Отговори
# 195
 newsm59 Честит рожден ден на Инес  newsm59

# 196
Честит рожден ден на Инес  nbirthday  newsm38

Аз съм фен на бодитата. Заредена съм яко - 30 с къс, 10 дълъг ръкав, 4 боди потник. Нали сме с шкембенце и тениските все стърчат и кръста и гол.

Jenifer аз дадох напролет 2-3 пъти жълтък и толкова. Трябва да започна да давам, ама айде от септември да е  Simple Smile

Hug от нас!

# 197
Мами, дайте идеи за име на женско коте!  bouquet

# 198
Juana, сега се сетих че в предния пост щях да пиша за тирантите  Wink, та в магазините на "Бокал" има голямо разнообразие на тиранти и колани (в този на ъгъла на Опълченска и Стамболийски срещу Mоll-а съм виждала).
За бодитата сега откакто захладня му слагам да не му е голо кръстчето инче и аз предпочитам тениски. Даже вечер спи с боди, че много се отвива.

# 199
Честит Рожден Ден на Инес и Павел!

Ted_cat,най-често котетата ги кръщават Меги или Сузи.Дано съм ти помогнала в избора на име  Grinning

Скоро не съм давала на Алекс жълтък,преди ми носеха домашни яйца и през ден си хапваше,но сега малко ме е страх с купешките.

Лека нощ и сладки сънища!

# 200
Момичета, ето черпя ви с нашата торта. Казва се торта близнаци:
http://img376.imageshack.us/img376/9083/webtortahb2.jpg

# 201
Момичета здравейте,

ние днес се завърнахме от моренцето, трябваше да е след няколко дни, обаче се наложи да се върнем днес заради служебни истории на съпруга ми, както и да е много ни хареса и на Вили също, но сега нямам сили да разказвам и да качвам снимки.
Честито на всички, които са имали някакъв повод.

Надявам се утре да мога да пиша повече Hug

# 202
 newsm59 Честит рожден ден на Карен!  newsm59

# 203
Честит Рожден Ден на Карен!

# 204
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАРЕН  newsm59

Отвеяна съм за три села  ooooh! Започвам аз да честитя рожден ден, ама на всички родени на първи  Blush
И аз трябва да се отчета със снимки, но тия дни дни ще да е.
Жанета е малко настинала и с разстройство  Sad Това ни е първо боледуване и ми е много тъпо. Сутринта беба беше доста отпаднала, а никога не съм я виждала такава и  Cry Сега е по-добре и се надявам  Praynig да няма повече.

# 205
Днес е Симеоновден - честит имен ден на празнуващите!

# 206
Честито на именниците  Hug

Да питам давате ли ядки на децата? Какви и в какъв вид?

# 207
Честито на именниците   bouquet

Gigi ядки не давам. Може да се задави, да си я мушне в носа (фъстъка например)... все такива страхотии ми се въртят в главата  ooooh!

# 208
Избрах име за котето- Фиона, но мъжа ми упорито я нарича Спаска  #Cussing out то че си е малка ламя, така е, ама е толкова красива ... не й отива това Спаска.
За ядките - не давам на Светлин! Преди 2-3 години на едни познати момченцето им на годинка се задави с фъстък, който отишъл в белите дробове, оперираха го, но почина по време на операцията  Cry, та оттогава съм много наплашена и дори за нас много рядко взимам да не би да падне фъстък на земята, да си го намери е до го налапа.
Ние днес ходихме до село и се поразходихме из полето, такава е красота, една полянка си харесах за пикник, има храсти, който пазят завет от вятъра... направо ми идеше да наклада един огън и да си изпечем мръвки  Mr. Green Жалко, че лятото свърши така бързо и застудя.
Хайде, лека нощ от нас! Скоро ще ви пусна снимки на котето, то е много сладко, на 1 месец, бяло и черно със зелени очи. Heart Eyes

# 209
Честит Рожден Ден на Карен, Честито и на всички именници  bouquet  bouquet  bouquet
Ted_cat мале ужасно е това което се е случило с детето, направо настръхвам от ужас.
Аз ядки  също не давам, а и четох някъде, че не е хубаво да се дават до 3г. Май пак за някакви алергии се споменаваше, но не помня дали не беше конкретно за някой вид ядки. Абе по-добре да не си създавам излишни проблеми.
Утре ще правим кръщене, направо лудвам вече. Ще имаме доста гости. Айде да минава и тази патаклама Laughing
Айде, лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт