Време е за турски трилър. С огромна благодарност към актьорите, екипа и продуцентите.
Докато гледах Портрет на красотата, дори костите ми се напрегнаха. Прекрасен избор за актьорски състав. Всеки е добър в ролята си. Наистина успешен психотрилър. Различен филм. 10/10
Портрет на красотата, изненади до края, солиден сценарий, изключително напрежение … Посред нощ се напрегнах, но краят си заслужава, препоръчвам го.
#GüzelliğinPortresi е един от добрите филми за последните години в Турция. Серкан Кескин и Биркан Сокоолу са свършили страхотно работата си. Поздравявам Бурчин Терзиоолу . Колко добра актриса само. Честно казано й станах фен.
БКМ направи първият турски психотрилър…. Наистина, наистина, вече съм фен. Актьорите са великолепни. Толкова добри, че не мога да го опиша.
По принцип не обичам такъв стил. Но Портрет на красотата го обожавам! Според мен е 1000 пъти по-добър от ужас и в същото време не е страшен, а си играе с психиката ти. Гледайте го!
Не се превъзнасяйте. Филмът е жесток, но не е турски. Турско-корейски е, което обяснява, защо е толкова добър. И все пак браво на актьорите. Бурчин Терзиоолу, аплодисментите са за теб!
#GuezelliğinPortresi вече по Нетфликс. Гледах ли го? Да, гледах го. Бурчин Терзиоолу, страхотно актьорско майсторство.
10/10 страхотна игра.
Бурчин Терзиоолу отново ме накара да се влюбя в теб. @terziogluburcin #GüzelliğinPortresi
Нисан успя! Обичам тази силна личност! Обичам те Бурчин!
#GuezelliğinPortresi #netfilx супер филм се е получил. @terziogluburcin
@Birkansokullu_ 
Портрет на красотата трябва да се види. Просто браво!
Гордея се с теб Бурчин Терзиоолу!
Има и доста хора, на които сцените с насилие са им били в повече. Ама да не са гледали. Ясно си пише, че не е подходящ за хора под 18, че съдържа насилие, пише какъв е жанра. Какво са очаквали да видят?
Пепелче,
Каква сцена

Затова аз на първо място слагам професионализма на актьорите.

страшно ме зарадва. Е, жалко, че е с дублаж, а не със субтитри, но поне не ме дразни. Губи се ефекта от прекрасните гласове на Бурчин и Биркан, но ще го преживея.
Още веднъж браво на Бурчин за главозамайващо добрата актьорска игра 

Между впрочем и половинката го гледа по Нетфликс и коментара беше "супер филм"

Направо бонбон. С Мустафа /Сермет бяха толкова интересни и забавни.
не съм сигурна.