Звездни компромати - Април'20

• 214 473
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 1 890
Да де, ама за какво са им цветя на медиците? Сещам се, в неонатологията при нас имаше бележка, че не приемат цветя и почерпки. Ако някой иска да се отблагодари, да дари някаква сума за закупуване на кувьози.

# 1 891
Гушнали букетите на Лили. Странен жест, явно вече не е много с акъла си.

# 1 892
Не знам колко е за тази тема, но вече на доста места се съобщава за смъртта на Ким Чен Ун след заболяване и сърдечна операция.
Добронамерен, но странен жест. В този случай Лили Иванова можеше да призове фенове и приятели да не изпращат букети, а да подкрепят каузата! И какво са ги изтипосали хората с тия букети, много нелепо. Имаше май още някой с подобен “жест”, не мога да се сетя кой.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 23:03 от Ellinor*

# 1 893
На Хари булката дари цветята си от бебешкото парти или някаква такава подобна глупост беше.

# 1 894
Мегън Маркъл.

# 1 895
Интервалите преди препинателните знаци на картичката за красота ли са?

# 1 896
Тя баба Лили вече е нормално да я тресе някоя старческа деменция. Да, лекарите имат нужда от китки, а не от оборудване и предпазни средства. Ама нейсе. Прощаваме и, щото е Лили.

# 1 897
И аз четох за Ким Чен Ун. Пишеше също, че сестра му ще поеме властта.

# 1 898
Не беше ли млад за умиране този човечец, Ким Чен Чун, не си ли прави физ. зарядка всяка сутрин?
Да не го от е отнесла короната, при положение, че дори не съществува при него? Open Mouth  Разстроих се.

Ал Пачино и на 235 години пак ще е все така невероятен, магнетичен и секси тип, при положение, че никога няма да разбера кое точно го прави такъв. Магьосник е това!

Другата ни столетница Лили Иванова и тя ли днес? Божкеее, само аз останах с моите 186 години да си младея все още.

# 1 899
Да де, ама за какво са им цветя на медиците? Сещам се, в неонатологията при нас имаше бележка, че не приемат цветя и почерпки. Ако някой иска да се отблагодари, да дари някаква сума за закупуване на кувьози.

И Кралица Елизабет направи подобен жест преди няколко дни, за рождения си ден.

# 1 900
Глупав "жест" и за Лили, и за кралицата и за Мегън дето ги дари на деца в болница.
Да не кажа малоумна работа!

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 07:39 от ver4eto_sv

# 1 901
И аз четох за Ким Чен Чун, но пишеше бил във вегетативно състояние. Поддържали го системи докато се изясни кой ще поеме властта. Мен много ме съмнява, че точно короната го е повалила и е дала отражение на сърцето, от това е опериран.

# 1 902
Колко ли кадърни хора са в небитието заради такива посредствени и нелепи  като Банда....Но това е България 'сепак.😣
Гала и тя се изчерпа отдавна, явно и е добре, че и натресоха този кокошарник.
Реакциите и от години варират от екзалтация, учудване и цъкане с език до лиготии и малоумно говорене.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 08:41 от #Frozen#

# 1 903
За мен също е странно ,че е подарила цветята ,които са подарени на нея.
Все едно едно да  подари подаръците (подарени от почитатели ) на медицинските служители ....
Да беше дарила пари , предпазни костюми , нещо от което имат нужда.
Чест и почитания за Лили Иванова ,но за мен този жест е безсмислен.

# 1 904
Адски тъпо е това с цветята. Най-малкото са клюмнали докато ги разнасят насам -натам.

Общи условия

Активация на акаунт