Отговори
# 180
  • София
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРКОВЦИ, КОИТО СА НАВЪРШИЛИ ГОДИНКА, В ПОСЛЕДНИТЕ 2 СЕДМИЦИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО РАДВАЙТЕ МАМА И ТАТКО!

Честит имен ден на именниците!

Поздрави и за нови зъбчи, проходили крачета и всички хубави поводи!

Ние си дойдохме от море, скоро ще разказвам и ще пусна снимки.

# 181
Здравейте мами и бебчета.

Честито на всички, които вече са на една годинка. Да са живи и здрави и да слушкат мама. Ние сме добре. Минахме и през морето - два пъти. Веднъж с бебо и веднъж без бебо, че много мрънкаше първия път. Не и хареса нито водата нито пясъка и през цялото време седеше гушната в мен на един шезлонг под един чадър. Бебо още не ходи, но е много добра в пълзенето и подреждането и вече не е дебеланка, а започна да прилича на момиченце.

Пожелавам на всички да са здравички и весели. Не се знае кога пак ще успея да се включа и да напиша нещо. По принцип си чета, но все не се сещам за нещо интересно, което да ви напиша, а и сега през лятото не сме се свъртяли много в София.

# 182
Привет от нас!
Честито първо на всички навършили годинка!   ura
Лятото отминава и форума се оживи, завърнахме се от морето май всички...
Не можах да изчета всичко, само последните постове, но тепърва ще наваксвам.
И моя юнак го тормозят зъбите тези дни  - нощем се събужда с рев на няколко пъти и към 3-4 ч го взимам при нас, че да поспя по- спокойно. Снощи вдигна температура, добре че с Нурофен се смъкна бързо. Но днес не искаше много да яде, един крив, реве, тръшка се, иска все да е гушнат... А зъба се белее, подул се яко венеца, трудно ще ги изкараме май тези зъби. Досега има 7 и не ги усетих кога излязоха, но сега  ku-ku
Че и бибата отказахме преди 2 седмици, не ми се иска пак да му я давам, само за да не се буди толкова често нощем Thinking
Хайде, лека нощ от нас. Тези дни ще чета и пиша повече.
Разказвайте как е минало морето. smile3549

# 183
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДКИ НАШИ АДАШКИ и АДАШИ!!!

чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ БОНБОНИ!

Ирката, пожелавам ти прекрасна почивка, слънчево време и спокойни и здрави дечица. Като се върнеш да показваш много снимки;)

Лана, от теб също чакам разкази и снимков материал Sunglasses

На всички, чиито бебоци вадят зъбчета икрено съчувствам, защото ние дме в същото положение... Имам си едно малко зверче, което хапе на поразия, колкото  и да й се карам.

Днес купих страхотни чорапогащници на Алекс от Пакостника и тия дни мисля да проверя гардероба й какво има и да попълвам леко полека есенно-зимния й гардероб. Споделяйте вие какво сте купили или мислите да купувате, та да взаймствам идеи.
От понеделник сме отново на кухня и това ще е голямо облекчение за мен, че вече ми омръзна всеки ден да мисля какво да й приготвям;)

Лека и спокойна вечер от нас с беба и да нацелуват мнооог всички сладурковци Heart Eyes

# 184
Здравейте от нас,
Много благодаря за пожеланията.
Честито на днешните именници  bouquet  bouquet  bouquet
Днес изкарахме страхотен РД, и годишнина от сватбата. Черпя ви виртуално, а утре ще покажа снимка от тортата newsm38 beer Wine Glass
Сутринта ходихме на фото, беше голям майтап да ги накараме да стоят мирно. Имахме гости, следобеда деца, а вечерта и баби. Много съм щастлива Grinning
Айде лека нощ, че съм гроги, деня беше много емоционален.

# 185
  • Sofia
Честито на рождениците и имениците!!!

Дидка, добре си се завърнала най-сетне Laughing Да се видим някой път, само да не вали, както днес Close Аз я взимам към 5.30 от яслата, но това ще е до другия вторник, след това ще я взимам към 6.30-7.00.

