Звездни компромати - Април'20

• 212 033
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 2 265
По-скоро индианеца 😂

# 2 266
Те сметките са супер прости и показват ясно, че да си купи марков Шанел не е толкова трудно за една бръмчалка. А това да си мислим, че "всичко е реплика, щото ний не можем да си го позволим", е тотален БГ провански манаталитет за съжаление.

# 2 267
  • Пловдив
Кой е индианецът?Grinning

# 2 268
На мен ми е по-интересно каква ти е драмата с Андреа.

# 2 269
Само 300 евро за нощувка?! Не е чудо невиждано и не малко хора могат да си го позволят.

# 2 270
Е, стига де. Не са чак толкова много хората, които са могат да дадат 300 евро за нощувка, какво остава за 10 нощувки и за лайфстайл, при който няколко пъти годишно ги дават, без да се замислят. Това е половингодишният доход на много българи, на средностатистическия европеец също няма да му се видят малко.

# 2 271
Мисля да разведря малко темата, че с тези бръмчалки и чантите им ми дойде до гуша JoyПредпетъчно:
Скрит текст:
, , ,

# 2 272
Ами Гала дето вече втори или трети път си прави почивки на Малдивите с мъжа си. 10000 евро струва еднседмична почивка в ризорт там. И тя и дъщеря й имат чанти Луи Вютон и съм убедена, че са истински, защото както казах почивките на Малдивите са много по-скъпи. А пък на Малдивите що народ от БГ хайлайфа се изреди, ма нямат пари за Луи Вютон. Доста забавно! Joy

# 2 273
Дълъг торс и къси крака брррр.
Брад 😍
Скрит текст:
[\spoiler]

# 2 274
Мисля да разведря малко темата, че с тези бръмчалки и чантите им ми дойде до гуша JoyПредпетъчно:
Скрит текст:
, , ,
Ухх, на какаа 😍
Само 300 евро нощувката, само 1200 чантата, само..., темата вярно е клюкарска, но айде да не става селска.
Чужди пари и чанти не е готино да се броят.

# 2 275
Хайде, Анди, стига си прави реклама. Разбрахме, че си "милионерска щерка" и Гала къде ходила, колко харчила. НЕ ни Е интересно бе, момиче. Ходи си подготвяй глупавата рубрика при баба Гала!

# 2 276
Гала ходи на Малдивите лятото, тогава не са толкова скъпи както в зимните месеци. Специално чанта на Вютончо никога не бих си купила, всяка втора циганка има, оригинал или менте все тая.
Засегнахте индианчето и сега ще има още да пишеее.
Ама не е ли петък.
Скрит текст:
[\spoiler]

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 16:56 от Няма смисъл

# 2 277
Дълъг торс и къси крака брррр.
Кой това?Ако е за Лиъм ,не е така Simple Smile

# 2 278
Йоланда потвърдила бременността на Джиджи, а в тмз пишат, че очаквали момиче. А защо мама Йоланда потвърждава?

# 2 279
Да, ама един мъж ще си вземе Панамерата от бръмчалката, ама чантата за какво му е? Освен това тези бръмчалки нали са на издръжка обикновено, дават им пари и те отиват и си купуват чантата и си е тяхна. Изработили са си я! Stuck Out Tongue Winking Eye
Мика Стоичкова кара Бентли, Гери Никол също. Съмнявам се да не могат да си купят Луи Вютон за 1200 евро примерно, като iPhone-a е толкова горе долу, малко отгоре! Joy А Деси Цонева в Милано беше останала в един хотел дето нощувката е някъде 300 евро и седя там 10 дни. Но не може да си купи бижута, не, никак! JoyJoy Или Мара Отварачката дето дъщеря й таксата на училището й на година е колкото 5 Шанела.Grinning
Е, как за какво му е на един мъж чанта? Може да си я мине с една влажна гъба, да си я прибере в кутия и пак да я подари. Това, че той лесно е взел пари не означава, че лесно ще ги раздаде! Бръмчалка трябва да се радва и на почивка в Гърция и няколко вечери, бе! Какви Шанели и какви Панамери бълнуваш? Божеее, че те са цял каталог селянчета. Как пък да не им купуват Шанел!
Дъщерята на Стоичков я сравняваш с бръмчалка? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт