Илкер Калели - Öğretmen| Бурчин Терзиоолу-The Protector| След ПК нови проекти # 10

• 29 717
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Ради, мерси.
Разбрах смисъла.

Седеф не я харесвам, една от артистките с хубав външен вид- нежна, грацилна , мила ,но статична.
До Ханде и Бурчин съвсем ще ,,блесне,,
Може би ще е епизодично участието и.

# 676
Значи започваме с гостуващите актьори. Като каква ли ще влезе Седеф? Симпатична ми е, но не съм я гледала много. Май само в "Романтична комедия", а и в "Eзел". На моменти ми прилича на Б. Корел, в периода, в който беше дългокоса красавица.
Ели, този, който смъмри Фатма й беше някакъв началник, а не портиер. Т.е. бил е преди да я повиши Четин Йозтюрк и да я направи асистентка. За останалото и аз мисля като теб. 
Може би точно тази нейна позиция е била разковничето да препишат нещо на Четин чрез нея.
От разговорите на Есма и Филиз ми изглежда възможно Четин просто да се е държал бащински с Фатма, ако тя се е обърнала към него за помощ, тъй като Есма не е имала време да я опознае и изслуша.
Възхищавам и се ,след всичко което премина и вероятно е преживяла. Тя си знае.
Повтарям се, но пак ще го напиша. Бурчин е изключителна жена и човек.
Сърдечно й желая оттук нататък да е много, много щастлива и успешна, не само впрофесионален, но и в личен план.

# 677
Момичета, имаме трейлър за трети епизод, който ще се излъчи на 20-ти в сряда.

Не е  качен никъде (все още), но арабите, снощи го качиха  в туитър.  https://twitter.com/hukumsuzar/status/1350922096940113924

Превод: Есма: Докато не предам убийците на дъщеря ти в ръцете на правосъдието, аз няма да се предам.
Майката на Инджи и Филиз: Нека Господ да Ви благослови.
Сердар: Значи щеше да вземеш всички пари и да избягаш, а?
Нямам друг избор освен да избягам, бате.
Есма: Уважаеми г-н прокурор, аз съм адвокат Есма Йозтюрк. Искам да съобщя за престъпление.
Скъпа! Чедото ми!
Всяка предотвратима смърт е убийство!

За Седеф четох, че е с епизодична роля.  Още преди пишеше за нея и Б. Корел. Не ми се вярваше, но за Седеф се потвърди. Вчера се беше снимала с кучето на Ханде в хотела, където са настанени.
Всъщност и за двете още в началото се пишеше, че са разглеждани като актриси за главната роля. Може наистина да е за епизодични. Сега си спомних, че каст мениджърката каза, че продължават с подбора на актьори за всеки отделен епизод.

Успешна нова седмица

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 08:35 от _Radi

# 678
Добро утро.  Hug Hug Hug Hug
Ради, мерси.
Вече забелязвам първи признаци на Есма + Сердар и Филиз + Селим. Всяка адвокатка си има личен журналист да   й помага Simple Smile
Сердар е много серт. Малко го раздава разбойник. Joy Само пред Есма е тих и кротък. Joy
Актрисата, която изпълнява ролята на майка на Филиз и Инджи играе много органично. Сцените й с Бурчин всеки път са сърцераздирателни.
Какво ли виждат в този момент от трейлъра? Изглеждат изплашени и погнусени. Thinking
Да идва новия епизод.

# 679
Всяка адвокатка си има личен журналист да   й помага Simple Smile
Още не се знае кой на кого помага.

Животът на Есма, чиято единствена цел е да се издигне в адвокатската кантора, на която е наследник, се променя със събитие, пред което е изправена след един инцидент. Сега Есма трябва да направи сериозен избор за живота си.

Едно убийство ще пресече пътищата на Есма и Филиз, две жени, които  преживяват загуба. Доказателствата, представени им по случая както на Инджи, така и на Четин са много различни от това, в което вярват Есма и Филиз. Всичко това ги принуждава да вземат решение ...

# 680
Всяка адвокатка си има личен журналист да   й помага Simple Smile
Още не се знае кой на кого помага.
Мислиш, че и в това може да има  нещо изненадващо ли. Направо да ни вземат в сценарния екип. Joy

Фотосесия на Фунда за Фетхи Карадуман, ако така се пише името му на български.

Funda Eryiğit × Fethi Karaduman

# 681
Инче, по-добре да не ни взимат в сценарния екип, че ще стане една
Фунда малко ми напомня Покахонтас на тези кадри

Седеф Авджъ влиза в каста на "Пустота" с епизодична роля. За първи път ще видим героинята  ѝ в пети епизод.

# 682
Инче, по-добре да не ни взимат в сценарния екип, че ще стане една
Ще ударим Етхем в земята Joy
Имаме още два епизода до появата на новата героиня. Щом е епизодична роля, значи може  да е  жертва на престъпление или нещо подобно.
Ели, няма да  те  дразни дълго.
Умут ми махна главата с тази снимка Open Mouth

Не гледайте мускулестите мъже, момичета. Акцентът е Бурчин Joy

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 21:25 от Inna_Hristova

# 683
Инче, признавам, че не се загледах в нея, а в мъжете преди да прочета текста под снимката.
Това стори го видях но Бурчин изобщо не я забелязах. Май наистина е тя. На снимката пише "какво предпочиташ", а изборът е между фитнес и кросфит.
Бурчин със сигурност кросфит. 

