Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 179
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Хич да не питат, ами да захващат снимките. 😀
Лятото идва и съвсем ще забравим за какво се борим. 😀
Точно така. Simple Smile Да не говорим, че Фокс тв за новия сезон имат повече сериали отколкото дни за излъчване и няма как да не приключат нещо Angry
Прочетох, че Medyapim подготвят нова драма с малката и талантлива Берен Гьокйълдъз (дано не бъркам фамилията). Сериалът ще разказва  за деца растящи в сиропиталище (сменили са заглавието, новото е Самота, ако рускините не са ме подвели)
Това ме навежда на мисли, че Учителя може да не продължи много дълго въпреки страхотния рейтинг. Не е невъзможно продуцентите да работят успоредно и по двата сериала, но за един канал...Не ми се вярва. А и нали имаше слухове  за сериала на Етхем… Истината е някъде там.
Надявам се, че Бурчин  няма да пропусне  този дизи сезон, защото се появяват различни заглавия и доста интересни актьорски състави. 
Ако си избере нещо, дано да има повече късмет отколкото с Куршум. Така ме е яд, че провалиха хубавия сериал.
Сега както се покри възможностите са две. Или да ни изненада неочаквано и да се върне на работа, когато най-малко очакваме или да продължи да си живее още дълго с Умут далеч от погледите на всички.

# 76
Момичета  Пепел от рози Инче
Инче, това което си написала е напълно логично. Но и предварителната информация е за 10-12 епизода, което означава, че ако не бяха спряли на 5-ти заради пандемията, Учителят вече щеше да е приключил.
А това
Сега както се покри възможностите са две. Или да ни изненада неочаквано и да се върне на работа, когато най-малко очакваме или да продължи да си живее още дълго с Умут далеч от погледите на всички.
мисля, че ще стане в обратен ред. Т.е ще има една дълга пауза в която няма да е на екран, колкото и да не ни се иска и чак тогава ще се върне на работа. Самата тя го беше казала след премиерата на "Портрет на красотата". Че няма да бърза и ще си почине добре преди да започне с нов проект.

Редактирам се: През юни започва излъчването нa KAYIP в САЩ
İlker Kaleli'nin başrolünde yer aldığı Kayıp dizisi yurtdışında başarısına devam ediyor. Kayıp, Haziran ayında ABD'de yayınlanacak.

Бурчин в Израел и Франция, Илкер в Америка Hands Clap

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 16:42 от _Radi

# 77
Бурчин май обича да почива дълго между сериали те, а сега и след този филм направо не я чакам скоро.
По-вероятно е нашият учител да се включи в друг сериал.
Имам такова усещане, че набързо ще ни финализират.

# 78
Прави сте, момичета. Почива активно между отделните проекти, но пък след Пойраз участва в два сериала и филм, което не е малко. Като погледнем филмографията й е повече от впечатляваща, така че може да си позволи да не работи, ако не иска. Сега се насложиха и допълнителни фактори- връзката й в личен план, корона вирусът, така че едва ли ще се хвърли на снимачната площадка скоро. Ще чакаме.
Все забравям да кажа, че въпреки финала на Пазителя (трети сезон), е сред обявените имена, които ще гледаме в четвърти Simple Smile

# 79

Все забравям да кажа, че въпреки финала на Пазителя (трети сезон), е сред обявените имена, които ще гледаме в четвърти Simple Smile
Супер!

Бурчин Heart Eyes наслаждаваща се на залеза

# 80
Направо не повярвах като видях сторито й Yum Sparkling Heart

Изглежда прекрасно Hearts Hearts Hearts
Това го отмъкнах от туитър, но много ми хареса.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 22:38 от Inna_Hristova

# 81
Не мога да редактирам, така че мистър харизматичен Heart Eyes ще е в нов пост

# 82
Инче, Илкер е страхотен, а това трябва да е новият му мотор. Grinning Да му е честит и да го кара без произшествия.
Днес Атаберк има рожден ден. Да е жив и здрав Flowers Four Leaf Clover Birthday Balloon Gift

