Любители на кучета - 103

• 24 343
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Лелеее, Тинтина, Макс е същия шою му дойде пакета с храната. Знае, че винаги има и лакомства и играчки вътре. 😄
adorable, като спомена че сте се носили на ръце се сещам, че и аз Макс го опънах на дълга разходка една вечер. Беше някъде на 5 месеца. Накрая седнахме на по биричка, но той ми скочи в скута и започна да скимти. Прибрах си го на ръце, ама с разликата че той вече беше минал 20 кила. 😂 А бая далечко от вкъщи бяхме. Започнах да забравям вече, ама то това е било преди почти 5 години време.
siyina, при моето говедо и без ваксина няма проблем с пиенето на вода от различни чудати места. Не бих казала, че има здрав стомах, но това не му се отразява за щастие. Ама не е и глупав де, виж от морето вода не пие, че му е солена 😂 А на колега кучето цяла почивка беше откарало с разстройство, защото постоянно пиело вода от морето.

# 496
# 497
  • тук-там
Сънчо мрънчо:

# 498
Красавици и красавци!Ще мине време докато науча имената на всички бижута в темата.Но няма по-предани очи и по-безусловна любов от тяхната.
      Имам чувството,че ако имам внуче и ми го оставят да го гледам ще ми е в пъти по-лесно от сега.Толкова мнения и статии изчетох за поведението на кучето и стигнах до извода,че ние сме си за пребиване.Приеха ме в групата във фейса,Еми се свърза с мен,даде ми наставления какво да правя с голямото куче,дъщеря ми какво да прави с бебето.
    Някой ми писа по-напред,че е грешка,че сме затваряли голямото куче.Но това беше след като тя хапна малката за гърба.И понеже преди време така нападна едно съседско куче,но яростно, ние се уплашихме.Преди това правихме опити да ги пуснем заедно,да се душат,ближат,да се опознават.
 Ясно е,че сме допуснали грешка,грешки.
    Надявам се да се справим с тази ситуация,защото не ми се ще да стоят вързани,в двата края на двора,като затворници.
    Вчера синът ми изведе овчарката на дълга разходка на язовира,а ние пуснахме дребното на двора.Голямо душене,гонене на врабчета,изследване на тревите.Даже поспа на слънце,прави си работите навън.Мисля,че доста й хареса.И където мръдна аз,тя е плътно до мен,до крака ми и не се отделя.
    И тази сутрин опика спалнята на дъщеря ми и зет ми.

# 499
марулета аз писах за това, че не трябва да затваряте голямото куче. Всъщност правете разлика между това, че овчаркате нспаднала съседското пораснало куче и гризването по гърба на бебето. Макс също ако може ще нападне и изяде всяко куче, което не харесва, но с бебетата нещата стоят по друг начин. При първите си срещи и аз съм била със свито сърце за малкото, което в повечето случаи може да влезе цялото в устата му, но ей го, поне към днешна дата знам, че страховете ми тогава са били неоснователни. Имайте малко повече вяра е голяното си куче и щом Еми се е свързала с вас действайте по нейните указания. Ще ви помогне със сигурност и скоро двете кучета ще си стояъ на двора без да имс напрежение между тях.
mtz как сладко е заспало това пухче. Като гледам тия бебешори ми иде да си взема поне десетина, ама ако можеха да си останат все такивс малки и естествено да не пишкат и акат навсякъде 😂😂

# 500
  • sofia
Здравейте. Идвам с молба за съвет.
От няколко дена Леон се сдоби с обриви. По двете ушенца и от вътрешната част на коремчето. Като от коприва са. С какво да го мажа?

# 501
  • София
На мен ми прилича на нещо гъбично. Заведете го на вет. Може и от някоя трева да е... Най-добре вет.

# 502
  • sofia
Ще го заведем, но в момента не работи...След празниците...

# 503
  • София
Пробвай с крем Здраве. Не бих рискувала с лекарство без да е предписано.

# 504
  • о`майна лунна нощ е
Ще го заведем, но в момента не работи...След празниците...

Вземете Тридерм. Кремът е с тройно действие като в състава му има гентамицин /антибиотик/ и клотримазол /противогъбично/. Купува се от нормална човешка аптека.

Надявам се скоро да стигнете до ветеринар. С крема само ще се облекчи положението. Задължително кажете с какво сте мазали преди посещението, защото е възможно да се маскират симптомите и кожната реакция и мястото да се успокои фалшиво, а реално да не сте излекувани. Нека да направят нужните изследвания, но да вземат предвид какво сте правили преди това.

# 505
  • sf
И Нейо имаше такова. Нещо гъбно е, вета ми даде някакво лекарство, което разтварях във вода. Мина му.

# 506
  • Bарна, морето, сините вълни

Глутницата.

# 507
  • Пловдив
получихме си маската подарък с кученца от Дого Френдс

# 508
Тонке, другата снимка е за колажа. Ний, ако имахме тестиси, досега да сме ги закичили на някой храст:)
Отдъхнете си, върнахме чорапа отпред. Явно е разбрала, че ще я водя в клиниката, какво ли не прави зорът:)
Да е честит Макс, тоз сладур ненагледен.
Недялке, пълен изрод е този, заслужава същото да му се случи и на него, ако има какво да направиш, не се примирявай - камери, жалби
Скрит текст:
(макар че в тез географски ширини боят най помага...)
Я вижте с кого спи Генералът:)
Скрит текст:

Оле, Боже! Ама това мъжът ти ли е? Ам че той е копие на Мутафчийски. Grinning

# 509
Куче с папийонка.Smiley

Ще я видим тази противопаразитна каишка върши ли работа. Не му пречи, не я забелязва.

Общи условия

Активация на акаунт