Звездни компромати - Април'20

• 214 373
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 235
Сигурно, ама стилът й сега е Уау! Наистина изглежда великолепно. Евала на стилиста й.
И кои са и стилистите?Кой се грижи за тоалетите и,нали един куп дизайнери се правеха на голяма работа и отказаха да и бъдат на разположение?

Още в началото на мандата имаше обширна статия кой й е стилиста, но съм боса в модата, и не запомних името. Мисля, че беше някакъв европеец. В началото се дърпал, но тя го убедила, и много държала да е точно той. После ще се поразтърся.

Допълвам се, Ерве Пиер е стилиста. Hervè Pierre.

https://m.dir.bg/life/moda/uik-chovekat-koyto-oblicha-melaniya-tramp

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 09:03 от Giada

# 2 236
Има стилист, ето го- Hervé Pierre

# 2 237
Според мен се справя много добре този стилист.

# 2 238
Направо е върха! Мелания е еталон за модерна класика.

# 2 239
Стилът не може да ѝ се отрече на Мелания.
Матю Пери. Ето това е лошо остаряване, нашият Вергов си е китка Simple Smile :
Скрит текст:
,

# 2 240
Определено. Облича се уникално.

# 2 241
Мелания определено е една от най-красивите първи дами, без значение каква е била преди. Има много хора, които успяват чрез воля, а и немалко късмет да променят живота си в по-смислена и положителна насока, което е достойно за уважение. Личи си, че се старае да придава класа и не се взема прекалени насериозно, прави това, за което има капацитет. Харесвам я.

# 2 242
Матю Пери Sad
Вергов е бомба, само косата и брадата са му в повече, за моя вкус.

# 2 243
Борис Дж. и Доналд Тръмп ми носят усещането, че Бай Ганьо  преди да се върне от Чикаго е успял да омотае някоя местна девойка, след тава прикачването му е било баш през Острова, та и там е имал "туй-онуй" и еги е тези двамата... Дори Борисов ми е по-малко нелеп и смешен.

# 2 244
  • Варна
Матю Пери Sad
Вергов е бомба, само косата и брадата са му в повече, за моя вкус.
Аууу, Матю Пери тъкмо го гледам в първите серии на Приятели по бтв. Какво бонбонче е бил, бива ли така да се запусне? На Вергов нищо му няма, харесвам го. Но верно брадата му е малко излишна.

# 2 245
# 2 246
  • Варна
Как е изгорял на “чорапки”. Страшен! 😁

# 2 247
И Матю пери и Мат Ле бланк са мега симпатяги в Приятели. С удоволствие гледам за 73785940 път сериала.
Освен Матю и Кортни не остарява добре. Другите са бомба.

# 2 248
  • Варна
Особено Дейвид Шуимър, имам чувството, че не е мръднал.

# 2 249

Общи условия

Активация на акаунт