Сега се сетих за нещо хем във връзка със снимката, хем във връзка със сериала.

Есма: Баща ми казваше, ако искаш да скриеш нещо го сложи на видимо място. Никой няма да го забележи и да се усъмни, защото няма да изглежда скрито.

Оказа се, че малка част от трейлъра липсва. Ето го целият. https://twitter.com/BurcinGeoFan/status/1351236175785295872

Бекир: Трябва да изчистим честта ти.
Толкова време не взехте ли нещата на сестра ти, дъще?
Филиз: Късна се, че нито майка ми, нито баща ми не ги взе.
Есма: Докато убийците на дъщеря ти не се изправят пред правосъдието, аз няма да се предам.
Бекир: Нямам друг избор освен да избягам, бате.
Есма: Уважаеми г-н прокурор, аз съм адвокат Есма Йозтюрк. Искам да съобщя за престъпление.
Майката на Инджи и Филиз: Скъпа! Чедото ми!

Излиза, че Бекир е  тласнал Адем към убийството. А Бекир работи в SLA и е човек на Кемал.  Т.е както предполагахме, всичко е свързано.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 10:25 от _Radi

# 684
Ама защо не качват трейлъра в канала в you tube или официалните страници Thinking Нали го качваха в понеделник?
На повечето сериали са качили за новите епизоди.

Есма: Докато убийците на дъщеря ти не се изправят пред правосъдието, аз няма да се предам.

Излиза, че Бекир е  тласнал Адем към убийството. А Бекир работи в SLA и е човек на Кемал.  Т.е както предполагахме, всичко е свързано.
Адем го премахнаха, следващият ще е този Бекир. И без това и двамата са еднакво противни.
Вече въпросът не е има ли заговор и постановка в убийството на Фатма и Четин. Въпросът е защо и кой е в дъното Wink

Бурчин/Есма 3-ти  епизод

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 23:19 от Inna_Hristova

# 685
Добро утро.
Инче, стана някакъв гаф с този трейлър. В туитър видях, че хората са недоволни.
Първо изтече при арабите, защото уж бил качен от Ексен.
После се оказа, че и Ексен са го свалили. За сега няма трейлър, но той вече не ни трябва. Първо го видяхме, второ остава един ден до епизода.

# 686
Ради, пуснаха го Wink

Сега се замислям, че Адем вероятно просто е идиот, който са използвали и манипулирали да вярва в изневярата на Фатма.
Бекир му пробутва снимките, за които Есма каза, че са подправени.
А какво е станало с бащата на Филиз и Инджи? Споменаха ли къде е ? Това ми се губи.

# 687
Навреме. Сега видях, че ще пуснат епизода тази вечер.
А какво е станало с бащата на Филиз и Инджи? Споменаха ли къде е ? Това ми се губи.
Починал е. Когато Есма отиде да поиска съгласието на майката за да възобнови случая, тя каза, че е съгласна, защото иска душите на дъщеря ѝ и съпруга ѝ  да намерят покой.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 21:22 от _Radi

# 688
Благодаря за отговора. Hug
Потърсих да видя дали го има качен, но все още не го намирам. Може да го пуснат направо с превод.
Бурчин зад кадър

burcinterzioglu  Set,karavan,ezber,vantuz.... 🧡#hükümsüz  3. Bölüm @exxen ‘de yayında

# 689

Цитат
Бурчин зад кадър

Heart Eyes Heart

От Ханде: "Гледат новия епизод".
И аз го търся. Не е качен още.

Коментари от туитър:
"Прекрасна си, Бурчин Терзиоолу. Всеки път когато епизодът приключи си казвам: Добре, че те има".

"Защо телевизионните сериали изобщо не засягат подобни факти и не повишават осведомеността? Всеки детайл в Huksuzüz е толкова добър, че  докато гледаш, преживяваш историята  с Есма и  Филиз. Невероятни сте!
Отново  страхотен епизод "

"Боже, какъв сериал правите! Финалната сцена разкъса сърцето ми!"

"Великолепен епизод! Светът е ужасно място. Не всеки има добро сърце. Някои хора имат плашещи мисли "

"Благодаря за усилията на целият екип. Бурчин Терзиоолу, благодаря ти, че те има."

"Кръгът се стеснява, нещата започват да се разплитат, а любопитството ми нараства.
Времето както винаги не ми стигна. Бих искала да има още един епизод.
Отново  страхотен епизод.  Последната сцена ме разби на парчета."

"Иска ми се да има повече хора, които винаги да мислят за истината и справедливостта, които да мислят за другите повече отколкото за собствените си проблеми и интереси,  точно като нашата адвокат Есма ... "

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 16:12 от _Radi

Общи условия

Активация на акаунт