💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 423
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
Аз гласувам и двете двойки да си тръгнат.😁

И аз.

# 136
  • Испания
Браво! Доволна съм.

Май за първи път обявяват, че номинираните имат няколко часа, за да убедят останалите, че трябва да останат.

Веселка и сие си тръгват, според мен.

# 137
Е, Симона и Велислав ще останат, те са някак си добродушни и ги забавляват с държанието си, а са и напълно безобидни от състезателна гледна точка. Ако имат акъл, всички побеждаващи ще си ги държат до края, те винаги ще са едната двойка на номинация.

# 138
  • Sunshine state
Ууу, айде двамата неприятници Веселка и Момчил- вън! 🤞

# 139
И преди го е казвал Емо.Помня нещо от сорта "След няколко часа ви чака труден избор".То е ясно,че трябва да убеждават.Помня и руснаците го коментираха,че няма да говорят пред никой,един вид няма да агитират.

# 140
  • София
diziler,
Ами аз точно Анселита визирах.

# 141
Тоя па Емил, с Момчил бил партия! Dizzy Face Явно затова не припадам по тяхната двойка, защото този ми е... Не ми е точен! Това е.

# 142
diziler,
Ами аз точно Анселита визирах.

E да, но не те разбраха Simple Smile

руснаците го коментираха,че няма да говорят пред никой

пред никоГО by the way

Иначе това с агитирането е напълно безмислено.  Всеки с поведението си е показал себе си за тези седмици. За няколко часа едва ли ще промениш мнението на някого.
Момчил вече започва да убеждава пред камерата, че другите ще гласуват "стратегически", тоест... не че някой не ги харесва, а че се страхуват от тях, понеже са много силни участници и за това искат да ги изгонят

# 143
  • София
БЧК-то си заминават.
Емо май ще 'забие нож в гърба' Wink Дано си гласува за него, те така или иначе ще си заминат. За Момчи и Веселка ще гласуват само Анселита и Марти + евентуално Емо и Калина.
за Симона и Вели ще гласуват Данчо и Искра, Божи и Деян и Пламен и Елена.
3-2 или 4-1, според Емо...

# 144
Скрит текст:
Emi_55, Тиква Yellow Heart, мерси! Flowers Hibiscus

Diavolo, не мисля, че физзарядката беше позьорщина. Вярно е, че не всички от участниците спортуват, но винаги има пръв път.
позьорщина е не за тях, а за Анселита, която се изтъква по този начин

diziler, много добре разбрах мисълта на Diavolo Joy

Според мен Анселита споделя с останалите нещо, което тя самата прави, което по принцип е хубаво, а и повечето определено се забавляваха. Не виждам позьорщина в нейната постъпка, но това е на мен как ми изглежда.

# 145
Муцуните пак ще минат между капките...Изобщо не се справят с игрите, все са на ръба от отпадане и то заслужено. Не харесвам БЧК-то, ама в случая ще отпаднат заради стратегиите на другите.

# 146
Момчил пък така да не се е научил да губи на тази възраст все още...Правилно го е усетил Пламен, че Момчил в стремежа си да спечели преминава здравословната граница...

# 147
  • Испания
Муцуните пак ще минат между капките...Изобщо не се справят с игрите, все са на ръба от отпадане и то заслужено. Не харесвам БЧК-то, ама в случая ще отпаднат заради стратегиите на другите.

Ще отпаднат заради лаладжията Момчил. Не го харесват и вече го показаха с играта на шах.

Пламен ми става симпатичен.

Чест му прави на Емо, че гласува така, както чувства. А Калина го подкрепи.

Божидара, която не харесвам, се аргументира много добре.

Анселита и Мартин пак показаха защо не ги харесвам.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 21:25 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 148
Беше ясно, че Момчил си заминава.

# 149
  • Испания
И какво се случи? Калина и Емо не гласуваха стратегически и си вкараха автогол. Другите няма да им простят тогава, когато трябва да гласуват за тях.

Да поплачем със Симона.

Анселита и Мартин не са във формата за наградата.

Общи условия

Активация на акаунт