Отговори
# 210
  • ПАЗАРДЖИК
И ние утре ще правим кръщене  Heart Eyes

# 211
  • София
Честит първи рожден ден на  Карен!
Честито на имениците!

Gigi, ти случайно да живееш близо до Бокал?
Е, че ние сме много кандидат крилатки тогава! Това много ме радва!

Аз бодита слагам винаги, тениски, когато е топло и не е опасно да му духа на кръстчето! Не се вдигат и не се набръчкват до врата!

Ядки категорично не!!!Давала съм начупена на ситно слънчогледова семка, когато аз ям и той си поиска!

Тed_cat, като малка имах котка Хари, която уж беше мъжка, а се оказа в последствие женска, но си остана Хари! Също може и Арчи и Рони и т.н., но ти вече си избрала име! А коте и детенце как ще живеят заедно, косми, нокти и въртене за опашката?!...

Поздрави от нас, че "пиявичката"ме вика през 20 минути откакто е заспал!!!Тези зъби...

# 212
  • София
Ако ви се гледат снимки от мноагото рожденни дни на нашето семейство през август, заповядайте тук http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9205&AlbumId=64834 !!!

# 213
Nineto_boy  Wink  аз не виждам много как ще съжителстват котето и мойте разбойници, но повече си притеснявам за котето. И двамата непрекъснато го мачкат, натискат, а то е едно съвсем мъничко... и само крещя да го оставят, абе лудница. А и снощи не съм спала от него, не искаше да спи в банята, мяука нон стоп, тако е на спалнята не лежи до мен, а в краката на мъжа или на главата му, буди се през час и иска да си играе, хапе, закача се... няма спане. Киснах в тоалетната снощи с него в 3ч докато се наяде, да се изходи, да му измия дупето и лапичките и да го прибера при нас. После по едно време както си играеше падна в тесния процеп мужду леглото и стената и се заклежи, та мъжа дърпа леглото да го измъкнем...както ми беше лошо снощи, хич неми беше до такива преживявания, ама айде. Тази нощ как ще мине  ooooh! ,но определено искам да го задържим Heart Eyes

# 214
Нинче, снимките са суперрррр, направо ми останаха очите, торти, торти, красоти, рожденници и рожденнички   bouquet Ще кажеш ли къде са правени снимките, и по- точно последните 3?

# 215
  • София
О, благодаря!
Последните три са от вилата ни на Банки, по точно Градоман в гората. Лятото нашите живеят там на чист въздух и аз през ден спя там с децата! Много е чист въздуха и природа и въобще гот е!
А тортите бяха ужасно много сетра ми открива сезона на 6 август. Криската тази година се включи за първи път Laughingна 10август, хайде обяд с баби и торта палячо/от Скай лайн/, после с приятелите му в клуб Патета, торта лъвче/Лагуна/. Бате Вани на 19 август купон с приятели в клуб "Двете феи" торта карт/Лагуна/, а  на вилата с родата торта Немо/100гр сладки/. Аз съм на финала на 24 август с роднини на ресторант и торта специално правена от готвача - невероятно вкусно тирамису прави този човек! И за завършек поканих приятелки на вилата да се почерпим и за там торта от Пикадили я взех беше много вкусна Рафаело на фирма Нилана.

Общо взето празници без край, но пък финансите са на края  Laughing
Всички минаха прекрасно, само на Криската валеше през целият ден, но се събрахме в къщата и пак беше весело!

Лека нощ, ужасно е късно за мен и си лягам!

# 216
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА КАРИ!!!
ТЕС, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ!!!

Нинка, с удоволствие разгледах снимките ви. Невероятно готино семейство сте. Страхотни торти и отбор сладурковци си имаш Simple Smile Особено ми харесаха снимките ти с Криската където се кърмите...и малко носталгия изпитвам за времето когато и аз правех това с Алекс;( Направи ми впечатление и тоалета ти за твоя РД (честото по този повод, макар и със закъснение) - откъде си си го взела, че ми предстои да бъда кума в края на месеца и ще трябва да се оглеждам за нещо оригинално?

