Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 194
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Нося трейлърa за 4 сезон на Пазителя Grinning Фунда и Бурчин в ново амплоа Stuck Out Tongue Winking Eye

Супер! Лично за мен това е най- обещаващият и интересен трейлър до момента, така че очаквам и сезонът да е такъв.
Определено има раздвижване при всички - Хакан, Файсал, Нисан, Зейнеп, Рюя… Не знам, но както и преди отбелязах жените са ми доста по-интересни и цветни от мъжете, изненадват и действат доста  разчупено през всички сезони. Героините им търпят развитие.
С този трейлър събудиха любопитството ми.  Хакан казва, че борбата вече не е с безсмъртните, а е личен въпрос... Защо? Да видим какво ще се случи и дали "винаги добрите печелят" Simple Smile
Бурчин, Хазар  и Фунда са просто наслада. Много ги харесвам и заедно, и поотделно. А ролите им наистина са супер различни и нетипични. Браво, че са склонни да рискуват в актьорски план.

Нисан, сезон 3

От врагове се превърнаха в приятелки.  Sparkling Heart Иска ми се да играят отново заедно

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 13:13 от Inna_Hristova

# 91
Инче, скоро ще разберем. Simple Smile
Скрит текст:
Netflix Önerisi @netflixonerisi
10 bölümden oluşan #HakanMuhafız'ın 4. sezon başrollerinde #ÇağatayUlusoy, #HazarErgüçlü, #FundaEryiğit, #OkanYalabık, #TanerÖlmez, #BigeÖnal, #BoranKuzum, #MirayDaner ve #BurçinTerzioğlu yer alıyor.  Final sezonuyla 9 Temmuz’da tüm dünyayla aynı anda #Netflix’te. #TheProtector
Сезонът ще е 10 епизода. На 9 юли Нетфликс ще го пуснат по цял свят.
Кастът: Чаатай, Хазар, Фунда, Окан Ялабък, Танер Йолмез, Боран Кузум (вероятно ще го съживят или ще гледаме флашбек сцени), Мирай Данер и Бурчин Терзиоолу
Снимки и нов постер с Джавидан.

Отива ѝ. Благодарение на тази ѝ героиня си мисля, че Бурчин би се вписала чудесно и в исторически сериал, колкото и да не предпочитам този жанр.

# 92
момичета

Изненада - "Портрет на красотата" с български превод Simple Smile

https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_192850

https://ok.ru/video/1765881613012

https://www.vbox7.com/play:1cf15cd1aa

Благодарности на Сашето Heart , че ми изнамери видеото и на Галя, Heart за  субтитрите.
Приятно гледане

# 93
момичета

Изненада - "Портрет на красотата" с български превод Simple Smile

Мили, момичета, благодаря ви от все сърце за страхотната изненада.
Така ме зарадвахте, че не мога да ви опиша. Пожелавам ви да сте здрави и да продължавате да ни радвате  Revolving HeartsSparkling Heart Revolving Hearts
С голямо удоволствие ще изгледам отново филма и ще се насладя на невероятния талант, който демонстрира Бурчин Heart
Добро утро,  и отново благодаря за филма. Снощи вкъщи имаше семейно гледане Hug
Няма да коментирам още, защото сега нямам време, а и ще го направя в  отделен пост.
За да ви е хубав деня за финал - Бурчин, да не си помислите, че тя е нарушила ветото над каквито и да е публични изяви и публикации. Снимката е стара, споделена от приятелка

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 08:39 от Inna_Hristova

# 94
Привет,
Изгледах филма и много благодаря за превода!

Страхувам се, че няма да споделя изцяло вашето възторжено мнение за него, но аз не си и падам по такъв жанр. Simple Smile
Историята ми беше интересна (без да търся някакъв дълбок житейски смисъл), макар че към средата вече е почти ясно кой кой е и за какво се бори.

Бурчин е превъзходна, тя ми достави истинско удоволствие с играта си.
Според мен тя направи филма.

Другите двама, честно казано, не ме впечатлиха особено.
Много харесвам Биркан и ми беше приятно просто да го гледам. Simple Smile
Достатъчно ми е само да се усмихва.  Simple Smile
Мелиса никога не съм я харесвала, така че не се взирах много, много в играта ѝ.
Но и като че ли нещо не ми стигна в тези образи и то не е от играта на актьорите, но не съм спец.
Просто усещане.

Комисарят ми напомни да питам- нещо чува ли се за нашия Учител? Simple Smile

# 95
Здрасти Kissing Heart
Комисарят ми напомни да питам- нещо чува ли се за нашия Учител? Simple Smile
Уж трябва да са започнали снимки на 20-ти, но информацията остана непотвърдена. Гледам,  страницата в туитър- от средата на месеца активно я обновяват и пускат нови снимки.