Бурчин: Честит рожден ден скъпи мой Heart

# 83
Честит рожден ден на Атаберк. Gift Party Time

Вече не е малката руса буболечка Heart от ПК, а един млад тинейджър. Grinning
Бурчинка се е покрила вече от около три месеца и освен сторито с красивия залез за това време изобщо не й видяхме очите Thinking Както казват в сериалите им, дано да е за добро. Hands Pray

Пазителят | The Protector | Hakan Muhafiz | S03E05

👉🏻 https://mega.nz/file/yYFSGI5R#NOryNp0vPNKQupCOYM38AV5..
👉🏻 https://yadi.sk/i/Fh5YmdVq6ZVBNQ

Благодаря на момичетата за превода!

# 84
Бурчинка се е покрила вече от около три месеца и освен сторито с красивия залез за това време изобщо не й видяхме очите Thinking Както казват в сериалите им, дано да е за добро. Hands Pray
Иннче, дано да е така.
Скрит текст:
Предполагам, че сега може да са в Измир с Умут, защото бащата му е починал преди седмица.

Crossfit, Fitness, Boks, Kickboks ve Functional Training Gibi Dallarda Başarı Gösteren Umut Duygu Babasının Vefat Haberini Şu Sözlerle 📍"07.06.2020 babamı kalp krizinden kaybettik. Seni çok seviyorum babam, atam, kahramanım, idolüm... Nihayetinde görüşene kadar biz aileni izlediğini biliyoruz. Nur içinde yat koca yürekli Hasan Duygu."dile getirdi
Според Ранини четвърти сезон на Пазителя ще е на екран през юли Hakan: Muhafız, 4. sezonuyla Temmuz ayında ekranda olacak

# 85
Чудесна новина за Пазителя и много тъжно за загубата на Умут. Съболезнования и на двамата.
Въпреки това, продължавам да се чудя, защо Бурчин се отдръпна така рязко от полезрението на всички. Rolling Eyes Имам едно предположение, ама хайде да видим. Ако се окажа права, много ще се радвам за нея. 🧿 Flowers Four Leaf Clover

Зад кадър, може би са започнали снимки вече

Въпреки това, че излъчиха само четири епизода сериалът има номинация за "Най-добър сериал" Hands Clap

Слагам едно хубаво клипче Акиф и Гизем - драматизъм, вина, разкаяние, надежда...Да видим с какво ще продължат на есен

Още едно бонус Wink

# 86
Цитат
Имам едно предположение, ама хайде да видим. Ако се окажа права, много ще се радвам за нея.
Инче, от твоите уста в божиите уши. Simple Smile

Хайде, да започва това училище нашето, че даже и дистанционно не ни обучаваха. Simple Smile
Ще се учудите, но адски ми е любопитна онази не знам каква Зейнеп.

# 87
Цитат
Имам едно предположение, ама хайде да видим. Ако се окажа права, много ще се радвам за нея.
Инче, от твоите уста в божиите уши. Simple Smile
+1 и от мен, момичета. Дай Боже. Това наистина би било хубава изненада. Simple Smile

Пепелче,
Хайде, да започва това училище нашето, че даже и дистанционно не ни обучаваха. Simple Smile
подобен коментар видях и в туитър Joy
Клипчета са супер, както и музиката.

# 88
Ооо, момичета, никакво дистанционно обучение. Нашият учител припадна и няма кой да ни преподава. Joy Сега ще чакаме до есента да мине ковид и чак тогава ще го свестяват Joy  Зейнеп след комата също трябва да укрепне, че й е разклатена имунната система Joy Бъдете търпеливи Stuck Out Tongue
Аз днес съм по клипчетата. 15.06.2016г. - финалът на втори сезон

Ако сте пуснали някоя сълзичка, зад кадър е по-весело Grinning

# 89

Леле, Инче, как лети времето... кога минаха 4 години Open Mouth

Нося трейлърa за 4 сезон на Пазителя Grinning Фунда и Бурчин в ново амплоа Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт