Лятото идва и съвсем ще забравим за какво се борим. 😀
Да не говорим, че Фокс тв за новия сезон имат повече сериали отколкото дни за излъчване и няма как да не приключат нещо
Прочетох, че Medyapim подготвят нова драма с малката и талантлива Берен Гьокйълдъз (дано не бъркам фамилията). Сериалът ще разказва за деца растящи в сиропиталище (сменили са заглавието, новото е Самота, ако рускините не са ме подвели)
Това ме навежда на мисли, че Учителя може да не продължи много дълго въпреки страхотния рейтинг. Не е невъзможно продуцентите да работят успоредно и по двата сериала, но за един канал...Не ми се вярва. А и нали имаше слухове за сериала на Етхем… Истината е някъде там.
Надявам се, че Бурчин няма да пропусне този дизи сезон, защото се появяват различни заглавия и доста интересни актьорски състави.
Ако си избере нещо, дано да има повече късмет отколкото с Куршум. Така ме е яд, че провалиха хубавия сериал.
Сега както се покри възможностите са две. Или да ни изненада неочаквано и да се върне на работа, когато най-малко очакваме или да продължи да си живее още дълго с Умут далеч от погледите на всички.

наслаждаваща се на залеза

Да му е честит и да го кара без произшествия.

Както казват в сериалите им, дано да е за добро. 

Имам едно предположение, ама хайде да видим. Ако се окажа права, много ще се радвам за нея. 🧿