Отговори
# 225
Честит Рожден Ден на Мариана newsm59
Честито християнче на Petjah  bouquet

И ние днес станахме християнчета и сме много щастливи. Имахме голямо тържество с много гости и подаръци, а двете мацки се държаха много възпитано в църквата. Черпим ви за хубавата работа Misc Baby Bottle Wine Glass

# 226
  • ПАЗАРДЖИК
И аз си имам вече 2 хрисиянчета - и Вилянка, и батко й. Всичко мина чудесно. Честити християнчета и на DidiP  Hug

# 227
O, petjah пропуснах баткото, Честито и за него Hug  bouquet

# 228
  • София
Честити ви християнчета! И ние скоро трябва да свършим тази работа.

Честит рожден ден на Мариана!

# 229
Честит Рожден Ден на Мариана!

Честити християнчета на DidiP и petjah!

bonbon4e,дано се оправиш бързо и на малката принцеса да и се размине  Hug

nineto_boy,страхотни снимки

Didka,Т сигурно е от зъбките.Целувки на адашката  Heart Eyes
И аз вече нямам търпение да дойде и нашия РД,купихме подаръците,измислихме менюто и поканихме гостите  Grinning

Лека нощ и сладки сънища!

# 230
  • София
Привет и от нас!
Честито на патерици на всички празнуващи, рожденници, кръстени деца и т.н.!
Ние бяхме на море, върнахме се болни (двете деца и бабата), та нямах никакво време за компютъра, но ще се опитам да наваксам с четене и писане.
Децата вече се оправиха, може и зъби да е било, гадна хрема, малко кашлица и възпалени очички, но вече остана само малко кашлица, мисля че го преборихме.
Гери, ядките не е желателно да се дават поради евентуална алергична реакция, която могат да предизвикат, особено фъстъците.

Ох, явно няма да стане с писането и днес, Жорката нещо мрънка и се върти и сега вече реве и явно ще трябва да изчезвам.  Sad

# 231
  • Smolyan
Ето малко закъснели снимки от нашия рожден ден
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=59737

# 232
hbday bdbaloniна патерици на Кари и на Мариана! bdbaloni hbday

Честити христианчета на petjah и на DidiP! Grinning

Gigi
, аз не давам ядки и не мисля поне до 2г. да давам. Thinking

radost24, ще ми дадеш ли един професионален съвет? Wink Бих искала да си извадя един мъдрец и се чудя дали има упойка, която да е съвместима с кърмене или поне да знам колко часа не е желателно след това да кърмя. И въобще има ли възможност да си избера такава упойка и каква е тя? Мерси предварително.  bouquet

# 233
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Jenifer-спокойно можеш да си извадиш зъба с местна упойка,няма никакъв проблем,много малка част от нея достига до майчиното мляко-по-малко от 0,5 %.Упойката се изхвърля от организма бързо-няколко часа.Така,че ако се кърмите сутрин и вечер,може спокойно да извадиш зъба до обяд и до вечерта нищо няма да е останало в организма ти.За самата упойка ще обсъдите с твоя зъболекар,т.к те са много видове,не знам той(тя) с какво разполага.Аз използвам Ultracain DS и Xylodren green.Никакъв проблем няма и ако се наложи да пиеш след това АБ-най-често се препоръчват от пеницилиновата група или цефалоспорини(риск за бебето 0).Това е от мен-лека екстракция на зъба ти пожелавам,без усложнения.

Честити християнчета на ДИДИ и ПЕТЯ!

ЗУЗИ-много весели снимки.Таско много е пораснал. Grinning

ДЕСИ-дано бързо се оправят малчовците и бабата. Praynig
bonbon4e-бързо оздравяване и на теб.

МИЛЕНЧЕ-хайде само вие останахте рожденници в отбора.Чак ми страна тъжно,че свърши август месец и рожденните дни. Sad

Последна редакция: нд, 03 сеп 2006, 11:25 от radost24

# 234
Честити христианчета на petjah и на DidiP!

И нашето кръщене беше сега в събота Laughing. Радо беше много добричък и въобще не плака по време на ритуала!

Каката ни от днес отново е на детска и сутринта се разплака като я заведохме. И още ми е едно тъжно.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=60034
Ето и малко снимки от събитието!

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 12:07 от larado

# 235
  • Sofia
Честит рожден ден на патерици на Карен и Мариана!!
Честити християнчета!

Ние бяхме на село за 2 дни, къпахме Ради в басейнчето, но сега има малко сополи Embarassed

Можете ли да ми кажете на коя дата идват сметките на БТК и до кога трябва да се плащат???
При нас май се получава много грозно и изнудваческо положението без изгледи за оправяне, аз нямам и желание вече. Но е много тягостно.

# 236
radost24, благодаря за инфото! Heart Eyes Имам 3 мъдреца и от време на време си имам главоболия с 2 от тях, та мисля лека полека да ги вадя. Crossing Arms Възпалява ми се венеца около тях и се появяват нещо като джобове. Confused Остава само да реша кога да ги махна и да продължа да се наслаждавам на живота без тях. Joy

# 237
Radost24, ти в София ли живееш? И сега работиш ли или си в майчинство?
Търся си добър стоматолог, а ти ми изглеждаш толкова миличка и нежна на снимката на аватара  Heart Eyes Изпитвам панически страх от болката и си търся специалист, който да е внимателен.
А ако не работеш в момента можеш ли да ми препоръчаш някой колега. Имам да си слагам един кътник, но не искам да ми се пилят съседните зъби за мост, и май в такъв случай се слага протеза на винт, така ми го обясниха, сигурно не го пиша правилно. Проблема е, че колкото зъболекари да съм питала, все ми казват, че не се наемат да сложат протеза  newsm78 . Много ще съм ти благодарна, ако ми дадеш професионален съвет и ме насочиш към добър специалист или към себе си.   bouquet

# 238
Jenifer, аз да ти дам един съвет от непрофесионалист  Mr. Green  - направи си първо снимка на мъдреците, преди да започнат да ти ги вадят.  На мен ми вадиха мъдрец малко след раждането на Младен и беше голяма касапница. Не си направих снимка, че беше събота и не работеха в поликлиниката, а ме болеше много. Оказа се обаче, че зъба е с 3 корена извити като орлови нокти един към друг. горкия зъболекар така се измъчи с мене, час и половина го вади тоз мъдрец, дърпа, дърпа, няма измъкване, накрая ръцете му трепериха, на мене устната ми  беше сцепена, а бузата ми стоя подута 2 седмици. болеше ме ужасно около месец след това. Абе, по- зле беше от раждането. И изглеждах ужасно.  Хората ме гледаха така, все едно мъжа ми ме е пребил от бой  #Crazy че той и така страшничко изглежда... иди разправяй, че мъдрец са ти вадили.

# 239
 Party ИИИИИИ накрая дойде ред да кажем и ние едно много набързо, но много огромно ПРИВЕТ на цялата августовска компания  Hug  Hug  Hug Много ни беше хубаво да скитосваме, но по-хубаво от вкъщи няма  Hug

Ние сме си в къщи за няколко дена и нямаше как да не ви свирна та дори и само с подсвиркване да си остана  Mr. Green От другата седмица сме си в Сф за постоянно  newsm78 и ще наваксвам с материала. И снимки ще пускам и ще разказвам и ще ви досаждам и......................... Crazy

Сега мноооого ви обичаме и до скоро  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт