Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 30 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Някои от коментарите и първите реакции

Време е за турски трилър. С огромна благодарност към актьорите, екипа и продуцентите.

Докато гледах Портрет на красотата, дори костите ми се напрегнаха. Прекрасен избор за актьорски състав. Всеки е добър в ролята си. Наистина успешен психотрилър. Различен филм. 10/10

Портрет на красотата, изненади до  края, солиден сценарий, изключително напрежение … Посред нощ се напрегнах, но краят си заслужава, препоръчвам го.

#GüzelliğinPortresi е един от добрите филми за последните години в Турция. Серкан Кескин и Биркан Сокоолу са свършили страхотно работата си. Поздравявам Бурчин Терзиоолу . Колко добра актриса само. Честно казано й станах фен.

БКМ направи първият турски психотрилър…. Наистина, наистина, вече съм фен. Актьорите са великолепни. Толкова добри, че не мога да го опиша.

По принцип не обичам такъв стил. Но Портрет на красотата го обожавам! Според мен е 1000 пъти по-добър от ужас и в същото време не  е страшен, а си играе с психиката ти. Гледайте го!

Не се превъзнасяйте. Филмът е жесток, но не е турски. Турско-корейски е, което обяснява, защо е толкова добър. И все пак браво на актьорите. Бурчин Терзиоолу, аплодисментите са за теб!

#GuezelliğinPortresi  вече по Нетфликс. Гледах ли го? Да, гледах го. Бурчин Терзиоолу, страхотно актьорско майсторство.

10/10  страхотна игра.
Бурчин Терзиоолу  отново ме накара да се влюбя в теб. @terziogluburcin #GüzelliğinPortresi

Нисан успя! Обичам тази силна личност! Обичам те Бурчин!

#GuezelliğinPortresi #netfilx супер филм се е получил. @terziogluburcin Hands Clap @Birkansokullu_ Hands Clap

Портрет на красотата трябва да се види. Просто браво!

Гордея се с теб Бурчин Терзиоолу!

Има  и доста хора, на които сцените с насилие са им били в повече. Ама да не са гледали. Ясно си пише, че не е подходящ за хора под 18, че съдържа насилие, пише какъв е жанра. Какво са очаквали да видят?

Пепелче, специално за теб.

# 61
Има  и доста хора, на които сцените с насилие са им били в повече.
Това е малко пресилено и доста лицемерно за хора гледащи всяка вечер сериали, в които доста сцени и сюжети са в пъти по-жестоки и брутални. Престрелки ли няма, изнасилвания ли, мъже, смазващи от бой жените и дъщерите си. Ама те гледат, понеже е дизи. Angry
Кои точно сцени са в повече, не мога да разбера. Такъв професионализъм  и усет как да впечатлят зрителя лъха от началото до края.
Просто режисурата и специалните ефекти са на западно ниво.
Цитат
Ама да не са гледали. Ясно си пише, че не е подходящ за хора под 18, че съдържа насилие, пише какъв е жанра. Какво са очаквали да видят?
Абсолютно на същото мниние съм.
Джелил поздравява Бурчин и Биркан за филма.

Каква сцена  Cold Sweat Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 62
Така е, Инче. Simple Smile
Просто режисурата и специалните ефекти са на западно ниво.
Сигурна съм, че не всичко е само режисура и специални ефекти. Има ги, факт. Но и Биркан и Бурчин говорят за трудността на сцените, за съвсем истинска болка. Sad Затова аз на първо място слагам професионализма на актьорите.
Скрит текст:
Да припомня нещо от сторито на Бурчин

"Хоп, главата ми отиде, последни два дни"
Тогава си помислих, че е претърпяла инцидент, а сега ми стана ясно защо.
Знам, че е изиграла онази сцена преди финала съвсем съзнателно и с целия професионализъм, (или в случая мазохизъм), на който е способна.

# 63
Да припомня нещо от сторито на Бурчин

Милата! Заслужавало си е! Тази роля наистина няма нищо общо с това, което е правила и показвала до момента.
 Нисан й дава възможност да покаже колко добра актриса е извън ограниченията в доста аспекти.
Не говоря само за сюжета и емоционалните състояния на Нисан, но и за самите сцени във филма.
Гледала съм доста от сериалите, в които е участвала, но никога не съм виждала толкова освободена Бурчин.
Например сцената с Биркан на дивана доста ме изненада. Дори с Илкер не сме гледали нещо подобно. Сцената при психоложката, начинът, по който показа вътрешните страхове и травми на Нисан, страхът за дъщеря й. Отношенията с Хилал и Озгюр, развръзката, финала, абе направо с този филм надмина всичко, което аз съм си представяла, че мога да видя от нея.

Видях, че пак започват слухове за участие на Илкер в сериала на Етхем. Дали това означава, че Учителя няма да продължи дълго през новия сезон?

# 64
Милата! Заслужавало си е! Тази роля наистина няма нищо общо с това, което е правила и показвала до момента.
 Нисан й дава възможност да покаже колко добра актриса е извън ограниченията в доста аспекти.
Не говоря само за сюжета и емоционалните състояния на Нисан, но и за самите сцени във филма.
Това важи с пълна сила за Биркан и Мелиса. Похвално е, че всички са излязли от зоната си на комфорт и са рискували. Много добре им се  е получило.
Днес отново са първи в топ 10 за Турция, а вече са в топ 10 и за Саудитска Арабия.Simple Smile
Филмът вече е качен тук https://izle/guzelligin-portresi но за съжаление е само турското озвучаване, няма ги английските субтитри 

Колкото до Учителя, ако са планувани малко епизоди, значи сезонът му няма да е дълъг. Възможно е Илкер да се ориентира към нов проект.

# 65
Ами източник на информацията е Бирсен, а тя май познава
Цитат
Появилась информация о том, что компания TIMS&B ведет переговоры с Илькером Калели на участие в сериале Марашанец / Maraşlı. Как сообщает Бирсен Алтунташ эту роль также предложили Бураку Денизу, но он отказался
Щом филмът вече е в мрежата, да се надяваме, че ще дочакаме превод Hands Pray
Artık kaçamazsın, geçmişinden bile... Nefes nefese bir gerilim filmine hazırsan

https://twitter.com/gportresifilm/status/1262080275691057156
Какъв трейлър са му лепнали, а най-пиковите моменти дори ги няма Expressionless

# 66
Привет, момичета.
Надявам се, че сте добре. Липсват новини, но подбутвам темата с  Портрет на красотата вече с руски превод.
https://vk.com/club177737040?z=video-7247392_456244462%2F410f89c … t_-7247392_146305
Приятно гледане.
Нова снимка зад кадър

И още една нова снимка на Бурчин с дубльорката и в каскадите в Пазителя

# 67
Ради Heart Eyes Kissing Heart страшно ме зарадва. Е, жалко, че е с дублаж, а не със субтитри, но поне не ме дразни. Губи се ефекта от прекрасните гласове на Бурчин и Биркан, но ще го преживея.
Пепелче Heart Eyes Kissing Heart приятно гледане

Има какво да се види Sign Exclamation Още веднъж браво на Бурчин за главозамайващо добрата актьорска игра Heart Exl

Аз ще гледам довечера на тъмно, да си подскачам на воля Neutral Face Между впрочем и половинката го гледа по Нетфликс и коментара беше "супер филм"

# 68
Еее, радвам се да ви видя. 😀
Щом е излязъл превод с дублаж, няма начин да не излезе и със субки.
Аз искам да чувам гласове и турска реч. 😀
Аз съм се загледала в Чукур и много ми е интересно или по-точно ме привлича играта на актьорите.
Единствено ме дразни, че има надписи по дуварите и ми изглежда като плагиатство знаете от къде. 😀
Но май и в други сериали се възползват от този подход.

# 69
И според мен от дублажа доста се губи ефекта, но все е нещо. Нося ви още един линк. Тук качеството е доста по-добро "Портрет красоты | Güzelligin Portresi Обещавам, ако излезе с буквички да ви кажа

# 70
Момичета, въпреки затишието eто нещо ново - "Милост" е закупен и ще се излъчва в Израел и Франция.

Kanal D: Mercy gana nuevos mercados internacionales

Бурчинка на снимачната площадка Smile
Güzelliğin Portresi Set🎬 Burçin Terzioğlu

Вторият линк наистина е с по-добро качество. Мерси

# 71
Ех, Милост...
Там забелязах Бубка и заради нея започнах Пойраз.
Тогава харесвах Мустафа Юстюндаа.
Кво ли стана с този човек?
Много бързо го убиха в Чукур, още в първи епизод.
Ибрахим Ч. там не ме впечатли особено, но все пак си го чекнах за по-нататък. 😀
На него с всяка партньорка му се получава химичното съединение. 😀
Сега го чакам  с нетърпение в Домът е...

# 72
Пепелче, и аз бях супер очарована от Бубето в Милост. Дениз според мен е една от най-интересните героини въобще. Обожавах да я гледам-чувствителна, дива, щура, прекрасен приятел, а колко стилна и прекрасна беше Heart Направо бонбон. С Мустафа /Сермет бяха толкова интересни и забавни.
Всъщност много ми се иска да гледам подобен сериал отново. Толкова "барнат" във всяко отношение.
За Мустафа наскоро четох, че се е развел със съпругата си. А в професионален план май играе в един мафиотски сериал Thinking не съм сигурна.
Не само той се загуби и Бубка липсва от сума време. Какво ли се случва? Както се казва ни вест, ни кост от нея вече трети месец Thinking
Нова снимка от стара фотосесия за Еlele

# 73
Момичета, можете да гледате Мустафа  в Bana Sevmeyi Anlat (Научи ме да обичам). Дават го по някоя от нашите телевизии, наскоро засякох рекламата.
Не само той се загуби и Бубка липсва от сума време. Какво ли се случва? Както се казва ни вест, ни кост от нея вече трети месец Thinking
Не само ние се питаме. Погледнах инстаграм профила й. Направо я умоляват поне да публикува нова снимка. Повечето коментари гласят "липсваш ми/ни".

От Мухсин Акгюн. Илкер, който също не е много активен, но поне скоро ще го видим отново на екран.

От страницата на сериала ни питат какъв според нас ще е пети урок?

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 16:47 от _Radi

# 74
Хич да не питат, ами да захващат снимките. 😀
Лятото идва и съвсем ще забравим за какво се борим. 😀

Общи условия

Активация на акаунт