За ядките - и аз не давам. От известно време правя грисовете и киселите с прясно мляко и засега слава богу няма реакции. Вчера следобед Алекс вдигна Т 38,5, та я свалях с Панадол и Нурофен. Днес нямаше и се чудя дали е било настинка или е от растящите зъбки newsm78

Jes, пожелавам ти бързо оправяне на сладкишката, че много е гадно да е неразположено  детенце Heart Eyes

# 217
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит рожден ден на Кари!  newsm59  newsm38

Да расте много здрава,умна,красива и щастлива!

Нинка-много хубави снимки,всички сте много сладки.

Дидка-сигурно Т е от зъбките.И нас ни мъчат още.

Ted_cat  -ами вие все едно още едно бебе имате у вас с това коте.

И аз не давам ядки още,страх ме е да не се задави,даже вкъщи рядко купувам.

За лексикона-бебе Мариела на 1г.
Ръст-73см
Тегло-8.200
Хб-114

Казва-баба,мама,тате,деди,казва как викат кончето,магаренцето,котето,теленцето,кучето,патето и още куп други животни.Разбира всичко което и се говори,става все по-палава и непослушна.Като и покажеш шамарчето и тя ти отвъща със същото смеейки се.Общо взето си имам голяма маймунка вкъщи  Mr. Green
Постоянно бърбори и тича,това е достатъчно да умори мама и тате за 1 час. JoyЛека вечер от нас и целувки за бебоците.

# 218
Добро утро  Simple Smile

По повод ядките питам, защото вчера докато се разхождахме и си купих сурово кашу и реших да му дам. Разбира се страшно му хареса и си хапна 4-5 ядки.

nineto_boy , страхотни сте всички на снимкие и си личи готиното настроение  Simple Smile
Иначе ние живеем на Стамболийски (до ДПС-то). Аз между другото май веднъж те видях в магазин Марсел, зад Гудис, ама не бях сигурна дали си ти (Криската май спеше в количката).
Ти къде живееш?

# 219
 newsm59 Честит рожден ден  Мариана!  newsm59

nineto_boy снимките са много хубави, но Банки не е ли Банкя или говориш за друго място?

# 220
  • В лудницата на 2-рия етаж.
 newsm59   baloni Честит рожден ден на Мариана!   bdbaloni  newsm38

# 221
Честито на всички празнували през миналите дни!

Честит Рожден Ден на Мариана  ura Tada newsm59

nineto_boy, страхотни снимки

Аз хванах някакав вирус - температура, разстройство, повръщане, който ми взе силите. Надявам се на беборана Нина да й се размине.
Лек ден на всички

# 222
Много благодаря за пожеланията за рожденния ден на Кари!!! Heart Eyes

Честит рожден ден на Мариана! Simple Smile Да расте здрава, щастлива и лъчезарна!

Направо не мога да повярвам, че вече си имам едногодишно момиченце  Simple Smile Батко й изкоментира "Еееее, уж щяла да порасне сега, пък пак си е бебе" Mr. Green

За съжаление нямам никакво време тези дни, но следващата седмица към края ще наваксам и с четене, и с писане!

Поздрави на всички и целувки на бебчетата  Heart Eyes

# 223
  • Smolyan
Честит рожден ден на Карен /със закъснение/ и  newsm51
на Мариана  newsm51
да растат здрави и щастливи деца и да радват мама и тати

# 224
  • София
Е да де, на Банкя му казвам Банки, по благозвучно ми е! Wink

Много мерси още веднъж, че ми харесахте снимките!

Дидка, роклята я купих преди 4години/леле как лети времето/ за една сватба...Сега обаче има много красиви неща по магазините, а са и намалени.

Общи условия

Активация на акаунт