Звездни компромати - Април'20

• 214 462
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 1 920
Поли Геенова
Скрит текст:

Теди Велинова
Скрит текст:

Жасмина
Скрит текст:

Пипи, Любомиров и Александър
Скрит текст:

Силвия Петкова. Готина снимка.
Скрит текст:

# 1 921
  • До морето
Не съм фен на Пипито, но пък са много готино семейство!

# 1 922
Аз съм фен на мъжа й. Blush

# 1 923
“Певицата Лиляна Деянова, известна като Лилана и брат й Александър Деянов са арестувани при операция на специализираната прокуратура, започнала на няколко адреса вчера”
btv

# 1 924
Актьори изиграли перфектно женски образи :
Скрит текст:
,,,,,,,,,
Килиън е красива жена Simple Smile,то и чертите му са малко нежни.

И една закачка,песен за вируса JoyРазвеселяват ни македонците :
Скрит текст:

# 1 925
Не познавам Илиян Любомиров, но съм засичала на много места да обвиняват, че е лентяй и хрантутник, който все си избира каки с положение, да го издържат. Предишната му приятелка Албена Ненкова беше над 20 години по-възрастна от него, Пипи само с шест. Дано не е вярно.

# 1 926
И една закачка,песен за вируса JoyРазвеселяват ни македонците :
Скрит текст:

Бойко Борисов качил видео, на което слуша тази песен докато шофира Grinning
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2740540786173974& … d=100006542380422

# 1 927
  • Sofia
Не познавам Илиян Любомиров, но съм засичала на много места да обвиняват, че е лентяй и хрантутник, който все си избира каки с положение, да го издържат. Предишната му приятелка Албена Ненкова беше над 20 години по-възрастна от него, Пипи само с шест. Дано не е вярно.
Е,как хрантутник?!
2год заработва с много усилия и двучасов труд прехраната си в панела на Гала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 928
Тия, които го обвиняват, явно не са му виждали фиша за заплатата 😁

# 1 929
Лелка Нелка чете темата сигурно. При интервюто с Аръков са беше барняла в по-затворена риза, макар че беше нахлузила опънат панталоно-клин по бутчетата. А и Мегито кудкудякаше по-често.😉

# 1 930
Бойко Борисов качил видео, на което слуша тази песен докато шофира Grinning
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2740540786173974& … d=100006542380422

Добре, че са Бойко и Божинката че да популяризират балканската музика у нас.

Иначе каква композиция само - отпред кортеж (така ли се казват тези с лампите и сирените?), отзад кортеж, по средата Борисов в микробус с касетка ягоди на задната седалка. Не изглежда добре, ако е тръгнал специално за ягоди, с толкова похарчено гориво и работно-времеви ресурс на доста хора, ама и да помъкне щайгата с ягоди след някоя среща на високо равнище е нелепо.

# 1 931
Поли Генова какво си отворила устата на всяка снимка? Това момиче никога не ми е било приятно.
На Велинова момченцето копие на таткото. Има същия откачен поглед.
Пипилота и тя като лелка до мъжа си.

# 1 932
Направо ми е симпатична с така закрита уста. 😜
П. П. И ний така си 'одим до магазина. 😎
Не знаех,че модата е да си по сутиен като ходиш до магазина ...ще си взема бележка Simple Smile

# 1 933
И дибидюс голи ще трябва да се съблекат за магазина инстаграмките, ако продължават основните им спонсори; фризьори,  фитнеси, ресторанти и хотели да са затворени. Няма как.

# 1 934
Лелка Нелка чете темата сигурно. При интервюто с Аръков са беше барняла в по-затворена риза, макар че беше нахлузила опънат панталоно-клин по бутчетата. А и Мегито кудкудякаше по-често.😉
Ти си отделила време да ги гледаш ?! ... но не е късно да избухнат пак !

Общи условия

Активация на акаунт