За Портрет на красотата, Пепелче, мога да кажа, че възторженото ми  мнение е заради това, че най-накрая излязоха от калъпа. Да, има десетки трилъри, които мога да кажа, че са по-добри, но отчитам факта, че те не правят такъв стил филми, а с първия такъв предложиха нещо доста добре направено.
Дълбок житейски смисъл отдавна не търся, конкретно в техните продукции,(да не кажа, че вече и в западните), но от психологическа гледна точка добре бяха пресъздали моделите на поведение. Нисан, която с години е била свидетел на зверствата на баща си,  Озгюр и Хилял, които ставайки свидетели на убийството на майка си се превръщат в психопати, търсещи отмъщение.
Най-вече ми хареса, че всичко, което ни показаха беше детайлно замислено и показано. Т.е. манипулирайки  Нисан, Озгюр и Хилял манипулираха и зрителите.
Моето първо усещане и предположение беше, че Нисан е с биполярно разстройство или др. психическо заболяване, после си мислех, че Хилял е в дъното на всичко. След като полицаят я оправда, защото "не е била в къщата" си казах, че може той да й помага. Заподозрях Алин Blush към края мислех, че Озгюр просто иска пълномощното заради изложбата, но финалната развръзка изобщо не я очаквах и ме изненада.
Финалът е малко недовършен, но и типичен за този род филми. По-скоро го виждам като "изгаряне и изпепеляване до основи" на всичко, което свързва Нисан с този дом, с живота й до момента, не че това е възможно на практика.
Радвам се, че актьорите са приели това предизвикателство и са рискували с нетипични роли. Кога съм си мислила, че ще харесам Биркан като психопат с брадва в ръка, но е факт, че ролята му отива.
И да, ако не беше перфектната роля и игра, която Бурчин демонстрира, филмът щеше да загуби много. Казах го и преди и сега пак - Бурчин може да изиграе всичко. Невероятен талант.
Дано да не ме линчувате за това, което ще кажа, но аз все по-малко си я представям и искам да я гледам в някое дизи. Предпочитам (а виждам, че и тя) да експериментира, да е различна, да участва във филми или кратки интернет сериали, да не зацикля с двучасови дизита, в които се сменят сценаристи, режисьори, в които никога не се знае дали няма да обявят финал още преди да си започнал да гледаш. Angry
Аз дори вече загубих бройката на новозапочващите сериали този сезон...Пък и защо да ги броя, като само след няколко седмици ще ги редуцират рязко Joy

# 96
Инче, Биркан нали и вампир беше, че една брадва ли ще му се опре. 😀

Ще взема да потърся и в ИГ нещо за Учителя, щом казваш, че имат активност в туитър.

# 97
Привет
Благодаря ви за споделеното, момичета
Докато четях поста на Инчето се сетих и аз да споделя нещо. Докато гледах се чудих на кой филм ми напомня "Портрет на красотата" (не като сюжет,а като възприятие и усещане ), открих на кой - "Предчуствие" със Сандра Бълок.

Пепелче, не се страхувай, нищо няма да ти направим Joy не си го харесала и толкова. Не може всички да харесваме всичко.
 Донякъде съм съгласна и с Инна, но само донякъде. И нея няма да я линчувам, де Joy Joy Joy
Уважавам избора на Бурчин, радвам се, че експериментира, че "подбира" сериалите и проектите си, но имам чувството, че вече прекали Joy Даже и аз кандисах, бих я гледала и в нЕкоя типична сълзлива сапунка само и само да я гледам.
Сериозно - или избираш това, което харесва масовата публика. Вземаш си парите и си тупаш топката. Или, ако можеш да си го позволиш си правиш кефа да играеш само в това, което на теб ти харесва и феновете (т.e. ние) можем да чакаме и с години Neutral Face
По този повод припомням откъс от  последното интервю на Бурчинка Simple Smile