Ради може да се похвали с липса на разстройство нааай-сетне, обаче и тя реве по цели нощи от зъби от 2-3 дни. А по цял ден е изплезила език hahaha

Аз наскоро купих 2 блузки с дълъг ръкав, но тънки, и едни дънки, които обаче са й широки. А вчера взехме есенни обувки, много са готини - в Стил 99 (май така беше фирмата) има 30% намаление на детските обувки, обаче трудно се намира 20ти номер!!! Така и не разбрах дали цената върху обувките беше намалената или не са ми ги сметнали тези 30%  newsm78, защото 34 лв ми се струват много за бебешки обувки.
А някой знае ли къде продават детски тиранти? Трябват ми за гореспоменатия панталон - иначе докато го запълни на ширина, ще й окъсее, сега се свлича непрекъснато.

Ние сега си търсим квартирка - до месец трябва да се разкараме от тук, защото ще се избием вече ooooh! Пак за Овча Купел се оглеждаме, да ни е близо до яслата и НБУто. Пожелайте ни късмет!  Mr. Green

DidiP, честита годишнина от сватбата! Нашата годишнина беше вчера, но адски умряла поради настроенията вкъщи.. Миналата година пък мъж ми беше командировка, изобщо хич не ни върви на годишнини.

# 186
  • София
Честито на днешните рожденички! Да са  здрави и щастливи! На мама и тати честита годишнина!!!

Ние също не спим от зъбки, по цяла нощ се буди през час и суче. Растат му горните кътници и е голям хапльо.

Juana, аз купих от Mall-а есенни обувки на Колев&Колев, намалени на 39,99лв. Аз и на баткото винаги съм купувала хубави обувки, съответно те са и скъпи, но смятам, че си заслужава.

И аз съм още от "безцикловите", много ми е добре вече станаха почти 2 години кефффф/1г и 9месеца/. Сигурно, като ми дойде, ще ми е като за първи път.

Днес времето беше ужасно подтискащо и като си помисля, че лека-полека се задава зимата и...кофти!

И аз ще се боря за крилцата Peace Ще го кърмя докато той не се откаже сам, не ми пречи, напротив много по-лесно ми е така. Е, не го оставям на никой, но има време за в бъдеще. После ще си наваксам и със съня и с купона!!!! Вече ми омръзна от мнения от сорта: "Е няма ли да го отбиваш, той ще проговори още малко" - Е, да и ще си казва мамо, дай цица..."Достатъчно му е, отбивай, кърменето след година е вредно" - те ще ми казват, как да си гледам детето...

Хайде лека нощ ви желая и мъниците да спят спокойно!

# 187
Здрасти и от нас  Simple Smile

Честито на днешните рожденничета, както и на тези, които сме пропуснали последните дни!!!

Поздравления на всички кандидатки за крилца  Grinning

Кари има само 2 долни зъбчета, а отскоро ми се бялна и един горен - значи общо 3. Нищо, аз за никъде не бързам, когато излязат - тогава. Както вече се похвалих, си хапва супер, но нещо отбягва сиренето. Опитахме се да й дадем малко, но не го иска. Вече три седмици кара без никакво мляко или млечен продукт. Като гледам, не й е зле, така че не се тревожа за това  Wink

И аз ще й взимам сега нови обувчици, ботушки имаме страхотни, но есенни обувки не съм имала време да потърся. Дрешки аз купувам малко хаотично, в смисъл ако нещо ми хареса някъде, взимам го и така. Впоследствие всичко си отива с всичко, защото аз купувам само бяло, лилаво  и розово. Добре, че има и подарени дрешки, че да види и други цветове детето.  Mr. Green

Поздрави на всички от нас  Heart Eyes

# 188
Ей ме на в последната минута (11,59) да честитя на всички именници   bouquet живи, здрави и с гордост да си носят името  Hug

