Звездни компромати - Април'20

• 211 987
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 295
Абе готини са цялото семейство,и баща им е готин,майката -също.
Скрит текст:
Аз се радвам,че се разсъхна работата с Майли,нито визуално му е на ниво,а със сигурност и по характер.Съдя по това ,че той няма изцепки като нейните пък как е в действителност те си знаят.Не я харесвам изобщо стана ясно ,нали? Joy

И таткото е дългуч, не намерих колко:
Скрит текст:

# 2 296
Ахаха, на тази снимка като таткото да е бебе с тези памперосовидни гащи. Дребните са прилежно издокарани в сравнение с вида на родителя. 😂

# 2 297
Йоланда потвърдила бременността на Джиджи, а в тмз пишат, че очаквали момиче. А защо мама Йоланда потвърждава?

Продължавам да не го вярвам Smile
Пък и точно майка й...лелееееей, дори и да е истина, че е бременна, Йоланда - меркантилния командир, последна ще се хвали с този позор.

# 2 298
Ан Рей, разбрахме вече, че нашият хайлайф са Гала и Глория, разбрахме, че знаеш къде ходят и какво носят, разбираш ги нещата, ай стига толкоз.

Ни един от братята Хемсуърт няма да върна, милозлива съм, но Лиъм най-много ми харесва. 😊

# 2 299
Е, защо? Те моделките на ВС масово забременяха и си продължиха кариерата. Явно не е като едно време, по-друго е положението, защото моделките от 90-те пък родиха, след като се "пенсионираха".

# 2 300
  • Варна
Риана и снимки от колекцията и бельо:
Скрит текст:

# 2 301
  • На морето!
Ама наистина, какво става с Тоци? Затъжих се.

# 2 302
Различни категории са ВС момичетата  и топ модели като Джиджи и останалите от 90- те.
Тя има договори за години напред, особено тя.
Ще видим кога ще потвърди.

# 2 303
Риана
Скрит текст:

Не виждам зърно на тази снимка. Или сутиенът е с телесна подплънка?....Замислих се, че не може да е толкова смотано обработена снимката.

# 2 304
Според мен не е с подплънка, махат зърната за да няма рекламата твърде еротичен вид.

# 2 305
Затъжихте се за зърната на Рири? Пуснете Joy

# 2 306
Милянкова май се е разделила с последния мъж.

# 2 307
  • софия
Значи да очакване седма?, осма? бременност.

# 2 308
Тая вагината си я няма за нищо.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 19:02 от ~Carolina~

# 2 309
Милянкова май се е разделила с последния мъж.
Стара информация е това.

Общи условия

Активация на акаунт