Отговори
# 15
Честит 1-ви Рожден Ден на Емил!

# 16
  • София
Здравейте и от нас!

Ние се загубихме, защото ходихме няколко пъти на морето при нашият тате. Изкарахме много добре и всичко мина както си трябва- плаж, слънце и хубави емоции.

Първо една голяма честитка на всички вече навършили ЕДНА ГОДИНКА!!! Пожелаваме им най-вече да бъдат здрави и усмихнати деца!!!

Аз вече си имам едногодишен момък, който спи вече 3 часа :: и използвам да ви "видя "как сте! Празникът ни мина много добре вчера, на обяд с възрастните, на детски купон в клуб "Патета", много съм доволна и го препоръчвам, ако някой все още се чуди къде да организира важното тържество. Кри ската беше малко кисел, но това не ни попречи на гостите да се забавляват - бяха 10 дечица на възраст от 7.5мис до 2 години. Времето също не развали празника!

Много благодаря на всички за пожеланията, дано се сбъднат, а на вашите дечица да им се върнат!!!

Честит рожден ден на Емил, да е здраво и щастливо детенце и весел празник!

За отчета:Кризи тежи 11 500ки и 81сам! Другият месец ще ни слагат ваксина, а тази седмица ще даваме кръв и урина.

Много целувки на "големите" дечица и приятен ден от нас!

# 17
  • София
Явно съм загубила тренинг в писането - в поста ми два пъти сгреших името на детенце - Криската!

# 18
Честит 1-ви Рожден ден на Емил!!!! txtloves Two Hearts nbirthday newsm59

Тоничка, кажи все пак за какво се хвана Вили на Прощъпулник....да не би да е за телефона  261uu ?

Симона скоро ще стане на годинка, а още не ходи самостоятелно.....какво да правя - да я оставя или да я карам да ходи newsm78....тя се надига самичка на дивана и ходи до него като се придържа, ноя страх явно да се пусне и да опита да прави крачки встрани...

Чао, до скоро  Peace

# 19
.....

Тоничка, кажи все пак за какво се хвана Вили на Прощъпулник....да не би да е за телефона  261uu ? .....

Ооо явно не сте ме разбрали, това, което Вили събори и повече не проработи е фотоапарата не GSM-а, явно нещо не съм обяснила както трябва newsm78, а Вили хвана ключовете за вкъщи, ние ги бяхме нарочили за строителен предприемач Heart Eyes. Взе ги измежду толкова много различни неща, обърна се тръгна, след малко пак се врътна и се върна до другите неща, огледа ги, обаче не взе нищо повече Laughing

Приятен ден Hug

# 20
zdraveite,sladki mami.otdavna se registrirah,no nqma6e kak da se vklu4a.sega,kto gledam kak sladko si komunikirate se izku6avam
Maria-gorda myjka maika na Maksimiliqn Embarassed

# 21
Тоничка, сега вече всичко се изясни....  браво но Вили smile3501

# 22
mixture добре дошла сред нас. Дай повече инфо за Макси за да го запише Хуана в списъка.

Toni4ka много добре си го обснила. Лошото е за фотоапарата. Важното е да сте здрави и живи! Ако Билянка не ми беше казала, че Вили е болна вече щях да се сърдя   Rolling Eyes шега разбира се......

# 23
mixture, добре дошла и привет на Макси  Hug

# 24
Честито на всички бебчета, които съм пропуснала!
Да са здравички, весели... newsm78абе всичко съм си писала в стихчето!
Много се радвам, че ви е харесало и малко ме е срам, че пак съм на първа стр. Flutter
Ние малко боледуваме- темп., дрискане, повръщане, но надявам се до рожденцията да се оправим.
Sunsunny , кръстник на дете в църква е един. Аз бях кръстница на племенницата си, когато бях мома, а племенника е кръстен от другата си леля(тя е семейна). Вие вече дори сте решили че ще е кума ви- проблем няма.
Весело лято на всички!

# 25
 newsm59 на Андрей, Марина, Яна и Тония Да са здрави и палави!   newsm59

# 26
  • В лудницата на 2-рия етаж.
 bdbaloni   baloni Честит рожден ден на Андрей,Марина,Яна и Тония!   baloni  bdbaloni

# 27
Здравейте,
Честит рожден ден на всички рожденници!!!  bouquet
Пак имах проблеми с интернета , но най- накрая смених фирмата!
Ние още не ходим- пълзим , изправяме се , от време на време в кошарата си пристъпва на страни, но май не бърза с прохождането!
И аз сега мисля за кръщене- първо смятах и той да е католик като брат си и баща си- но сега реших да го правя православен- католиците -чужденци, които познавам в БГ определено  не бих искала да ги взема за кръстници!
Добре дошла на mixture-децата ни са съименици!Странно - името Максимилиан напоследък започва да придобива популярност в България- а по принцип е баварско име!Миналата година в Бавария бе на първо място по популярност!Поне няма да се чувства в класа си по- различен заради името си както Фрици- досега Фридрих не съм срещнала в БГ.
На болните пожелаваме да оздравяват по- бързо за да могат да се наслаждават на хубавото време!
  bouquetЦелувки на всички от нас!!!

# 28
Честит 1-ви Рожден Ден на Андрей,Марина,Яна и Тония!

# 29
 newsm59 Велиана, Ангелина и Диана! Да са здрави и палави!  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт