Звездни компромати - Април'20

• 214 462
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 1 905
Глупав "жест" и за Лили, и за кралицата и за Мегън дето ги дари на деца в болница.
Да не кажа малоумна работа!

Да, и за английската кралица ми се струва също толкова тъпо, нямам нищо против Лили Иванова иначе. Да речем, че в Англия са си надвили на масрафа и само букети им липсват по болниците, не съм запозната, но в България определено  имат и по-приоритетни нужди лекарите. Освен това доста от цветята предизвикват алергии. Не са най-подходящото нещо в болница.

# 1 906
  • Sofia
Направо си е простотия този "жест",поне за мен няма логично обяснение.

# 1 907
Може да си е помислила, че нещо ще ги зарадва в този момент, но не вярвам на лекарите да им е до цветя.
Просто необмислено и излишно от нейна страна.

# 1 908
Прилича ми на Нина Николина Simple Smile
Като Жокера е 😕

# 1 909
Цветя, дискове и рекламни материали...те това е креативност...Да си оформи пролетното почистване като подарък Mask

# 1 910
Славена Вътова отива до магазина..
Скрит текст:

# 1 911
Направо ми е симпатична с така закрита уста. 😜
П. П. И ний така си 'одим до магазина. 😎

# 1 912
Славена Вътова отива до магазина..
Скрит текст:
Да си покаже стегнатото тяло  ...не за друго .
 "Мисия , да отида до магазина"... малко са жените ,които така ще отидат до магазина ,според мен .  Аз Лично не бих.

# 1 913
От слабост как й е увиснал силиконът.....
Иначе хубав корем.

# 1 914
Helena Bonham Carter
Скрит текст:

# 1 915
Джей Ло по сутиен на детски рожден ден, Слав Во по сутиен до магазина, какво ви говори това? Цял нов тренд се зароди, сега въпроса е - карантинно на коя още й стават сутиените и коя ще купува следващ номер?
Очаквам кака Нелка Уинфри да води следващото предаване според новата мода и след това да си пусне бельото за продажба, с благотворителна цел.

# 1 916
Хелена е истинска симпатична вещица. Smile

# 1 917
  • Rock & Roll feeling ...
Крис Хемсуърт е решил да почисти гаража си, за да оплътни малко от наложеното свободно време и намерил в каската за мотора си свит питон. Като един истински Тор се отдръпнал 2 крачки назад и повикал жена си. Елза била по-смела със змите.

Наскоро е бил на посещение в добвоволческа организация за спасяване и рехабилитация  на коали :
Скрит текст:

# 1 918
Като гледам Славена и осъзнавам, че съм много извратена. Joy Представих си я така екипирана с маска, очила и ръкавици да избира зеленчуци в Кауфланд... и изведнъж някой зад нея (с маска под брадата) се изкихва мощно и залепя съдържанието на носа си върху кожата на гърба й.... Trollface

# 1 919
Ох, този Крис е ❤💋💋💋💋. Май нямам друг любимец.
Славена изглежда нелепо в това.... хм, съблекло.

Общи условия

Активация на акаунт