Репортер: Когато получи предложение за участие във филма кое те накара да кажеш: “Да, ще бъда част от този проект”?
Бурчин: Нисан, героинята, която играя от началото до края извървява много различен и пъстър път. Преживява много промени. Докато четях сценария си казах, как да пресъздам това? Какъв е правилния начин да пресъздам тези колоритни промени в характера и персонажа? За мен Нисан беше много привлекателна. По принцип трилърът не е предпочитан стил и не се правят такива филми у нас. Това, че е първи, както казах Нисан, екипът, разбира се, да не го споменавам. Прекрасен екип стои зад филма- продуцентите са страхотни, Умур Турагай, Пънар Булут е написала уникален сценарий, колегите от актьорския състав са прекрасни. Да изиграя ролята на Нисан … Като “пакет” предложението да участвам не беше за изпускане. Чела - недочела сценария, веднага се съгласих.
Репортер: В кариерата ти това е първият трилър, нали?
Бурчин: Да.
Репортер: Каква беше подготовката ти да изиграеш Нисан? Защото тя е тотално различна от всички досега. Различно ли се подготви за този образ или актьорската игра е просто игра?
Бурчин: Донякъде това, че е трилър не променя много нещата. По скоро технически трябваше да опозная добре героинята. Опитвам се да говоря без да издавам много неща, за тези, които тепърва ще гледат филма.Технически имаше доста нови неща, които трябваше да науча. За тях се постарах, разпитвах, упражнявах ги, ефектите се правят по различен начин, но после се фокусирах върху метаморфозите на героинята. Това, че е  трилър има специфика, но по-скоро от първата до последната сцена исках да пресъздавам добре сценария. Стъпка по стъпка, да покажа промените в емоционалното състояние на Нисан. Не исках да пропусна нищо. Още повече, че заснемахме всички сцени на конкретна снимачна площадка наведнъж.
Репортер: Кое е специалното в Нисан, което те впечатли?
Бурчин: Трябва да го кажа много внимателно, за да не е спойлер. Тя е много специална, има неща от които бяга, заради тези неща малко се ядосвах на Нисан, но последвалата промяна, усилията, които полага, заради тях ми изглежда  много специална. Да го кажа така, специална е заради разликата и израстването й от първата до последната сцена.
Репортер: Какво целеше за кариерата си с този филм?
Бурчин: Когато избирам не си казвам за карриерата ми това е добре, това или онова трябва да направя, защото ще ме отведе до еди си къде. Винаги когато получа даден сценарий се питам какво изпитвам докато го чета. Харесват ли ми героите, изпитвам ли любопитство как би се получила дадена сцена, как бих я изиграла. Ако сценария провокира в мен интерес и любопитство, ако ме кара да си задавам въпроси, значи това е. Избирам как да го кажа… избирам чрез сърцето си. Разбира се, надявам се изборите ми да са правилни за развитието ми, да се отразяват добре на кариерата ми, но повече ме вълнува това да харесам работата си. Да съм доволна от играта си. Тогава и резултатът е добър. Например сега-обикнах Нисан, харесах проекта като цяло и без да мисля казах с вас съм.Репортер: Кое е най-важното, което научи в професията?
Бурчин: Да ценя себе си. Да не губя нито себеуважението си, нито уважението ми към другите. Да съм благодарна за това, което ми се случва. Винаги когато поглеждам назад се питам как да направя нещата по-добре следващия път? Какво мога да променя от тук насетне? Какво още мога да дам от себе си, за да се получи още по-добре? Не знам, може би с времето на това се научих. Да ценя постигнатото и давам повече от себе си. Когато постигна даден успех не си казвам “Ох, колко добре ми се получи. Чакай сега да си изживея момента” Мисля, че да си повярваш твърде много е най-голямата грешка. Винаги има какво ново да направиш и да научиш. Старая се да избирам добри проекти. Старая се да развивам актьорските си умения. Сравнявайки с предишните ми превъплъщения се опитвам да показвам нещо различно от себе си.
Бурчин: Целите и плановете ми са само за обозримото бъдеще. Но не си правя чек лист: трябва да направя това или онова, защото ако не стане, човек пак се разочарова. В актьорски план сега съм в период на свобода. Опитвам да използвам наученото по най-добрия начин. Надявам се, че правя верните избори. Пробвам различни неща, избирам това, което харесвам. Така съм и с хората около мен. Да го нарека свобода.
Репортер: Добре, искаш ли да кажеш още нещо за “Портрет на красотата”?
Бурчин: Това е един филм експеримент. За продуцентите от БКМ е първи опит в жанра, за мен също, за колегите ми. От първия ден, в който прочетох сценария до последния снимачен ден си казвах “Добре, че съм част от това.” Сега след като видях какъв е крайния резултат и какво сме постигнали, съм щастлива. Това, което мога да кажа е, че за турското кино това е нова алтернатива. Трябва да има разнообразие, зрителят да има избор. Ако му харесва ще отиде и ще го изгледа, ако не, няма да го предпочете и няма да го хареса. Но ние направихме всичко по силите си да се получи, надявам се тези, които ще гледат да го харесат и да има напрежение.
Репортер: Мислиш ли, че ще има още такива филми в Турция?
Бурчин: Защо не? Да, това не е предпочитан стил, но както казах трябва да има алтернатива. Когато отида на кино виждам следното клише- комедия, романтична комедия, драма. Трябва да има и ужаси, трябва да има и трилъри.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 17:42 от _Radi