Честит рожден ден на Силви и Тани!   newsm59 и честита годишнина DidiP   ura

nineto_boy   не съм сама значи. Бях започнала да се притеснявам. А за кърменето свекървата рече "Айде да се отбивате, че срамно ще стане вече"  Mr. Green И още едно ми е любимо (от приятелка): "Айде отбивай и да си излезем като хората"- хихихк, аз като алкохолик компаньон явно липсвам  Mr. Green
Ама и Жанета така се е впила в циците  ooooh! Все още кърмата ни е основна храна. Нямаме заместено хранене (въпреки опитите ми). Научи се къде са и как сама да се обслужва и сега аз не съм и никаква пречка. Даже се научи да преодолява и сутиена  Embarassed Твърдата храна продължава да е 5-6 лъжички 2 пъти дневно (понякога и веднъж). Тука там плод и другото кърма. Кога ще "прояде" не ми е ясно  Thinking

Juana при нас обратния проблем, че сме с коремче. Повечето дънки/ панталони са и тесни в кръстчето и все поря ластици. Ако е по-голям номер са много дълги пък...  Simple Smile
И по-добре май да сте на квартира, отколкото все на нокти и зъби...

# 189
Дидке добре си се завърнала! Къде скита толкова?

Честита годишнина DidiP

newsm59 Честит рожден ден на Павел!    newsm59

от мен лек ден на всчки, аз отивам да се трудя Simple Smile

# 190
  • ПАЗАРДЖИК
Я да вземем да се преброим кандидатките за крилца  Mr. Green До тук 3 - аз, Jes и nineto_boy. Jes, и ние сме така с яденето, но за разлика от вас сме си фини - още нямаме 8 кг. А за кърменто, голям смях беше преди 3 дни, виждаме се с братовчед ми. Той се занимава с изкупуване на краве мляко. Наскоро му се роди бебе и аз заразпитвах дали се кърмят, ако има нужда от нещо да се обадят, а той: "Ама ти още ли кърмиш?" Shocked И аз:"Ами да. Ако искаш минавай и през нас, да събираш мляко, нещо малко пари да изкарам между другото" hahaha

# 191
Привет на завърналите се  Hug

Честито на именниците вчера   bouquet

Аз също се присъединявам към групата на кърмещите.
Вчера даже като се прибирахме и в таксито нашия като ми задърпа и завдига блузата иска да цока, реве, плюе бибата и иска "цоки,цоки", едвам съм го удържала до вкъщи, нещо беше доста огладнял милия.

Относно обувките и аз обикалях вчера да му търся на нашия, ама ще изчакам още 1 седмица да изкарат повечко модели иначе му харесах едни обущета по-затворени за 20-30лв., дрешки освен един кащеризон за надолу за сега нищо няма да взимам, има си 3 чифта дънки и един по дебел анцуг, зя зимата има време. Ще накупя малко бодта с дълъг ръкав и някоя и друга блузка и якенце.

Поздрави най-сърдечни  Hug

# 192
  • Sofia
Честит рожден ден на Инес и Павел!!  bouquet

Gigi спомена бодита и ме подсети да ви питам и останалите - ползвате ли ги още? Ние имаме 5-6 сега, но забелязвам, че ги отбягвам Laughing. По-удобно ми е да обличам тениски, а и не висват в гърнето. Все пак се замислям да й слагам бодита, да не й е студ на кръстчето, но когато дойде време за преобличане, хващам нещо друго. Rolling Eyes

# 193
Честито на всички рожденници, именници, проходили бебчета и такива с нови зъбчета! love001

И аз се присъединявам към кърмещите и безциклови мами. bowuu Ноември миналата година имах няколко капки, но оттогава цикълЪ не се е появявал. Party

Преди няколко дена дадох за пръв път жълтък, изчаках бебка да стане на 1г. и и дадох. Добре се прие. Grinning Вие колко пъти го давате за една седмица?

# 194
  • ПАЗАРДЖИК
Аз предпочитам бодитата пред тениските, защото е винаги загащена, а и още не я слагам на куку, та нямам проблена с висенето.

Жълтък слагам по цял всеки ден в готвеното от кухнята, но тя не го изяжда целия. Имаме проблем с хемоглобина - 89 беше на 1 годинка, а Малтофера не й понася.

Общи условия

Активация на акаунт