Звездни компромати - Април'20

• 214 367
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 250
Има стилист, ето го- Hervé Pierre
Скрит текст:
Краката трябва да му целува на тоз човек!
Евала, евала, отлична работа!

# 2 251
  • На морето!
Борис Дж. и Доналд Тръмп ми носят усещането, че Бай Ганьо  преди да се върне от Чикаго е успял да омотае някоя местна девойка, след тава прикачването му е било баш през Острова, та и там е имал "туй-онуй" и еги е тези двамата... Дори Борисов ми е по-малко нелеп и смешен.
Е, хайде сега, простаци и идиоти има по цял свят. Не сме в основата на всичко неприятно.

# 2 252
Ana De Armas и Ben Affleck
Скрит текст:

# 2 253
Май не е бременна.

# 2 254
Преписали са ни журналята! 😀

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 15:50 от Ann_Rey

# 2 255
Ани, пак ли почваш с "интересните новини" за Бандичка?

# 2 256
Преписали са ни журналята! 😀

Е, нали това целеше. Да не ти е откраднала гаджето, много концентрирана злоба, голяма работа... Тцтц.

# 2 257
Значи можело.. Ама защо Бен Афлек не се стегна малко докато беше с жена си? Сега вижте го как е прибрал шкембето, изкъпан, избръснат и свеж. Много ме дразни тоя.
Отне му няколко любовници време и един развод за да се върне във форма.

# 2 258
Имат си хората битки и си ги водят, бавно и методично Joy

И за да не съм извън темата, една Камерън Диаз с лош кадър
Скрит текст:

# 2 259
Ама как прецени, че бижутата на Деси Цонева са оригинални, а не реплика? Тази е съчетала в себе си едновременно бръмчалка и простакеса. По комунистическия тъч бръмчи тя.

Не мога да разбера защо в тази тема непрекъснато се коментира, че всичко марково дето носят БГ бръмчалките е реплика, като почнем от Луи Вютона  та стигнем до Шанелите?? Това си остава голяма мистерия за мен. Значи те карат Панамера примерно ма не могат да си позволяват една оригинална чанта Шанел за 8 бона? Rolling Eyes Joy

# 2 260
Ама как прецени, че бижутата на Деси Цонева са оригинални, а не реплика? Тази е съчетала в себе си едновременно бръмчалка и простакеса. По комунистическия тъч бръмчи тя.

Не мога да разбера защо в тази тема непрекъснато се коментира, че всичко марково дето носят БГ бръмчалките е реплика, като почнем от Луи Вютона  та стигнем до Шанелите?? Това си остава голяма мистерия за мен. Значи те карат Панамера примерно ма не могат да си позволяват една оригинална чанта Шанел за 8 бона? Rolling Eyes Joy
Виж сега, тези, които наемат бръмчалките карат... Панемера, щом толкова те е впечатлила тази кола. Просто са услужливи хората и си дават за малко колите.
Изводът е, че мъж с панамера може да си купи чанта Шанел.

# 2 261
Да, ама един мъж ще си вземе Панамерата от бръмчалката, ама чантата за какво му е? Освен това тези бръмчалки нали са на издръжка обикновено, дават им пари и те отиват и си купуват чантата и си е тяхна. Изработили са си я! Stuck Out Tongue Winking Eye
Мика Стоичкова кара Бентли, Гери Никол също. Съмнявам се да не могат да си купят Луи Вютон за 1200 евро примерно, като iPhone-a е толкова горе долу, малко отгоре! Joy А Деси Цонева в Милано беше останала в един хотел дето нощувката е някъде 300 евро и седя там 10 дни. Но не може да си купи бижута, не, никак! JoyJoy Или Мара Отварачката дето дъщеря й таксата на училището й на година е колкото 5 Шанела.Grinning

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 16:34 от Ann_Rey

# 2 262
Венета, ти ли си?

# 2 263
Голямо смятане пада на чуждите чанти и хотели. На някой май му се иска да се докосне до този свят. Вендета кво да се занимава с Бандичка? Има къде-къде по-интересни. Joy

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 18:53 от ~Carolina~

# 2 264
  • Варна
Не знам Венетка ли е, младият индианец ли е, но голяма досада.

Общи условия

Активация на акаунт