Звездни компромати - Април'20

• 214 334
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 90
Точно. Съпругата му е психиатър. А близнаците са различни единият прилича на него, другият на нея.
Имам снимки от бала на близнаците. Но мисля, че няма да е коректно да им се развяват снимки. Защото публична личност е само баща им.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 08:32 от Билян@

# 91
  • София
Сега случайно видях, че генералът е зодия Лъв. Доста изтърпя от малоумните журналистически въпроси, очаквам скоро да се появи лъвското в него. Давай, генерале, ние лъвовете сме си супер, покажи им HeartSunglasses

# 92
  • Пловдив
На предната страница дадох линк към статия за генерала, в който пише за жена му и децата. Има и снимки на децата, не смятам, че ги развявам, аз просто цитирам статията. И тя не е написана лошо.

# 93
  • Варна
Дженката Лопез въпреки забраните си посещава фитнеса, който уж е затворен.
Скрит текст:

# 94
Нещо не разбрах- Каролев с близначката Доротея ли е ?

# 95
  • До морето
Скрит текст:

Горката, сигурно няма място в двустайния да си прави гимнастиката.

# 96
Незнам как се казва близначката, онази дето се снима в "Пътя на честта".

# 97
Скрит текст:

Горката, сигурно няма място в двустайния да си прави гимнастиката.

Да взима пример от Жасмина и домашния треньор вкъщи всеки ден ..

Дженито що така се излага?

# 98
  • До морето
Незнам как се казва близначката, онази дето се снима в "Пътя на честта".

Емануела и Доротея са. Първата е Опосумова. Дето мечтаела да е известна, и ето!омъжила се за Андрей и си постигнала мечтата, хахахаххаха - това е цитат!

# 99
  • където ми харесва
То па тва, Ники Туториълс намерило къде да плюе. Призна си в канала в ютуб, че е родена мъж, но си е направила операция за смяна на пола, само и само да натрупа абонати. И да не я издъни някой друг, който да изкара повече пари от нея. Та, точно тя, седнала да плюе по Елън...хахахаха

# 100
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
То па тва, Ники Туториълс намерило къде да плюе. Призна си в канала в ютуб, че е родена мъж, но си е направила операция за смяна на пола, само и само да натрупа абонати. И да не я издъни някой друг, който да изкара повече пари от нея. Та, точно тя, седнала да плюе по Елън...хахахаха

Не я  следя в детайли, но това за смяната на пола  ми изглежда като поредната измишльотина, да има трафик...

# 101
# 102
  • където ми харесва

Не я  следя в детайли, но това за смяната на пола  ми изглежда като поредната измишльотина, да има трафик...
Не мисля. То като видиш, че е два метра и не особено женствена, много неща се наместват в картината.

# 103
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Не мисля. То като видиш, че е два метра и не особено женствена, много неща се наместват в картината.

Вярно е големичка, но те холандците са си израстни Grinning Не знам де, мъж, жена, важното е всеки да е в мир със себе си...

# 104
Ники си призна, защото я изнудваха. Даже фенове показаха профилите на изнудвачите, но бързо ги свалиха, за да не стане беля. Сънародници са ѝ. Реално се е знаело, че е транс, започнала е прехода още в училище.
А щеше да е още по-висока и едра, но е преминала терапия за спиране на разстежа. Като видяли, че ще стигне небето като тийн и я пуснали на хормони.

Какви са тези хаштагове, променят написаното?

Общи условия

Активация на акаунт