# 98
Привет, привет Simple Smile

Пепелче, за какъв вампир говориш? Филм или?
Оф, момичета, почвам да се тревожа.  Къде загубихме Бубето Thinking Толкова време абсолютно нищо Rolling Eyes и журналистите им, които всичко за всички знаят й изпуснаха дирите ...
Надявам се, че е добре, защото май така не се е  покривала никога. Погледнах в инстаграм от последната й публикация са минали три месеца...практически след почивката с Умут не се е показвала никъде Confused
А повечето й колеги, ако не са на сета, са по плажовете като Едже

# 99

Инче, и преди е изчезвала, да не ти прави впечатление. В една от последните тренировки на Умут го спукаха от въпроси къде е Бурчин и какво се случва. По едно време явно му писна и каза "на някои въпроси няма да ви отговоря" Joy
П.п. стана ми любопитно и погледнах наистина е от преди 12 седмици. А коментарите са сходни на нашите чуденки.Някои я молят да се появи, други се тревожат, някои направо са ѝ писали, че вече прекалява и много им липсва, видях и директен върпрос свързан с това, което  ти предположи  Joy
Все едно на нея  ѝ пука какво ѝ пишат. Най-много пак да заключи коментарите Smile Както знаем, умее да пази личното си пространство.
Едже изглежда страхотно. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 23:48 от _Radi

# 100
Това мълчание на Бубка на мене не ми харесва, дано греша.

Инче, през 2018 излезе интернет сериалът Неживите с Биркан, Керем Бюрсин, Елчин Сангу и Селма Ергеч.
Май не пожъна успех, но беше първият вампирски турски сериал. 😀
Не съм го гледала и нямам престава дали има превод, но голяма реклама му хвърлиха.
Май даже Керем беше копродуцент или нещо подобно.

# 101
Добро утро Simple Smile
Инче, през 2018 излезе интернет сериалът Неживите с Биркан, Керем Бюрсин, Елчин Сангу и Селма Ергеч.
Май не пожъна успех, но беше първият вампирски турски сериал. 😀
Мерси, не знаех. Не приемат лесно  различното. Е, може  да е имало друг повод да не се хареса.
Според някакъв блогър, но не знам колко е достоверно, Бурчин няма да я видим скоро. Възможно е да се върне с нов проект чак  догодина

На вопрос есть ли новый проект у Бурчин Терзиоглу известный блогер Токио заявил, что пока нет. Возможно, она вернется после Нового Года

Инче, и преди е изчезвала, да не ти прави впечатление.
Все едно на нея  ѝ пука какво ѝ пишат. Най-много пак да заключи коментарите Smile Както знаем, умее да пази личното си пространство.

За наш ужас, да. Нейно право е, но й се чудя как успява.

Това мълчание на Бубка на мене не ми харесва, дано греша.

Дано. Ако беше нещо лошо, вече щяхме да знаем. Лошите новини идват бързо. Ще я чакаме, нямаме избор.
Поне Илкер да почва снимки, че забравихме какво гледахме.

# 102
Цитат
Според някакъв блогър, но не знам колко е достоверно, Бурчин няма да я видим скоро. Възможно е да се върне с нов проект чак  догодина
Открил е топлата вода Grinning Дано да си е взела сериозна извинителна бележка Thinking 🧿
Мустафа  Юстюндаа публикува това:
Скъпата ми приятелка @burcinterzioglu Дано отново да играем заедно … колко добра актриса си, момиче  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 22:11 от _Radi

# 103
Здрасти Hug
По най-бързия начин влизам да напиша, че Илко и екип започват снимки в края на месеца, а сериалчето ни ще  е от 13 епизода, както е било предвидено първоначално.
Мен напълно ме устройва кратък, стегнат и качествено направен сериал. Simple Smile
Мустафа и Бурчин бих ги гледала отново с най-голямо удоволствие. Виждам, че бивши екранни партньори се събират отново, така че дано някой ден съдбата ги събере в общ проект. Сермет  и Дениз бяха нещо вълшебно за гледане Heart Eyes
А Бубето и Мустафа са приятели и до ден днешен.

Все пак разбрахме, че Бурчин не е на безлюден остров без интернет Joy

# 104

Все пак разбрахме, че Бурчин не е на безлюден остров без интернет Joy
Не знам дали  е безлюдно около нея, но интернет има. Joy
New Вurcin 💕

За "Учителят" - 13 епизода са напълно достатъчни. Нека да си развият историята без излишни глупости и локуми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт