Звездни компромати - Април'20

• 214 462
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 1 935
И аз вече нвмам нерви да го гледам, а преди го обожавах!

# 1 936
Аз идвам с няколко рожденици
Чанинг Тейтъм , 40
Стейна Кетик, 42
Кевин Джеймс,55
Мелания, 50
Силвия Кацарова, 66

Скрит текст:

# 1 937
Стана Катич кога стана Стейна Кетик? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 938
И аз вече нвмам нерви да го гледам, а преди го обожавах!
И аз се чудя на този продуцент който плаща да се произвежда продукция с такава ниска гледаемост ?!
Явно иска ей така да троши едни пари.
И да, в началото и аз го гледах, но откакто тези лелки взеха да се смятат за Опри, рязко ми опротивяха
Да не говорим, че и качеството  падна.

# 1 939
хаха честно нямам идея как й се произнася името, аз винаги на ум така си го произнасям Simple Smile Но Стана не ми звучи правилно...Stana...

# 1 940
Е жената е сръбкиня. Типично балканско име.

# 1 941
хаха честно нямам идея как й се произнася името, аз винаги на ум така си го произнасям Simple Smile Но Стана не ми звучи правилно...Stana...
Баща сърбин, майка хърватка. Simple Smile

# 1 942
Баща сърбин, майка хърватка. Simple Smile
Хората вече са транскрибирали името й - Стана Катик (на английски: Stana Katic /ˈstɑːnə ˈkætɨk/)

# 1 943
Като Габи Спаник - актриса от латиносериалите. Много я харесвах преди. И тя е била Спанич.

# 1 944
Първата дама на Америка, Мелания Тръмп, днес има рожден ден. Да е жива и здрава и да ни радва с такива хубави снимки.

# 1 945
Едва ли някога вече ще ви радва с точно такива снимки. Wink

# 1 946
Меланията напоследък ми изглежда едра почти колкото мъжа си на снимките, та освен общественото положение, си има и естетически пречки да не радва вече с такива снимки.

# 1 947
Потресе ме " жеста" на Лили Иванова.Sad Не ме изненадва отношението им към цветята от феновете, работила съм доста време в организацията на културни събития и ги знам тия номера. Благодарят, уж трогнати са от вниманието на зрителите и после хвърлят цветята отзад. Това поне хората не го виждат, а сега... Ми като иска да купи нови букети, лично тя и да им ги подари на лекарите.

# 1 948
  • София
Дизайнерът Марк Джейкъбс. Не му се отразява добре изолацията. Joy

Скрит текст:

# 1 949
  • София
Тя Роналдовица още миналата седмица тръгна полугола по улиците,вие за Славена ...😂😂😂😂

https://www.instagram.com/p/B_VJugQAuMs/?igshid=klvpq6g61agi

Общи условия

Активация на акаунт