Отговори
# 60
Честит Рожден ден на Евгени! smile3525 newsm59  bigdance2
welcome tsvetljak (Светле)!
Как е Любо? Аз съм дъщерята на Ани и тя роди в Майчин дом, но на 18.08. Брат ми е Наско. Мисля, че се познавате
.
milena000, дано Алекс скоро оздравее Praynig Praynig

# 61
 newsm59 на Евгени Да расте здрав, весел и палав   newsm59

# 62
Здравейте най-стене и от нас.
Честит Рожден Ден на Евгени, да расте прекрасно и здраво дете, за радост на всички около него  bouquet
Честито и на всички слънчица които вече са станали на една годинка. Да са живи и здрави, това е най-важното и аз има го желая от все сърце. И ние се готвим за РД и кръщенка, а ще им правим и курбан. Голяма дандания се очертава, ама това са хубави моменти.
Завърнахме се от морето.
Изкарахме един много динамичен и изпълнен с положителни, и отрицателни емоции месец. Много ни хареса на морето, ама климата не им се отрази много добре на мацките и два пъти боледуваха, единият от които доста сериозно(на косъм се разминахме с пневмонията). Слава богу се оправиха.
Даже се срещнахме с petjh(тя може да ви е писала, ама аз не съм изчела още) Беше ми изключително приятно да си поприказваме на живо, а малката е голяма сладурана Hug
Запознах се и с други мами там. Много се изумих, колко много близнаци има на Поморие, просто близнашки бум.
Иначе децата бяха доста кисели, не само заради болестите, а и зъбите направо ни измъчиха, то и продължават. Капак на цялата ни почивка беше прибирането, когато на средата на пътя хвръкна гумата на колата и се изплашихме до смърт. После киснахме 2ч. да чакаме да ни приберат, но децата се държаха геройски и нямаше проблеми. Важното, е че сме живи и здрави.
Оня ден ходихме на консултация и се оказа  че за близо 2м са качили само по 300гр. Татянка е 7350, а Силви - 6850. Май бием класациите за най-дребни бебета, но педито беше доволно как се развиват. Скоро май ще проходим #Crazy

Айде това е за сега от мен, вече съм тук и ще пиша, но имам много да наваксвам с четенето.

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 10:43 от DidiP

# 63
   welcome на Светла и малкия Любо !!!

Честит Рожден Ден на Евгени!!! Да порасне голям и хубав и да радва мама и татко bouquet   bigdance2 newsm67 newsm59 newsm59

# 64
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 65
Честит рожден ден на Евгени!Да расте здрав и послушен! hbday

Добре дошли на новите майчета  welcome
Да се отчетем!Коката на една е 12,800кг и 80см.Хванахме ли първото място? Joy Лек ден на всички ви   bouquet

# 66
Честит 1-ви Рожден Ден на Евгени!

Добре дошла tsvetljak и бебе Любослав  Hug 
DidiP,добре сте се завърнали  Hug
Вчера и днес  Алекс няма Т  Grinning ,май Т си беше от зъбките,добре че не и дадох лекарствата,които ми изписа педито.

# 67
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит първи рожден ден на Евгени!

Да расте здрав и много щастлив!

# 68
Честито на всички другарчета станали на годинка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, издирвам една Варненска мама с дете родено на 10.8.
Ако ме чете да си признае. Говорила е днес с мъжа ми в работата му.
Ще ми е приятно да ми пише на лични.

# 69
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден на Дима,Албена,Мария,Ангел и Росен!   newsm59  newsm38  baloni

Нека бъдат много здрави,умни и щастливи!

Ние сутринта рано заминаваме за морето и ще се върнем след 10 дни.Дотогава весело изкарване на лятото и поздрави за всички предстоящи рожденници.   bouquet

# 70
Леелеее то станало време за почерпка:

Нашето прасенце Дима
днес става на година!
Честито на наборчетата Албена,Мария,Ангел и Росен!

# 71
Айде и аз да съм от първите изказващи поздрави на днешните рожденици, Честито  bouquet

# 72
 newsm59 Честит рожден ден на Дима, Албена, Мария

Росен и Ангел. Да са здрави и палави!

# 73
Честит Рожден Ден на Евгени (на патерици) Tada

bdbaloniЧестит Рожден Ден на Дима, Албена, Мария, Росен и Ангел bdbaloni

Добре дошла на tsvetljak и бебо Любослав Hug

# 74
  • Smolyan
Добро утро  Hug
Честито на днешните рожденници
Дима  newsm51