Звездни компромати - Април'20

• 212 024
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 280
Дълъг торс и къси крака брррр.
Кой това?Ако е за Лиъм ,не е така Simple Smile
На снимката ми се видя така, но все пак съм през телефона.

# 2 281
Всички изглеждат късокраки, ако са облечени така и в такива пози и ракурси.

# 2 282
Най-тъпите клюки са ми свързани с Тоца и семейство. В тоя ред на мисли, панамери и хотели - нищо ново ли няма на нейния фронт? 🤨

# 2 283
От кадъра е.И двамата братя са много пропорционално и добре сложени с ръст над 1,90 см Heart Eyes

# 2 284
Те са трима. Ама на мен най ми харесва Крис. Лиам на тези снимки е много отблъскващ в лице.

# 2 285
Е ясно е де,коментирано е няколко пъти.Говорех за двамата щото са високи,третият не е.
Скрит текст:

# 2 286
Лиам е трети. Joy

# 2 287
Да, ама един мъж ще си вземе Панамерата от бръмчалката, ама чантата за какво му е? Освен това тези бръмчалки нали са на издръжка обикновено, дават им пари и те отиват и си купуват чантата и си е тяхна. Изработили са си я! Stuck Out Tongue Winking Eye
Мика Стоичкова кара Бентли, Гери Никол също. Съмнявам се да не могат да си купят Луи Вютон за 1200 евро примерно, като iPhone-a е толкова горе долу, малко отгоре! Joy А Деси Цонева в Милано беше останала в един хотел дето нощувката е някъде 300 евро и седя там 10 дни. Но не може да си купи бижута, не, никак! JoyJoy Или Мара Отварачката дето дъщеря й таксата на училището й на година е колкото 5 Шанела.Grinning
Е, как за какво му е на един мъж чанта? Може да си я мине с една влажна гъба, да си я прибере в кутия и пак да я подари. Това, че той лесно е взел пари не означава, че лесно ще ги раздаде! Бръмчалка трябва да се радва и на почивка в Гърция и няколко вечери, бе! Какви Шанели и какви Панамери бълнуваш? Божеее, че те са цял каталог селянчета. Как пък да не им купуват Шанел!
Дъщерята на Стоичков я сравняваш с бръмчалка? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Аз имам впредвид оборотните бръмчалки като Златка Райкова например. Мика и Гери Никол са в графа милионерски щерки, заедно с Бандата. И просто ме сразявате с този Шанел, все едно за нещо извънземно говорите. Глория беше баш сега зимата на Малдивите. Със сигурност няма пари за оригинален Шанел! ScreamJoy А Гала на Нова година беше в Дубай със Стефан и щерката, когато там е активния сезон и е доста скъпо и бяха в 5 звезден хотел. Вие БГ хайлайфа баш до просешка тояга ще го сведете. JoyJoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 17:23 от Ann_Rey

# 2 288
Майтапиш се нещо с мен JoyЗнам,не съм ги изреждала по възраст!

# 2 289
Joy Фактите са си факти.

# 2 290
Е ясно е де,коментирано е няколко пъти.Говорех за двамата щото са високи,третият не е.
Скрит текст:

На мен най-ниският най-много ми харесва в лице. А сигурно не е и толкова нисък, ако не застава до хора с ръст 2 метра.

# 2 291
Гугъл казва, че Лиам и Крис са 1.91 и съответно 1.9. Люк е 1.8, т.е. пак си е висок. Аз съм най-голяма фенка на Лиам, таз Майли никога няма да я разбера що го заразя, освен хубав и висок ми се струва и много свестен.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 18:26 от Emi_55

# 2 292
Абе готини са цялото семейство,и баща им е готин,майката -също.
Аз се радвам,че се разсъхна работата с Майли,нито визуално му е на ниво,а със сигурност и по характер.Съдя по това ,че той няма изцепки като нейните пък как е в действителност те си знаят.Не я харесвам изобщо стана ясно ,нали? Joy

# 2 293
  • Варна
Ann-D_Rey, ние хайлайф нямаме и не обсъждаме БГ парцалите под този знаменател. Ако под БГ хайлайф разбираш онази ФБ страница с безумни балове и събития, наслаждавай им се!

# 2 294
Абе готини са цялото семейство,и баща им е готин,майката -също.
Аз се радвам,че се разсъхна работата с Майли,нито визуално му е на ниво,а със сигурност и по характер.Съдя по това ,че той няма изцепки като нейните пък как е в действителност те си знаят.Не я харесвам изобщо стана ясно ,нали? Joy
И аз съм на това мнение. С Майли хич не бяха хубава двойка, аз бих му отивала много повече 😂

Общи условия

Активация на акаунт