💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 432
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
На милия Емил май не му достига въздух, а на Мартин - мозък Simple Smile

# 166
Да, Емил е някакъв негативен такъв, мрънка, ама сякаш си е подарил на халос един от деветте си живота и обвинително: как може да искате това от мен, не ви е срам (към екипа),, обаче за победа тръгнал! Мъж с глава като каца (имам предвид голям мъж!); рапър, което само по себе си изтъкнато така, го прави звезден (ли?) (кой беше чул за рапъра Емо от Пловдив или село Ягодово преди това предаване?), и един такъв... абе ние сме над нещата (и над другите). И двамата са едни такива хора, на които не толкова им личи, но от които се усеща, че се чувстват с една глава над тълпата и са убедени, че не са като никой от тях, а по-специални. Характерът му на Емил е дребен и това някак си личи от свитите му рамене.

# 167
Аз харесвам Пламен и Елена от самото начало.
Хареса ми и че Емо подкрепи Момчил защото е с него от самото начало, а Кики го подкрепи него.
По скоро не ми хареса как Мартин и Анселита се обърнаха срещу Момчил и Веселка.

# 168
  • София
Много ме е яд, че още не могат да оправят този бъг с анкетите и само с нова тема може да се пуска анкета.

За мен към момента в най-добра позиция, чисто социално се намират Елена и Пламен, а след тях Божидара и Деян, ама за тях не съм толкова сигурен. Тук някъде идват Симона и Вели, трети. След тях слагам Емо и Калина, предпоследни Анси и Марти и последни за съжаление Данчо и Искра. Това го казвам във връзка с кой какви гласове евентуално би натрупал от другите двойки. Колебая се за позицията на Божи/Деян и Емо/Калина, дали не са по-назад или по-напред.

# 169
Хайде Данчо следващия нахъсан, ами това отблъсква останалите нормално. Как пък да не е играта за забава, за всички двойки без една, играта ще остане само това - забава, почва ясно да личи кой се е взел най-сериозно още при влизането. Пламен чак ми стана симпатичен на финала на предаването.

# 170
Да, Емил е някакъв негативен такъв, мрънка, ама сякаш си е подарил на халос един от деветте живота и обвинително: как може да искате това от мен, не ви е срам (към екипа),, обаче за победа тръгнал! Мъж с глава като каца; рапър, което само по себе си изтъкнато така, го прави звезден (ли?) (кой беше чул за рапъра Емо от Пловдив или село Ягодово преди това предаване?), и един такъв... абе ние сме над нещата (и над другите). И двамата са едни такива хора, на които не толкова им личи, но от които се усеща, че се чувстват с една глава над тълпата и са убедени, че на саркато никой от тях, а по-специални.

Напълно съм съгласна. Още като им чух визитката и претенциозните простотии вътре, ми станаха неприятни.

# 171
И нa мен,  чaк cегa Плaмен ми cтaнa cимпaтичен. Той е cилният игрaч, без дa е aлчен нa вcякa ценa. Йордaн и Божидaрa / знaм, че ca от две рaзлични двойки/ ca нaй нaхъcaни зa победa, но товa ще им изигрaе лошa шегa. Нa финaлa ще оcтaнaт Еленa и Плaмен и Aнcелитa и Мaртин. Не знaм, кой иcкaм дa cпечели.
Кaлинa е cтуденa и нaдменнa, отблъcнa ме. A  Емо е много cлaб в изпитaниятa, тaкa че нямaт шaнc. Муцуните cъщо чaк cегa ми cтaвaт cимпaтични, но много проcтеят нa фонa нa другите. Cпоред мен, вcички глacувaхa cтрaтегичеcки, caмо Емо cглупи.

# 172
  • Испания
Въпреки направените многократно декларации, че не им пука и се били забавлявали, всички двойки следват своя стратегия.

Едни ми харесват повече, други по-малко. Само прости хора никога не могат да ми харесат и да ме забавляват.

# 173
И нa мен,  чaк cегa Плaмен ми cтaнa cимпaтичен. Той е cилният игрaч, без дa е aлчен нa вcякa ценa.

Според мен Пламен е много интелигентен и чувствителен. Държи са като клоун, но това за него е маската, която той мисли, че повечето хора харесват, и която всъщност прикрива неговата ранимост. Поне аз така го усещам Grinning

Йордан свали картите на масата, мисля, че малко прибързва, но ще видим.

# 174
  • София
А тези дето хвалят толкова много Пламен, замислихте ли се, че той може да е прикрит и по-хитър просто? Няма как да сте сигурни, че не влага стратегия и че е там само за купона. Никой не отива само за купон след като е избран от многохиляден кастинг. Щом е там, значи си има някакъв план в главата. Останалото са нюанси.
Анси и Мартин например доста олекнаха с тези абсолютно лъжливи подмятания пред камерата.

# 175
О не, това е много лирично, Telesilla 😃

Въобще не съм казала, че е там за купона и че няма стратегия. Казах, че е умен Wink

# 176
Как пък ги видяхте Емо и Кики студени и високомерни идея нямам. За мен са сърдечни и излъчват спокойствие. Във визитките споделят с какво се занимават, няма как Емо да пропусне да каже, че е рапър, но оттогава не се е изтъквало. Аз чак се сетих като трябваше да пеят и другите двойки го повториха.

Аз съм за тях, Деян и Божидара или Ели и Пламен. Която и от двойките да победи ще се радвам и съответно ще ме е яд, ако някоя от другите спечели.

# 177
Зa мен cтуденa е caмо Кики. Емо ми е cлaбоcт. Тя не блеcти и c оcобено ум. Той бaлaнcирa в тяхнaтa двойкa.
В моментa ме е яд, че не оcтaнaхa Ивелинa и Cвятоcлaв, много ca готини и трябвaше дa cпечелят.

# 178
Аз от началото не харесвам Емо и Кики, като двойка, но не мога да си обясня защо. Имам усещане, че Емо някак уж много спокойно налага мнение и манипулира. Успява все едно да нарака Кики да се чувства виновна. Два момента:
- бяха на закуска всички и Емо подкани Кики да разкаже някаква история, за която тя явно и беше неудобно и отказа да я разкаже. Емо запопна да я разказва и тогава Кики се намеси нещо да допълва. Емо я скастри: " Нали нвмашр да разказваш"
- когато трябваше да отговарят на въпроси жените, а върху мъжете да се изсипват гадории, Кики в стаята му се извиняваше!?!, и той благосклонно й каза, "няма нищо".
Кики ми е посредствена, без кой знае колконумствен капацитет, доста преправена мадама.
Аз не виждам пък нищо лошо в избора на Анси и Марти. Игра е, това не е приятелство все пак...

# 179
  • Sunshine state
И аз много харесвам Емо и Калина и изобщо не ги намирам за надменни и студени, напротив. Явно всеки с възприятията си. Никоя от останалите във формата двойки не ме дразни особено, за всяка една ще се радвам да спечелят. 👌

Общи условия

Активация на акаунт