💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 395
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Дано Веселка и Момчил си тръгнат.

# 91
  • тук, на мястото си
Много беше хубава роклята на Искра, на партито!

# 92
Утре ще е доста забавно.
Емо и Калина са много готини, но са слаби играчи.
На финал виждам Искра/Йордан, Божидара/Деян, Мартин/Анси и евентуално Елена/Пламен.

# 93
  • Велико Търново
И Елена вика - "Хайде, че губим време!"

В началото Елена и Пламен ми бяха безразлични, но днес много се зарадвах на победите им.
А с този диван... да вземат всички да се накачулват на него, но няма да ги издържи.
Искра и Йордан дали са способни, ако са останали след номинация, наистина да се върнат на него?

# 94
Учудих cе, че Плaмен cмятa толковa бързо. Нa мен той ми проcтееше, но днеc cи промених мнението.
Кaто визия , от caмото нaчaло ми хaреcвa Емил, мой тип е. От жените: Иcкрa, деликaтнa и нежнa е, много обрaнa. Cимонa е cимпaтичнa, приличa ми нa Тони Димитровa, aко отcлaбне, ще е дори хубaвa. Първичнa е, личи й че нямa обрaзовaние.
Кaлинa е типичнaтa кифлa нaиcтинa, не изпъкнa c нито едно кaчеcтво доcегa.
Божидaрa ми е дрaзнещa, и cлaбa дa е, вcе тaя. Учудих cе, че е нa 30, изглеждa поне нa 40.
Много ми cе иcкa дa cпечелят Мaртин и Aнcи, нaй добрички ca ми.
Глaувaх зa Веcелкa и Момчил, време е дa cи ходят.

# 95
Аз съм изумена от две неща днес - първата игра я спечелиха само 3, а втората - само двама.
И второ, по-важно, видяхте ли, че след загубата на играта с колата и смятането, Симона НЕ вика на Велислав?! Гушка го и го успокоява, че това е само игра. В шок съм! До сега все тя врещеше, а сега такава мила, разбрана. Уау.

Ох, много харесвам Емил и Калина. Защо така от 2-3 седмици хич не им върви :/

Анси и Елена бяха неочаквано добри в насочването за пробиването, а Марти беше фурия - за 10 секунди проби дупка, някои въртяха по минута и отгоре.

# 96
Мартин и Анси и на мен ми изглеждат много добрички и наистина държащи един на друг, жалко, само че на моменти много простеят.

Това, което не стигна на Емил и Калина, беше физическа сила, макар че Емил се представи по-добре от моите очаквания.

# 97
Понеже миналата седмица Smileys подложи не само на съмнение, а и на ироничен коментар написаното в уикипедия, че това е израелски формат и как било пълна измислица...
Ето днес забележете на финалните надписи логото на Abot Hameiri
Една проста справка в гугъл показва ясно:
Abot Hameiri is one of the leading production companies in Israel, producing a major part of the Israeli TV's prime time, while maintaining high scale production ...

Developing original and successful formats both for the Israeli primetime, and the international markets, among them: “Power Couple”, “Hear Me Love Me See Me”, “The Best of All”, “It Girls”, “SwaggerZ”, “I Know”, “Into The Wild Amazon”, “Restart”, “Love Lab”, “The Band project”, “The Brits Are Coming” (with Trinny and Susannah), “TLV”, “Cuckoo’s Nest”.

Ние гледаме просто побългарена версия на израелския формат Power Couple

# 98
  • София
Не знам хора, но на мен ми е много малко, защото ми допада. Sad
80 минути шоу само 2 пъти седмично. И като свърши после цяла година няма какво да се гледа. Спряха и Сънито и вече е тотал щета. Само ЕзД и ОЖ ми държат интереса.
Няма ли някоя телевизия да се сети да дава американските или австралийските сървайвъри, сега е моментът...

Между другото аз изгледах Къртицата, сезон 1, ама вече писах за това. Няма какво повече да добавя. Като цяло ми хареса, но прекалено режисирано и скандално. Някои игри бяха наистина много тежки, но в повечето случаи се даваше прекалено много гювеч на групата. Изкефих се и не мога да повярвам направо, че любимката ми (Марина) стигна финал. Simple Smile Така и не си харесах мъж за любимец, което е много странно и неспицифично за мен, но това е положението. Все пак Сървайвър и ИВ ми харесаха повече, не с много, но държат палмата засега.

# 99
Калина и Емил имат шанс само срещу Момчил и Веселка днес, иначе ще са аут. Мисля, че и на Симона и Велислав им симпатизират доста двойки, та не се знае, ако са на елиминации, дали няма да останат.

# 100
  • Sunshine state
Няма какво да се гледа, наистина, съгласна съм с теб. Аз следя това шоу, МШ и ХК. Съни бийч го отписах, защото нали го спряха..
Яд ме е, че Калина и Емо не успяха да вземат игра. Дано днес не отпаднат. Иска ми се Веселка и Момчил да се махат. Ако случайно Искра и Данчо са срещу Емо и Калина, предпочитам Е и Д да си ходят. Да видим.

# 101
Ако Искра и Данчо са на елиминации с Момчил и Веселка, коя двойка ще подкрепят и ще остане, според вас?
 Аз мисля, че ще отстранят И и Д, защото са по силни, т. е. другите двойки ще подходят стратегически.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 18:36 от monii

# 102
Сега се замислих за наградата - предполагам, че последната двойка ще спечели сумата, която е натрупала в своята сметка в генералното класиране до последната игра. Звучи ми най-логично да е така, Искра и Данчо вече имат над  50 000 лв в своята сметка.

# 103
  • Испания
Сега се замислих за наградата - предполагам, че последната двойка ще спечели сумата, която е натрупала в своята сметка в генералното класиране до последната игра. Звучи ми най-логично да е така, Искра и Данчо вече имат над  50 000 лв в своята сметка.

Така е. Емо Чолаков спомена веднъж, че само тези, които са на първо място, ще вземат парите.

Симона ще прави "фи зарядка".

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 20:06 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 104
Коя книга четеше Деян?

Общи условия

Активация на акаунт