозите също бяха много добри. Сериалът дава сила на Ексен още от първия ден.

Бях много любопитен и си заслужаваше. Темата е точно на място, актьорската игра е страхотна, кадрите са  заснети за десятка. Ех, ако можеше винаги да  гледаме толкова висококачествена работа ...

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 15:19 от _Radi

# 571
Момичета Ч.Н.Г.! Аз ви пожелавам това, което Бурчин пожела  в сторито, което пусна. Hey 2021, Please Be Good!
Нека 2021-ва да е добра за всички ни Hands Pray

Отзивите, които си превела, Ради, ме карат благородно да завиждам на всички, които вече са гледали. Искам и аз Simple Smile Не съм се съмнявала и за миг, че след всичко, което ни беше известно - каст,  тема, трейлъри, ще гледаме качествен и силен сериал. Коментарите само го потвърждават.
Значи Ханде също ще е адвокат. Остава въпроса за героя на Алиджан.

Скрит текст:
Какво е това? Май е подарък от Бурчин за Умут и Алиджан? Thinking Те какво са написали?

# 572
Влязох да редактирам, но си писала Инче, така че в нов пост.
61 годишната актриса Рухсар Йоджал ще изпълнява ролята на майката на Есма.

За спойлера:

Скрит текст:
Да, подарък е. Засадени са по 3 дръвчета за Умут и Алиджан от Бубето в гората в Газиантеп. Пожелава им здрава и успешна година.
Алиджан е написал: Скъпата ми, елегантна партньорка Бурчин Терзиоолу. Нека годината да бъде прекрасна, бе.
Умут: Най-хубавият подарък, който получих

# 573
Какъв хубав подарък! Нещо лично с мисъл за околните. Hands Clap
Бурчин е специална. Фин и добър човек.Заслужава да е много щастлива и успешна.
Алиджан веднага я е оценил. Вероятно ще е следващият колега, с който ще останат приятели и след като свърши сериала.

Аз видях това в една от страниците на сериала.  https://twitter.com/hukumsuzar/status/1344942716283719680 Дори по интрото личи, че всичко е правено с мисъл.

Прекрасната Бурчин от снимачната площадка Heart

# 574
Инче,  "валят" страхотни отзиви.

Hükümsüz е страхотен сериал! Очаквам втори епизод с вълнение.

Бурчин, Ханде, Алиджан, Исмаил страхотни сте. Актьорско майсторство 10 точки, 5 звезди!

В живота ни влезе Ексен. Hükümsüz е най-доброто, което правите. С нетърпение чакам следващите епизоди. Бурчин Терзиоолу, благодаря ти!

Вкусът остана на небцето ми!
Не пропуснах нито един детайл. Тона на гласа ти, жестовете ти, сладките ти и искрени  изказвания. @terziogluburcin ценя  твоя труд,  ценя твоето красиво  сърце

Бурчин, обожавам те!

Бурчин, липсваше ми. Липсваше ми да те виждам, да се наситя на гласът ти... На актьорската игра и без това не мога да се наситя. Талант!

Толкова си права, Есма, любов моя! Обувките на токчета са истински ужас. Joy

Гледам с възхищение, а това е само началото. Дано не чакам дълго за втори епизод.

Влизам в новата година с теб, Бурчин. Какъв късмет. Страхотен епизод. Липсваше ми ужасно. Така изживяваш ролята си, че не мога да ти се наситя. Поглед, интонация, силата, която придаваш на героинята, всеки път си върхът!

Темата на сериала е страхотна, актьорският състав е много добър, играят много добре. Режисурата също е доста добра. Обожавам първи епизод. Много ми е любопитно за другата част.

Надявах се да гледам Алиджан с Ханде. Къде ти. Случи се нещо още по-хубаво. Ах, Бурчин! Прекрасна си!

Ханде Доандемир и Бурчин Терзиоолу, много ви заобичах.

Първи епизод турско аудио    Hükümsüz 1. Sezon 1. Bölüm

Гледах го. Хареса ми. Наистина това е само началото. Историята увлича. Ханде и Бубето са добър тандем. Режисурата и заснемането са много добри, както пишат и другите.

Накратко
Скрит текст:

Скрит текст:
Героят на Алиджан е загадка.  Представи се като приятел на Четин Йозтюрк.
Героят на Исмаил е репортер.
Героинята на Ханде е завършващ адвокат и приятелка на убитата Фатма.
Фатма е асистент на Есма, но любопитното е, че обеща на Филиз да я вкара в холдинга, когато спечели доверието й.
Впоследствие Есма  взе Филиз на работа за да  разкрие повече подробности около смъртта на баща си, който загина при престрелката. Убиецът е съпругът на Фатма. Той е въпроснят Адем от трейлъра.
Семейството му твърди, че Фатма и бащата на Есма са били любовници, но има нещо друго, защото става ясно, че има нещо гнило около една негова сделка/дело.
В същото време излиза, че сестрата на Филиз е била убита преди 5 години и не е ясно какви са нейните истински мотиви да работи в холдинга и да помага на Есма.

