Отговори
# 45
Честито на всички рожденици и именици!   bouquet newsm51 newsm59  bigdance2 newsm18само да ви кажа какво стана. Взима ме Наско от баба и аз му сменям памперса и гледам предният му горен ляв зъб счупен Shocked ShockedУжас!!!!!!! ooooh!
Иначе бяга из вкъщи не можеш да го намериш running running
чао засега

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 08:40 от anh

# 46
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден и честит имен ден на Мими!

Честит имен ден на бебета Мария и Мариана!

Честит имен ден на mimi_kir!

Честито и на всички останали,които празнуват днес!
Нека Богородица бди над вас и ви помага!

И ние черпим послучай днешния ни имен ден!   party023  beer  cook  Wine Glass

# 47
  • Smolyan
Привет и от нас  Hug
Честито на именниците ни днес, нека Света Богородица ги пази   bouquet Heart Eyes
Честито и на рожденниците   bouquet

Ние вера бяхме на консултация и резултатите са 10.800 и 80 см. пуснаха му изследвания за годинката - всичко е наред, хемоглобина му е 117  Simple Smile
Приятен слънчев ден  Heart Eyes

# 48
  • ПАЗАРДЖИК
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ПАЛАВНИЦИ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ

# 49
Вчера не успях да ви почерпя по случай рожденния ден на мойто малко съкровище Laughing  party023 Wine Glass Направихме си 2в1, рожден ден и прощъпулник. Хвана първо отверката, позамисли се хвърли я и си взе химикалката. после си я разнася поне час. Ще стане като тати жичкаджия или пък някой известен писател Grinning

Честито на именниците и рожденниците днес!

# 50
Честит Рожден Ден на Мария!

Честит Имен Ден на празнуващите!

Снощи Алкес вдигна Т 38.1,сложих и свещичка Вибрукол,а по късно и дадох Панадол,сутринта пак имаше Т 37.7 Ходих да и взема изследванията за годинката(хемоглобина е 125) и ги занесохме при педито,а малко преди това повърна.Педито се съмнява за летния вирус Т,разтройство и повръщане,но аз ще изчакам малко преди да и дам лекарствата да не би Т да е от зъбче newsm78 
Лек ден на всички!

# 51
Честит Имен ден на всички и честит рожден ден!!!!
Аз Симона още не съм я водила преглед за една годинка...кажете ми какви са тези изследвания, които се правят..кръв ли ще й взимат?

Пожелавам на Алекс да се оправи много бързо и да радва мама  bouquet

# 52
Честито на малките рожденници тези дни!
Честито и на всички именници днес!

А това е една почерпка от мен:

За тези, които не обичат сладко- една торта сандвич:

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 14:57 от mimi_kir

# 53
Честит рожден ден на всички малки лъвчета,които са празнували предните дни! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59Да са здрави,весели,засмяни и да носят само радост на мама и тати!
Честит имен ден на mimi_kir,Марияна и Мария! newsm51Дано Богородица бди винаги над тях!Честита първа годинка на Мария! bdbaloni
Честит имен ден на Мели!  love001  love001  love001Богородица да е винаги пред теб,а ти след нея!

# 54
 newsm59 Честита първа годинка на Мария!

newsm59 Блонди

Честит имен ден на всички празнуващи днес  newsm51

# 55
 bdbaloniЧестит Рожден Ден на Мария bdbaloni

Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес newsm51 newsm51 newsm51

# 56
Здравейте и от мен!

Честит имен ден днес на Мария, Мариела и mimi_kir  newsm67 Tada

Честит Рожден Ден на  Мария и Блонди newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura newsm59

# 57
  • ПАЗАРДЖИК
Велианка има опасни очила  Mr. Green. Много ме кефят Hug

# 58
Здравейте и от нас! Честити рождени дни на всички, които до сега са празнували и весело изкарване на тези, на които им предстои. Ние сега ви се представяме и бихме желали да бъдем приети сред вас. Аз съм мама Светлана Николова от Варна, а синът ми се казва Любослав, роден е на 20.08.2005г., 2.250кг, 49см. - Майчин дом-Варна.  Подготвяме се за рожден ден, но прощъпулник още не се очертава май. Голям страх е това да ходиш без мама да те държи - чак сега го осъзнавам  Laughing Очакваме великото пускане, но да видим кога ще е. Желая на всички бебчета здрави и ходещи крачета и мека земя при паданията  Joy  Hug

# 59
Добре дошла мама  tsvetljak  и бебе Любослав welcome

Общи условия

Активация на акаунт