💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 431
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
  • Sunshine state
Много добре са ги усетили участниците, а Веселка рони крокодилски сълзи. 🥴

# 151
Щом и Мартин са ги усетили що за стока и "стратези" са,значи е ясно.

# 152
  • Испания
Елена на Калина: "Ти компромисно какво сънува?"

# 153
Симона и Велислав са слаби играчи и като нищо следващата седмица ще са отново на пангара.

# 154
Ще го оцените вие Пламен... Почти нищо не му разбирам като говори Joy но е интелигентен, умен, съобразителен и честен. Смешен е, но заради всичко останало казах, че аз и ММ бихме имали приятели като тях с Елена в живия живот. Тя има много приятно чувство за хумор, много е умерена, спокойна и приятна като характер.

# 155
Малко подмолнички ми идват Анселита и Мартин. Емо е много лоялен и сърдечен. Общо взето едните загубиха заради Момчил, другите спечелиха заради Симона. Веселка и Вели нямаха много общо с избора.

# 156
Тази Анселита искам да взема една мокра кърпичка и да и изтрия веждите.  Устните и те излизат от оградата защоо не е грозна изобщо но много се старае да бъде... Веселка и Момчил не ме кефеха от началото много са ми детски но Анселита и Мартин постъпиха долно. Нищо не спечелиха от този ход. Противни са ми емо и калина. Ако бях там нямаше да мога да ги дишам.нямам двойка фаворит. Всичките ме дразнят

# 157
Ае и тоя велик стратег, ще катурне двойката, попаднат ли на номинации.

Емо вече съм сигурна, че не го харесвам! Калина май също. Още не мога да си избистря точната причина, за да я формулирам с думи, но и това ще стане.

# 158
  • Испания
Йордан събира черни точки.

# 159
  • Sunshine state
Йордан е прав донякъде, но е по-добре да си мълчи, иначе ще събере много негатив.

# 160
  • Испания
Пак ще е весело и забавно другата седмица.

# 161
Ох,тази игра изглежда болезнена.Що все мъжете мъчат с такива неща?Нямата игра ще е забавна.

# 162
  • София
Не го очаквах това от Мартин и Анселита. Определено ми станаха доста неприятни. Браво на Емо, държи си на мъжката дума, принципен се оказа, но това може сега да им излезе през носа...
Данчо много хубаво им го каза на всичките, ама не биваше, защото съвсем се закопа и ако са на елиминация ако преди бе на 80% сигурно, че ще ги изгонят, сега ми е на 99% сигурно.
Просто не бива да са на елиминация, ама това вече чисто математически става много сложно. Останаха 6 двойки, като имаме 2 на елиминации.

Някой знае ли как ще се реши финала? С игра или гласуване, ако е с гласуване моите хора почти никакъв шанс нямат към днешна дата.

# 163
Павел почна да печели и много му порасна работата и почна да философства.
Точно пък той да дава акъл. Елена е голяма злобарка.
Другата седмица изглежда брутална.

Емо се показа мъж на място и много ми хареса. Обичам приципни хора, които си държат на думата.
Симона я подкрепиха другите, не защото много я обичат, а защото е видно, че са най-слабата двойка.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 21:50 от bonbonka6

# 164
  • София
Кой?

Общи условия

Активация на акаунт