Стилистите са се постарали. Есма е прекрасно облечена. Hands Ok Hand

Допълвам се с едно мнение, което споделям напълно.

Бележка под черта: Есма Йозтюрк, леко студен юрист, с прясна болезнена рана. Животът й е тъмен ... Тя е различна от героините, които Бурчин е играла досега. Но няма нито един излишен детайл. Поемайки перфектна роля отново Бурчин Терзиоолу ме зарадва. Липсваше ни.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 18:18 от _Radi

# 575
Да си жива и здрава, Ради Flowers Hibiscus Heart Decoration Hug Всичко, което си написала е много интересно. Благодаря за отделеното време Heart Eyes
Линкът не е активен, но ако беше, щях да гледам пък, ако ще и нищо да не разбера. Засега ще разчитам на рускините, а ако има български превод ще съм изключително щастлива. Hands Pray
От всички снимки и клипчета и аз забелязах, че Есма е много стилна героиня.

За любопитните като мен, поне снимки да погледаме. Wink Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 20:24 от Inna_Hristova

# 576
Сцените с ябълката и с майката на Есма бяха изключително силно емоционални.
Съжалявам, че линка вече не е активен.

# 577
И понеже много сме слушали миналата година... 1 епизод го има свободно в ютуб 😃🎉🎉🎉🎉

https://youtu.be/T6tnW9u4lF4

Честита нова година, девойки! 😃 Нека тя ви донесе много здраве и късмет.🌟

Благодаря ви за оставените следи. 🌹

# 578
Галка, благодаря Heart Eyes
Веднага си пускам епизода. Да видим какво ще разбера.
Важното е, че отново ще гледам Бурчинка. Purple Heart Blue Heart Green Heart Yellow Heart Sparkling Heart

# 579
HugHug Hug
Честита Нова Година !  Bell  Christmas Tree  Nature Star2

# 580
ЧНГ, мили момичета!
Аз ще се измъча малко, но се надявам да дочакам превод на руски!
Благодаря ви за снимките, отзивите и за това, че сме заедно! ❤️

# 581
ЧНГ, мили момичета!
Аз ще се измъча малко, но се надявам да дочакам превод на руски!
Благодаря ви за снимките, отзивите и за това, че сме заедно! ❤️
Hug Kissing Heart pepel_ot_rozi ако попаднеш на някакъв превод, да го пуснеш веднага. След като гледах епизода любопитството ми е до небето.
Нямам обяснение как го прави Бурчин, но всеки сериал, в който участва ми харесва и гледам с интерес. Не е, защото тя играе във филма. Наистина е интересно. Различен е и ролята много й отива.
Харесаха ми с Ханде, а първата и последната сцена... Зяпнах от изненада.
Ако не научих нищо друго освен спойлера на Ради, поне си доставих удоволствие и разбрах как се казва героят на Алиджан. Да научите нещо и от мен. Blush Казва се Сердар. Интересното е, че като за главен герой му дадоха две минути ефирно време, но въпреки това някак точно той запали любопитството ми.
Интуицията ми подсказва, че връзката му с Есма ще е интересна.
Ради, понеже си гледала кажи ми само
Скрит текст:
къде отидоха Есма и Филиз, когато той ги наблюдаваше отстрани?
Впрочем Ради Hug Галка Hug след превода на "Портрет на красотата", ако имате време и желание... епизодите са кратки Joy Ще сме ви мнооогооо благодарни да гледаме на български. Или поне аз, де.
Забравих да кажа, че имаше няколко сцени, в които не бе нужно да знам и да разбирам и думичка, като например тази с ябълката. Бурчин така го изигра... Hands Clap Дори и аз се разплаках.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 11:16 от Inna_Hristova

# 582
Галка, Пепелче, Ени, Инче

Скрит текст:
Инче, Есма каза, че там е първата кантора на баща ѝ.  Двамата много обичали това място и той никога не я е освобождавал, въпреки офисите в холдинга. Може би от това ще излезе някоя сюжетна линия със Сердар, защото той живее в същата сграда. Само предполагам.

Цитат
Нямам обяснение как го прави Бурчин, но всеки сериал, в който участва ми харесва и гледам с интерес. Не е, защото тя играе във филма. Наистина е интересно. Различен е и ролята много й отива.
Харесаха ми с Ханде, а първата и последната сцена... Зяпнах от изненада. 

Не си сама

Не мога да намеря думи, за да опиша актьорското майсторство на Бурчин. Страхотна си!

Бурчин Терзиоолу, ще станеш ли мой адвокат, моля те!

Най-доброто от EXXEN определено е Hükümsüz. Oбожавам го.

За толкова кратко време такова качество. Значи можело, бе! Режисурата, звукът, музиката, актьорската игра, за историята хич да не споменавам. Бурчин и Ханде – две силни юристки, които гледах с удоволствие. Очаквам да станат приятелки, а после ми се струва, че ще ни изненадат с обрат, но да видим.

Получило се e нещо много различно. Сценаристът и режисьорът са свършили прекрасна работа. Бурчин Терзиоолу и Ханде Доандемир, Господ да дари със здраве този, който ви събра.

Единственият сериал, който си заслужава е Hükümsüz. Сред всички глупости, които ще излъчва Ексен, все пак има нещо, което е перфектно. Само заради него си залужава дa ви плащам.

Hükümsüz ме удари като бомба. Продължавайте така.

Приключих с първи епизод на  Hükümsüz. Много качесвена работа. Обожавам го.

Йомер Фарук Сорак и Бурчин Терзиоолу, свършили сте работата си без грешка.

Миналата вечер се влюбих в Бурчин и Ханде. Добре, Бурчин е прекрасна, но Ханде е много сладка.

Не харесвам и не гледам турски сериали, но това ще се гледа. Много харесвам Hükümsüz. Пускайте втори епизод.

Hükümsüz започна с поразителна сцена!

Много вълнуваща история. Бурчин Терзиоолу ти не играеш. Ти преживяваш.

Нито една майка не бива да изпитва това. Мислете за жените, дъщерите, децата. Много съм трогната. Не на насилието над жени!

Интересно каква е историята на Алиджан. Със сигурност има връзка и не е страничен персонаж.

Ах, бе Бурчин! Кралицата се завърна.

За сцената с ябълката

Една хапка ябълка и ме задави с цялата болка на света. Родена си за да те гледаме Бурчин Терзиоолу. Добре дошла в живота ни, Султанке Есма.

Не знам какво да кажа за Бурчин Терзиоолу, но съм луда по нейната игра. Как е възможно една  ябълка да се яде с толкова тъга.

Аплодисменти за теб, Бурчин. Заслужаваше си да те чакам.

Бурчин Терзиоолу, ти не остаряваш. Само ставаш по-хубава.

Ролята на силна жена отива най-много на теб, скъпа Бурчин!

Приятелството между Есма и Филиз ще е нещо прекрасно. От първи епизод си личи.

Гледах Hükümsüz. Актьорският състав е прекрасен, още повече, че снимат в нашата сграда. Бурчин Терзиоолу невероятен човек си.

Мисля, че сериалът  на Exxen Hükümsüz показва качество от първия си епизод. Изглежда, че това ще бъде една от най-добрите поредици след поредицата Личност. Надявам се да получи вниманието, което заслужава.

Чакам. Изглежда, че ще разберем разликата с интернет сериалите. Надявам се, че това няма да продължи само един сезон, защото е чудесен шанс да гледаме тези актьори заедно.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 13:16 от _Radi

# 583
Една хапка ябълка и ме задави с цялата болка на света. Родена си за да те гледаме Бурчин Терзиоолу. Добре дошла в живота ни, Султанке Есма.

Не знам какво да кажа за Бурчин Терзиоолу, но съм луда по нейната игра. Как е възможно една  ябълка да се яде с толкова тъга.
Това е много точно! Няма нужда от думи и ме остави без думи! Освен безапелационната игра на Бурчин, режисьорът е обърнал внимание на детайлите за да остане това усещане за пустота.
Когато някой играе добре, не е нужно  да разбираш какво говори за да усещаш емоциите му. Всички отзиви, които си превела, Ради - съгласна съм напълно.

Фунда от първи еп. на нейния сериал

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 15:59 от Inna_Hristova

# 584
Инче, режисьорската работа на мен лично много ми хареса.
Отчитам факта, че това е само първи епизод и тепърва навлизаме в историята, но заснемането си го бива и носи препратки към следващите случаи от трейлъра. Докато Есма четеше статията за убийството на баща си, под нея бе отразен друг случай -май на Едже от втория трейлър.
Флашбек сцените в епизода,  препратките към основната тема за насилието като например инсталацията с обувките в промото в началото. На финала отпечатването на вестниците със заглавията на реалните случаи и набиващото се  на очи "Убийствата на жени през 2020 достигнаха своя връх." Вероятно не е случайно, че действието се развива в рамките на 5 години. Включени са и статистически данни относно проблема с насилието на жени и смъртните случаи... С други думи художествената измислица в сериала е дозирана перфектно за да изпъкне в последствие чрез героите един важен социален проблем.

Ябълката и още други детайли, които ако гледаш внимателно са си точно на местата.
 А и още нещо. Кметът на Измир лично е благодарил на екипа за инвестициите, които са направили и за рекламата, която града получава със заснемането на сериала.
Малко стоп кадри от арабите.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 12:44 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт